- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
hoşbuldum:)Hosgeldinnn byun kac?
Haftalık 900 gram. Bence süper. Hedefine ulaşmaya çok az kaldı. Tebrikler.Geçen hafta; 53.800
Bu hafta; 52.900.
Fark; 900
Kızlar çok mutluyum.
1 hafta boyunca hergün bisiklet cevirdim en az 40 dakika. Sanırım bu etkili oluyor.
hamarat arkadaşım benim yakın olsaydık yardımına gelirdimKızlar ben bugün mutluluktan yedim ama ekmek felan değil. Kabak dolması yedim aksam yemeğinde. Sabah da rutin kahvaltı zaten.
Yaz temizliği yapacağım. Cekmecelerimi düzenledim bugün. Ama hepsini yapamadım. Halilarim gelince silip supurcem. Camlar da tabi.
of of ev hanımı olmak çok zor.
Bugün çok yoruldum bisiklete ara verdim.
Yarın cumaya kadar full :)))
anladım canım benimde hedef 48 o yüzden merak ettim boyunu :)hoşbuldum:)
boyum 1.58 cm
Kabak dolmasından bişi olmaz canım ya iyi etmişssin aralarda ödül iyi olur. bende akşam yemeğinde makarna yedim diye üzülüyorum karbonhidratlı yiyecekler su tutuyor hem de acıktıyor ya sonra tatlı krizine girdim ama tuttum kendimi.Kızlar ben bugün mutluluktan yedim ama ekmek felan değil. Kabak dolması yedim aksam yemeğinde. Sabah da rutin kahvaltı zaten.
Yaz temizliği yapacağım. Cekmecelerimi düzenledim bugün. Ama hepsini yapamadım. Halilarim gelince silip supurcem. Camlar da tabi.
of of ev hanımı olmak çok zor.
Bugün çok yoruldum bisiklete ara verdim.
Yarın cumaya kadar full :)))
Afiyet olsun canımSabah kalkinca bir fincannescafe
kahvalti
2 ceri domtes ve 1 yumurtali menemen
1dilim tb ekmek
Ara
turk kahvesi
1 dilim bitter
Ogle
1 tabak iskembe corba
1 tane dolma biber
Ara
1 kase sutlac
Ara
1 cay bardagi seftali suyu
1 dilim cevizli kek
Aksam
2 tane dolma biber
Ne cok yemisim ya yazarken ble yoruldum kacamaklarimhat safhada biliyorum
Spor jilian abs
su 1,5 lt
geçen yaz 46 kg-48 kg lerdeydim .ama kışın özellikle son aylarda aldıkça aldım.şimdi vermeye çalışıyorum ama biraz zor olacak sanırım.hafta başı 57.2 yi gördüm.vücut ödem yaptı sanırım.buda ayrı bir sorun.havalar bir ısınsa düzenli yürüyüş ve egzersizle bir düzen kuracağım da şimdilik böyle gidiyor.senin boyun kaç peki.anladım canım benimde hedef 48 o yüzden merak ettim boyunu :)
canım bende 59 kiloyla başladım şu an 50 kiloyum 48 i görmek için sabırsızlanıyorum 48 i görmeyeli uzun yıllar oluyor hiç bu denli çaba göstermemiştim ve bu kadar yaklaşmamıştım umuyorumki en kötü 2 ayda hedefe ulaşırım. benim boyumda 160. senin yaz kilon çok iyiymiş azcık sabır, disiplin ve motivasyonla ulaşırsın bencegeçen yaz 46 kg-48 kg lerdeydim .ama kışın özellikle son aylarda aldıkça aldım.şimdi vermeye çalışıyorum ama biraz zor olacak sanırım.hafta başı 57.2 yi gördüm.vücut ödem yaptı sanırım.buda ayrı bir sorun.havalar bir ısınsa düzenli yürüyüş ve egzersizle bir düzen kuracağım da şimdilik böyle gidiyor.senin boyun kaç peki.
bu arada liste süper herkes çok güzel kilo vermiş tebrikler.darısı başıma diyorum.
Ne kadar zamanda Vederdiniz 9 kıloyu ??canım bende 59 kiloyla başladım şu an 50 kiloyum 48 i görmek için sabırsızlanıyorum 48 i görmeyeli uzun yıllar oluyor hiç bu denli çaba göstermemiştim ve bu kadar yaklaşmamıştım umuyorumki en kötü 2 ayda hedefe ulaşırım. benim boyumda 160. senin yaz kilon çok iyiymiş azcık sabır, disiplin ve motivasyonla ulaşırsın bence
öncelikle tebrik ederim canım 9 kg vermişsin.2 kg yi de 2 aya kalmadan verirsin kesin.ben bu kilolarda kendimi çok iyi hissediyorum.hem sağlık açısından hem de hafiflik açısından.dediğim gibi spor olayını bir düzene koysam daha kolay olacak .umarım bende 2 aya kadar veririm fazlalıkları.eveliki gün 1.5 saat çok tempolu olmasa da yürüdüm ama dün ve bu gün yok mesela.hergün az da olsa bir şeyler yapmam lazım.canım bende 59 kiloyla başladım şu an 50 kiloyum 48 i görmek için sabırsızlanıyorum 48 i görmeyeli uzun yıllar oluyor hiç bu denli çaba göstermemiştim ve bu kadar yaklaşmamıştım umuyorumki en kötü 2 ayda hedefe ulaşırım. benim boyumda 160. senin yaz kilon çok iyiymiş azcık sabır, disiplin ve motivasyonla ulaşırsın bence
Nurgul seni tebrik ederim canım, çok azimlisin. Ben sanırım artık bildirim yapamayacağım. Çok kötü günler geçiriyorum. Diyet düşünmeye mecalim bile kalmadı.
Canım Allah yardimcin olsun. Önemli olan senin mutluluğun. Diyet değil. Şunu da unutma kendini çok yıpratma. Allaha emanet ol.Nurgul seni tebrik ederim canım, çok azimlisin. Ben sanırım artık bildirim yapamayacağım. Çok kötü günler geçiriyorum. Diyet düşünmeye mecalim bile kalmadı.
Olur da şu süreci atlatabilirsem ve siz hala buralarda olursanız tekrar aranıza katılabilir miyim?
Herkese sevgiler... umarım diyetinizi hepiniz başarıyla sonuçlandırırsınız.
Son olarak kızlar içinde bulunduğum durum için mümkünse sizden dua istiyorum. Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?