50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım o +200 o zaman regl şişkinliğidir en az 500 gr gider diye tahmin ediyorum regl bitiminde

aynı zamana denk geliyor canım benimde 11. Bende kıyafetlerim rahat olduğu için mutluyum. Yediklerime dikkat ederek zamanla gider kilolar yavaş yavaş vermek bir anda vermekten daha iyi. Geçen hafta bi arkadaşımla karşılaştım çok zayıflamışsın dedi. Ama sanki hastaymışımda zayıflamışım gibi söyledi.

Günaydın
Ilk bildirim benden gelsin
Gecen hafta 53.8
Bu hafta 54.0
+200 um

Üzülme canım ya, haftaya daha fazla verir telafi edersin. Dolunay 5 nisan'dan itibaren küçülen fazda ve rahatlıkla kilo verilebiliyor. Bu hafta diyetlerimize asılırsak, haftaya cuma herkes mükemmel sonuçlar görecektir. Bir hafta dişimizi sıkalım arkadaşlar, sonra da büyük bir keyifle kemerlerimizi sıkarız :)

Vay, vay, vay...
Dümdüz 50'yi böyle gösteririm diyorsun Nurgülcüğüm he :) Tebrikler canım.

Gelelim bana,
Geçen Hafta: 50,8
Bu Hafta: 50,4
Fark: -400 gram

Kaldı son 400 gram :)
Dolunayın da etkisiyle, önümüzdeki hafta bu işin biteceğini düşünüyorum. Hatta 49'lu rakamlar göreceğimi tahmin ediyorum :)
Ondan sonra en zor kısım, koruma başlayacak. Yine dönüp dolaşır, kiloları alıp buraya gelirim ya da :)

Kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum!

Ben 54.7 yim yani geçen hafta ile aynı. ama bu hafta benim de regl şişkinliğim var, madem dolunay da varmış haftaya daha iyi sonuclar görücez inşallah :)

merhabalar hanımlar
sürekli takipteyim ama pek yazamıyorum.
geçen hafta 53.3 idim(haft içi adet oldum +500 ile 53.8oldum)
bu hafta 53.0 buna da şükür
kilo verenleri tebrik ediyorum.

sevincimden direkt foto çekip canlı canlı paylaşmak istedim canımcım ee tabi birazda motive olalım diee :)) seninle hala başabaşız sende harika gidiosun igniscim :))

aman aman ağzından yel alsın buraya gelirz tabi yine ama kilo almadan muhabbet etmek için canım :)) sahi bu dolunay muhabbeti nedir kuzum ya ??

Kızlar hepınız supersınız en kılolu bendim heraldeee ama yazdıklarınızı okuyunca Hırs yapıyorum ..bennimde sorunum Göbek çok fazla narsam gıder

Sabah kalkar kalkmaz kiraz sapı cayı ıctım saat 10 da Sabah 1 dılım ekmek 5 zeytın bıraz peynır 1 adet kuru ıncır Öğlen nesfıt yedim Karışık Meyveli bi kase 2 litre suyunda ıctım aksama kadar 3 olur ınsallahh

Kızlar hepınız supersınız en kılolu bendim heraldeee ama yazdıklarınızı okuyunca Hırs yapıyorum ..bennimde sorunum Göbek çok fazla narsam gıder
canım merhaba kaç kilosun? yeni geldin aramıza sanırsam hoşgeldinn :) benimde tek sorunum göbek o yüzden jilian michael göbek egzersizlerini yapıyorum onun haricinde yoğurt kürü var onu da birlikte deneye bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…