- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Tamam canim hayirli olsun yni adincanım isimleri sen kaydediyordun dimi emiily di eski adım şimdi adımı değiştim :))
Farkediyo sanırım.Üstelik sularda kesikti çok çaresizdim anlayacağın.Ben uzun süre yemeyince yemek yemeyi unutuyorum. Acıktığımı hissetmiyorum nedense. Akşam evdeki ortam düzensizdi.Çok geç yedim.aa bende ankaradayım canım 4,30 da geldi bidaha da gitmedi semtten semte farkediyo demekki canım acıkmadan iyi duruyosun bitek sabah kahvaltısıyla
Hedefim 53 tü.. Şimdi 53-54 arası gidip geliyorum.. Boyum 164 cm.. Bu hafta ara verdim diyete.. Yani ne diyet yaptım ne de çok yedim.. Yarın tartı günü.. Sonucu hep birlikte görücez..Canım boyum 1.60. Hedefim 50-52 arası. 53um suan. Nisan ayı ortalarında ulasirim herhalde. Bisiklet ceviriyorum cokca.
Kiloyu korurken bence 400 gram da gidebilir. Bi bakmissin yok)) Senin hedefin kaçtı? Şimdi kacsin?
Ay canım senin kahvaltini yerim ben. Süper bir menü.
Menulerimiz neredeyse aynı. Demekki biz bu işi iyice öğrendik canım.Gunaydin canlarim
Sabah uyaninca bir fincan nescafe
Kahvalti
2 tane ceri domatesle 1 yumurtali menemen
2 zeytin
1 dilim suzme peunir
2 tanezeytin
teşekkürler canımmTamam canim hayirli olsun yni adin
Aynen canim biz bu isin ehli olduk zannimcaMe
Menulerimiz neredeyse aynı. Demekki biz bu işi iyice öğrendik canım.
Bugün süper bir menu. Tebrik ederim.Sabah süt 2 büskivi
Ara ekinezya çayı yarım avuc kuru üzüm leblebi
Öğle yarım kase çorba yarım tabak türlü
Yarım dilim ekmek
Akşam
Tavuklu salata
Ara 2-3 çilek
Ben de 59 ile başladım neredeyse 7 kilo gitti. Bir azimle baslamissiniz. Buraya yazın hep. Sevklenirsiniz :)Bende başlıyorum ama irade yok hic cikolata görünce gdiyorum hemenn.ama karar verdim cok saglam yapicam 59 kiloyum bugun basladim hatta sabah 1 dilim ekmek peynir yedim öğlen bi kase yoğurt 5 kasik ispanak yemegi ara öğün 1kivi suan kiraz sapi cayi içiyorum aksam
Yemegide kuru fasulye ve salata
canım harika bir menü tam ayarındaSabah; 1 dilim uno denge light ekmeğin üzerine krem peynir sürdüm yedim.
Şekersiz az sütlü kahve.
Oglen; Mercimek Çorbası
ara; şekersiz kahve.
Akşam; Fırında somon.
Çay içerim ya da en fazla kahve. Bisiklet cevireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?