50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bişey sorucam kızlar yeşil çay içenler ne zaman içiyor aç karnına mı ben bugün içtim sallama olanlardan kaç dk demlenmesi gerekiyor bir de tokluk hissi ondan mı kaynaklanır ? Garip ama tokluk hissediyorum midem mi küçüldü :)

Kızlar ben bugün mutluluktan yedim ama ekmek felan değil. Kabak dolması yedim aksam yemeğinde. Sabah da rutin kahvaltı zaten.
Yaz temizliği yapacağım. Cekmecelerimi düzenledim bugün. Ama hepsini yapamadım. Halilarim gelince silip supurcem. Camlar da tabi.
of of ev hanımı olmak çok zor.
Bugün çok yoruldum bisiklete ara verdim.
Yarın cumaya kadar full :)))

hamarat arkadaşım benim yakın olsaydık yardımına gelirdim temizlik yaparken kilo falan kalmaz doğal spor :)

Sabah kalkinca bir fincannescafe
kahvalti
2 ceri domtes ve 1 yumurtali menemen
1dilim tb ekmek

Ara
turk kahvesi
1 dilim bitter

Ogle
1 tabak iskembe corba
1 tane dolma biber

Ara
1 kase sutlac

Ara
1 cay bardagi seftali suyu
1 dilim cevizli kek

Aksam
2 tane dolma biber

Ne cok yemisim ya yazarken ble yoruldum kacamaklarimhat safhada biliyorum

Spor jilian abs
su 1,5 lt

Kabak dolmasından bişi olmaz canım ya iyi etmişssin aralarda ödül iyi olur. bende akşam yemeğinde makarna yedim diye üzülüyorum karbonhidratlı yiyecekler su tutuyor hem de acıktıyor ya sonra tatlı krizine girdim ama tuttum kendimi.
Kolay gelsin canım temizliğini yap güzelce hem de spor olur.

Afiyet olsun canım Kötü değil bence.

anladım canım benimde hedef 48 o yüzden merak ettim boyunu :)
geçen yaz 46 kg-48 kg lerdeydim .ama kışın özellikle son aylarda aldıkça aldım.şimdi vermeye çalışıyorum ama biraz zor olacak sanırım.hafta başı 57.2 yi gördüm.vücut ödem yaptı sanırım.buda ayrı bir sorun.havalar bir ısınsa düzenli yürüyüş ve egzersizle bir düzen kuracağım da şimdilik böyle gidiyor.senin boyun kaç peki.
bu arada liste süper herkes çok güzel kilo vermiş tebrikler.darısı başıma diyorum.

canım bende 59 kiloyla başladım şu an 50 kiloyum 48 i görmek için sabırsızlanıyorum 48 i görmeyeli uzun yıllar oluyor hiç bu denli çaba göstermemiştim ve bu kadar yaklaşmamıştım umuyorumki en kötü 2 ayda hedefe ulaşırım. benim boyumda 160. senin yaz kilon çok iyiymiş azcık sabır, disiplin ve motivasyonla ulaşırsın bence

Ne kadar zamanda Vederdiniz 9 kıloyu ??

öncelikle tebrik ederim canım 9 kg vermişsin.2 kg yi de 2 aya kalmadan verirsin kesin.ben bu kilolarda kendimi çok iyi hissediyorum.hem sağlık açısından hem de hafiflik açısından.dediğim gibi spor olayını bir düzene koysam daha kolay olacak .umarım bende 2 aya kadar veririm fazlalıkları.eveliki gün 1.5 saat çok tempolu olmasa da yürüdüm ama dün ve bu gün yok mesela.hergün az da olsa bir şeyler yapmam lazım.

@maymimi @ruj22 Pain Killer kızlaarrr neredesinizz bi sizin bildiriminiz gelmediiii
Nurgul seni tebrik ederim canım, çok azimlisin. Ben sanırım artık bildirim yapamayacağım. Çok kötü günler geçiriyorum. Diyet düşünmeye mecalim bile kalmadı.

Olur da şu süreci atlatabilirsem ve siz hala buralarda olursanız tekrar aranıza katılabilir miyim?

Herkese sevgiler... umarım diyetinizi hepiniz başarıyla sonuçlandırırsınız.

Son olarak kızlar içinde bulunduğum durum için mümkünse sizden dua istiyorum. Allah'a emanet olun...

Gunaydınn..Ctesi pazar esım evde oldugundan kahvaltıyı fazla kacırıyorum tam tahıllı ekmekle tost yedım 2 adet ınce ama fazlaydı bnce yanınada portakal suyu sıktımm

Ben de size katilabilir miyim? 8 ayda 64.7 ten 55.4 e düşmüştüm 7 aydır deli gibi yiyorum 57 ye çıktım boyum 1.62 idealim 53-54 ah bi 4 kilo versem

Canım Allah yardimcin olsun. Önemli olan senin mutluluğun. Diyet değil. Şunu da unutma kendini çok yıpratma. Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…