waaayy harikasın çok güzel bi duygu dimi :)Kızlar bugün 10 gündür giymediğim kadife pantolonumu giydim. Arka belim bos boldu. Çok mutluyum.
Tesekkür ederim alışmaya başlıyorum galibaBugün süper bir menu. Tebrik ederim.
Gözün aydın. Görürsün bak yaptıkça becerebildigini görecek daha da sevkleneceksin.iyi akşamlar kızlar bugun bozmadan akşamı çıkardım çok mutluyum darısı diğer günlere :))
öğle biraz süzme peynir ve maydonoz çay
akşam ton balığı salata
şimdi de yeşil çay
spor olarak da 40 dk yürüdüm
Canım Nurgulum açıkçası acıktım ama dayaniyorum. Şimdi bisiklete gideceğim. Biraz başım karissin:)))canım harika bir menü tam ayarında
Aynen canım inşallah,bugun ilk günümdü başlangıç için bir haftadan sonrasının daha kolay olacağını düşünüyorumGözün aydın. Görürsün bak yaptıkça becerebildigini görecek daha da sevkleneceksin.
kolay gelsin :))yeni ben de başladım,bence iradem yok diye düşünme,giyeceğin güzel kıyafetleri düşün aynayla aranın iyi olduğunu :))Bende başlıyorum ama irade yok hic cikolata görünce gdiyorum hemenn.ama karar verdim cok saglam yapicam 59 kiloyum bugun basladim hatta sabah 1 dilim ekmek peynir yedim öğlen bi kase yoğurt 5 kasik ispanak yemegi ara öğün 1kivi suan kiraz sapi cayi içiyorum aksam
Yemegide kuru fasulye ve salata
Canımcim süper hissetmissindir kendini. Bende bu gün uzun zamandır giymeye cesaret edemedigim dar gelen pantolonumu giydim artık dar değil çok iyi oldu rahat rahat gezdim bugün. Kışın dar geldiği için giyemiyordum bütün kış bakistik durduk artık birlikte mutluyuzKızlar bugün 10 gündür giymediğim kadife pantolonumu giydim. Arka belim bos boldu. Çok mutluyum.
Aynen bende 4 yıldır seni zayıflayınca giycem dediğim kotum vardı giydim oldu. Geçen gün de tayt giydim aynada kendime inanamadım.Süper bişeyCanımcim süper hissetmissindir kendini. Bende bu gün uzun zamandır giymeye cesaret edemedigim dar gelen pantolonumu giydim artık dar değil çok iyi oldu rahat rahat gezdim bugün. Kışın dar geldiği için giyemiyordum bütün kış bakistik durduk artık birlikte mutluyuz
Merhaba bende yeni katıldım aranıza..bisiklet çevirmek işe yarıyor mu acaba..hiç bisiklet çevirmedim daha önce sürdüm de yani spor olarak yapmamıştım.Iyi akşamlar kızlar bugün 1 saat bisiklet çevirdim. Çok yoruldum ama hiç halim kalmadı bir an önce yatıp dinlenmeliyim sabah erken kalkacagim
Tebrik ederim.bundan sonra kilo almamaya bak...aslinda kilo vermemi mesleime borcluyum .meslegim askerlik yani ben astsubaynim yani bu sene oluyorum onca kosturma.buna.degdi...
tesekkurler ins. sizde istediniz kiloya gelirsiniz.ben 8 kiloyu nasilmi verdim gunde 100şınav 300mekik 1km.kosu istedigin kadar dinleniyon balfix mi ne deniyor adini tam.bilmiyorum ondan 50tane hiç diyet yapmadim ama cok spor yaptim sonra hergun futbol valeybol hentbol oynadik ve 1 ayda 8 kilo iste sporla böyle verilirTebrik ederim.bundan sonra kilo almamaya bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?