Evett meraklı kedicikAaa gördün mü canım. O benim kızım. Çok tatli:))))
Canım aynı gün cam silmisiz:))) Ben kadın alıyorum ama begenmiyorum. Kafama göre birini bulamadim.Selam kızlar gün boyu sizi takip ettim ama telefonunda bor sorun oldu telefonundan mesaj yazamıyorum bugün free yim uzun bi yuruyus yaptik eve donuncede evi toparladim kizimin dolabi ve kendi dolabim cok karismisti onlari duzelttim.oturma odasinin ve mutfak camlarini sildim.cok yoruldum temizlige kadin cagiracatim ama hareket spor olmasi icin kendim yapmaya karar verdim.parca parca yaparim artik.hepinize iyi geceler.
Canım ne olursa olsun hamburger yememeni tavsiye ederim. Free gününde olabilir. Ben de seviyorum. Ama 3 aydır neredeyse yemedim :)))Öğlen hamburger yedım ama minik ara öğun yok olmasında zaten aksamyarım kase corba 1 karnıyarık ekmek yok karnıyarıkta haslanmıs patlıcandan kızarmıs degıl vıcdanımı bu sekılde rahatlatıyorum napayımm ..kiraz sapı cayına bende basladım ıyı geldı bana da odem sokuyo ..bagırsak problmınız varsada ıyı gelıyor ama arastırdımda bıraz bu cayı ıcerken bol su tuketmek gereklıymıs..
Adı ne canım. Benimde bir tane köpeğim var.Golden adı bıdık :) Hayvan sevgisi çok farklı.Dün hastaydı yerinden bile kalkamadı çok üzüldüm.Bugün iyileşti allahtan yeni oyuncak aldım sevinçten etrafında kaç tur döndü sayamadım :)Aaa gördün mü canım. O benim kızım. Çok tatli:))))
Bugün herkesin temizlik günüymüş :)Bugünkü menüm
Sabah; Resmi paylasmistim ama yazayım.
1 haşlanmış yumurta, az süzme ve Cecil peyniri, 2 hindi salam, 5 zeytin, krem peynir topları,1,2 catal, 1 domates.
1 dilim Uno denge light ekmegi.
Az sütle şekersiz kahve.
Arada 3 tane light puskevit
Aksam: 2 küçük kabak dolması. Az yogurt.
Şekersiz kahve.
Kızlar bugün çok yorgunum. Oturma odasının camini sildim.
5te çıktım evden. Isteydim yeni geldim.
ama bisiklet cevireceğim yine de.
Ay kiyamammmm. Geçmiş olsun. eşim çok istiyor diye aldım. Ama şimdi çok seviyorum. 1 saat gormesem evin içinde arıyorum:)))Adı ne canım. Benimde bir tane köpeğim var.Golden adı bıdık :) Hayvan sevgisi çok farklı.Dün hastaydı yerinden bile kalkamadı çok üzüldüm.Bugün iyileşti allahtan yeni oyuncak aldım sevinçten etrafında kaç tur döndü sayamadım :)
Tamam canım o zaman söz ver 100 gram bile olsa duseceksin anlaştık mi. Yoksa dediğin gibi kızarım:)))Kızlar bütün gün zeytin yağlı yemek yaptım hafta içi işden gelince hazır yemek oldumu rahat ediyorum hem diyette bozulmuyor bu hafta çok dikkatli olucam söz veriyorum bu cuma kilom düşmezse cezamı siz kesin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?