bencede harika kabarık kekim bu hafta kendimden çokta umutlu değildim ama iyi oldu :)))wuvvv.. harika
canım o +200 o zaman regl şişkinliğidir en az 500 gr gider diye tahmin ediyorum regl bitimindehaftaya regli günüme denk gelecek haftaya kilom azalmaz ama aynı kalsam bile yeterli benim için.
Bir hafta kilo verince diğer hafta duruyor haftaya regli dönemine denk gelmese giderdi kesin. şimdiden güğüslerim hassaslaştı acımaya başladı. Şişmeye başladım galiba.Bu ay erken mi olacak acaba
kuzucumm bende çok sevindim kaldı 2 kiloTebrik ederim Nurgulum. Çok sevindimmm.
hareket berekettir esenbikem bak meyvelerini almaya başladınGeçen hafta; 53.800
Bu hafta; 52.900.
Fark; 900
Kızlar çok mutluyum.
1 hafta boyunca hergün bisiklet cevirdim en az 40 dakika. Sanırım bu etkili oluyor.
aynı zamana denk geliyor canım benimde 11. Bende kıyafetlerim rahat olduğu için mutluyum. Yediklerime dikkat ederek zamanla gider kilolar yavaş yavaş vermek bir anda vermekten daha iyi. Geçen hafta bi arkadaşımla karşılaştım çok zayıflamışsın dedi. Ama sanki hastaymışımda zayıflamışım gibi söyledi.Canım benim de göğüslerim şiş. Ayın 10u adet günüm. Sanırım adetimiz de aynı zamana denk geliyor. Ben söyle düşünüyorum. Dedigim gibi sen bu kadar az yiyip spor yaparken kesin gidecek. Ya önümüzdeki ya da ondan sonraki hafta. Mesela benim 1 kilo düştü. Haftaya düşmez bence benim. Ondan sonraki hafta gider.
Ama bu çok önemli değil. Çünkü artık zayifiz. Giydigimiz yakışıyor. Vucudumuz şekillendi. En önemlisi bu. Kimisi 3 kilo verir ama vücudu sekilsizdir.
Günaydın
Ilk bildirim benden gelsin
Gecen hafta 53.8
Bu hafta 54.0
+200 um
sevincimden direkt foto çekip canlı canlı paylaşmak istedim canımcım ee tabi birazda motive olalım diee :)) seninle hala başabaşız sende harika gidiosun igniscim :))Üzülme canım ya, haftaya daha fazla verir telafi edersin. Dolunay 5 nisan'dan itibaren küçülen fazda ve rahatlıkla kilo verilebiliyor. Bu hafta diyetlerimize asılırsak, haftaya cuma herkes mükemmel sonuçlar görecektir. Bir hafta dişimizi sıkalım arkadaşlar, sonra da büyük bir keyifle kemerlerimizi sıkarız :)
Vay, vay, vay...
Dümdüz 50'yi böyle gösteririm diyorsun Nurgülcüğüm he :) Tebrikler canım.
aman aman ağzından yel alsın buraya gelirz tabi yine ama kilo almadan muhabbet etmek için canım :)) sahi bu dolunay muhabbeti nedir kuzum ya ??Gelelim bana,
Geçen Hafta: 50,8
Bu Hafta: 50,4
Fark: -400 gram
Kaldı son 400 gram :)
Dolunayın da etkisiyle, önümüzdeki hafta bu işin biteceğini düşünüyorum. Hatta 49'lu rakamlar göreceğimi tahmin ediyorum :)
Ondan sonra en zor kısım, koruma başlayacak. Yine dönüp dolaşır, kiloları alıp buraya gelirim ya da :)
canım kusura bakma bildirim yapmadın sandımhepiniz verirken ben almaya devam ediyorum
geçen hafta 56.3
bu hafta 56.9
fark, ahhh o farkkkk
sesiz sedasız kaçayım ben buralardan
üzülme haftaya verirsin canım daha nisanın başındayız koskoca bir ay var önümüzdehepiniz verirken ben almaya devam ediyorum
geçen hafta 56.3
bu hafta 56.9
fark, ahhh o farkkkk
sesiz sedasız kaçayım ben buralardan
canım merhaba kaç kilosun? yeni geldin aramıza sanırsam hoşgeldinn :) benimde tek sorunum göbek o yüzden jilian michael göbek egzersizlerini yapıyorum onun haricinde yoğurt kürü var onu da birlikte deneye bilirsinKızlar hepınız supersınız en kılolu bendim heraldeee ama yazdıklarınızı okuyunca Hırs yapıyorum ..bennimde sorunum Göbek çok fazla narsam gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?