50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar bugun bozmadan akşamı çıkardım çok mutluyum darısı diğer günlere :))
öğle biraz süzme peynir ve maydonoz çay
akşam ton balığı salata
şimdi de yeşil çay
spor olarak da 40 dk yürüdüm

Gözün aydın. Görürsün bak yaptıkça becerebildigini görecek daha da sevkleneceksin.

kolay gelsin :))yeni ben de başladım,bence iradem yok diye düşünme,giyeceğin güzel kıyafetleri düşün aynayla aranın iyi olduğunu :))

Ne güzel Yazmış herkes hepinize teşekkürler ..ben yenı Olduğum ıcın sızden fazla yermisin bırazz umarım hepımızz Kalıcı olarak verırız kılo

Kızlar bugün 10 gündür giymediğim kadife pantolonumu giydim. Arka belim bos boldu. Çok mutluyum.
Canımcim süper hissetmissindir kendini. Bende bu gün uzun zamandır giymeye cesaret edemedigim dar gelen pantolonumu giydim artık dar değil çok iyi oldu rahat rahat gezdim bugün. Kışın dar geldiği için giyemiyordum bütün kış bakistik durduk artık birlikte mutluyuz

Okuldan çıktıktan sonra güneşli güzel havada eve gitmek istemedim kızıma birlikte parka gittik yemek yapmayın akşam yemeği olarak kahvalti yapmak zorunda kaldim
Parkta biraz kuru yemiş yedim
Aksam 1 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
1 çatal bal
Peynir yedim

Aynen bende 4 yıldır seni zayıflayınca giycem dediğim kotum vardı giydim oldu. Geçen gün de tayt giydim aynada kendime inanamadım.Süper bişey

Iyi akşamlar kızlar bugün 1 saat bisiklet çevirdim. Çok yoruldum ama hiç halim kalmadı bir an önce yatıp dinlenmeliyim sabah erken kalkacagim
Merhaba bende yeni katıldım aranıza..bisiklet çevirmek işe yarıyor mu acaba..hiç bisiklet çevirmedim daha önce sürdüm de yani spor olarak yapmamıştım.

MERHABALAR ben önceden bu konudaydim kızlara katıldım ne zamandan beri yazmiyordum belki beni esenbike ve nurgùl hatirlayabilir.size kilomu söyliyim 56kgde basladim şu anda 48kiloyum ve asiri zayifladim ailem cok zayiflamissin dedi. herkez baya sasirdi:) zayiflayinca yaglarim gitti ve kas yaptim .

Tebrik ederim.bundan sonra kilo almamaya bak...
tesekkurler ins. sizde istediniz kiloya gelirsiniz.ben 8 kiloyu nasilmi verdim gunde 100şınav 300mekik 1km.kosu istedigin kadar dinleniyon balfix mi ne deniyor adini tam.bilmiyorum ondan 50tane hiç diyet yapmadim ama cok spor yaptim sonra hergun futbol valeybol hentbol oynadik ve 1 ayda 8 kilo iste sporla böyle verilir

Sabah kalkınca ac karnına mı tartılıyorsunuz kızlar..Baslangıcta öle tartılmadım o yuzden hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…