50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kabarık kekim geçen hafta ben de hiç kilo veremedim. Bugünü bekliyordum. Hatta bugün bile dusmicek dedik bi baktim 52.900.
Senin de haftaya düşecek.

haftaya regli günüme denk gelecek haftaya kilom azalmaz ama aynı kalsam bile yeterli benim için.
Bir hafta kilo verince diğer hafta duruyor haftaya regli dönemine denk gelmese giderdi kesin. şimdiden güğüslerim hassaslaştı acımaya başladı. Şişmeye başladım galiba.Bu ay erken mi olacak acaba

günaydın kızlar ;
sabah kahvaltım
haşlanmış yumurta süzme peynir bir kaç zeytin bir bardak çay

ben daha kilo bildirimini iki gün önce yaptım ama cuma diye yeniden yapıyoruz sanırım :)) 1 nisan 56, 3 nisan bugün 55.7

waoowww teprik ederim seni. koruyabildin mi peki canım,gerçekten çok iyi. zaten bakıyorum bu gruptaki herkes gerçekten iyi kilolar vermiş ve devam ediyor.
Bir de insanlardan bazıları zayıflamışsın eski halin daha iyiydi diyolar ya :))) eski halimiz iyi olsa biz beğenirdik öncelikle:))bu tarz laflara da hazırlıklıyım .

Canım benim de göğüslerim şiş. Ayın 10u adet günüm. Sanırım adetimiz de aynı zamana denk geliyor. Ben söyle düşünüyorum. Dedigim gibi sen bu kadar az yiyip spor yaparken kesin gidecek. Ya önümüzdeki ya da ondan sonraki hafta. Mesela benim 1 kilo düştü. Haftaya düşmez bence benim. Ondan sonraki hafta gider.
Ama bu çok önemli değil. Çünkü artık zayifiz. Giydigimiz yakışıyor. Vucudumuz şekillendi. En önemlisi bu. Kimisi 3 kilo verir ama vücudu sekilsizdir.

evet canım hatırladım ben seni şu 40lı kilolardaki minyon çıtır kız valla süpersinn bende bi 48 olsam tamam dicem artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…