Kabarık kekim insanlar kilo veremedikleri için kilo verenleri kıskanıyorlar. Agizlarini tutsalar verecekler de iradeleri yok. Ben çok kızıyorum böyle olduğunda. Insanlar ne güzel zayıflamışsın diyecegine hep kulp takıyorlar. Önemli olan bizim mutlulugumuz:))aynı zamana denk geliyor canım benimde 11. Bende kıyafetlerim rahat olduğu için mutluyum. Yediklerime dikkat ederek zamanla gider kilolar yavaş yavaş vermek bir anda vermekten daha iyi. Geçen hafta bi arkadaşımla karşılaştım çok zayıflamışsın dedi. Ama sanki hastaymışımda zayıflamışım gibi söyledi.
sessiz sedasız yaptığından görmemişim zannımca:) sessiz sedasız yaptım zaten..
Çok doğru söylüyosun Esenbikecim, hele böyle bir fesat gözlerle bakıp ama fazla vermişsin diye göz devirmeleri yok muuu :) allah korusun o kem gözlerden!Kabarık kekim insanlar kilo veremedikleri için kilo verenleri kıskanıyorlar. Agizlarini tutsalar verecekler de iradeleri yok. Ben çok kızıyorum böyle olduğunda. Insanlar ne güzel zayıflamışsın diyecegine hep kulp takıyorlar. Önemli olan bizim mutlulugumuz:))
Liste çok güzel bızı de eklersınız ınsallahh
devam ederseniz bizimle haftaya sizide eklerim listeyeListe çok güzel bızı de eklersınız ınsallahh
Ellerine sağlık Nurgulummmmm. Bizim için yoruluyorsun. Çok sağol.tablomuz hazır kızlarrr kilo veren herkesi çoooookkk tebrik ediyorum darısı diğer haftalara olsun
Görürüz neden gormeyelim. Durmak yok yola devam. :))Farkı görünce daha çok gaza geldim ya bu hafta zor gecti benim için ekmeği azalttım zor dayandım spora basladım ama sonuc mutlu etti aynı gazla devam inşallah haftaya 51 leri görmek istiyorum uzun bir aradan sonra
Evet :)Canım en azından almamissin. En önemlisi bu.
Ellerine sağlık nurgul. Teşekkürler :)tablomuz hazır kızlarrr kilo veren herkesi çoooookkk tebrik ediyorum darısı diğer haftalara olsun
Rica ederim hayatimmm motuvasyon icin her seyEllerine sağlık Nurgulummmmm. Bizim için yoruluyorsun. Çok sağol.
Tabiki katılabilirsiniz. Kaç kilosun ve hedefin nedir?merhaba ben de katılmak isterim size
teşekkür ederim:)Tabiki katılabilirsiniz. Kaç kilosun ve hedefin nedir?
Hosgeldinnn byun kac?teşekkür ederim:)
dün tartıda 56.1 kg idim.hedefim 48-46 kg.46 kg biraz mucize olsa da48 kg hedefim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?