50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa bende ankaradayım canım 4,30 da geldi bidaha da gitmedi semtten semte farkediyo demekki canım acıkmadan iyi duruyosun bitek sabah kahvaltısıyla
Farkediyo sanırım.Üstelik sularda kesikti çok çaresizdim anlayacağın.Ben uzun süre yemeyince yemek yemeyi unutuyorum. Acıktığımı hissetmiyorum nedense. Akşam evdeki ortam düzensizdi.Çok geç yedim.

Canım boyum 1.60. Hedefim 50-52 arası. 53um suan. Nisan ayı ortalarında ulasirim herhalde. Bisiklet ceviriyorum cokca.
Kiloyu korurken bence 400 gram da gidebilir. Bi bakmissin yok)) Senin hedefin kaçtı? Şimdi kacsin?
Hedefim 53 tü.. Şimdi 53-54 arası gidip geliyorum.. Boyum 164 cm.. Bu hafta ara verdim diyete.. Yani ne diyet yaptım ne de çok yedim.. Yarın tartı günü.. Sonucu hep birlikte görücez..

Günaydın kızlar,

kahvaltım
peynir
haşlanmış yumurta
bi parça kızarmış ekmek
yeşillik
2 küçük bardak çay

Bende başlıyorum ama irade yok hic cikolata görünce gdiyorum hemenn.ama karar verdim cok saglam yapicam 59 kiloyum bugun basladim hatta sabah 1 dilim ekmek peynir yedim öğlen bi kase yoğurt 5 kasik ispanak yemegi ara öğün 1kivi suan kiraz sapi cayi içiyorum aksam
Yemegide kuru fasulye ve salata

Ben de 59 ile başladım neredeyse 7 kilo gitti. Bir azimle baslamissiniz. Buraya yazın hep. Sevklenirsiniz :)

canım harika bir menü tam ayarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…