Gunaydin @La_vinya ve herkese:)))günaydın
günaydınGunaydınn..Ctesi pazar esım evde oldugundan kahvaltıyı fazla kacırıyorum tam tahıllı ekmekle tost yedım 2 adet ınce ama fazlaydı bnce yanınada portakal suyu sıktımm
günaydın canımGunaydin @La_vinya ve herkese:)))
canımm çok teşekkür ederimNurgul seni tebrik ederim canım, çok azimlisin. Ben sanırım artık bildirim yapamayacağım. Çok kötü günler geçiriyorum. Diyet düşünmeye mecalim bile kalmadı.
Olur da şu süreci atlatabilirsem ve siz hala buralarda olursanız tekrar aranıza katılabilir miyim?
Herkese sevgiler... umarım diyetinizi hepiniz başarıyla sonuçlandırırsınız.
Son olarak kızlar içinde bulunduğum durum için mümkünse sizden dua istiyorum. Allah'a emanet olun...
günaydın canımgünaydın
hoşgeldinnBen de size katilabilir miyim? 8 ayda 64.7 ten 55.4 e düşmüştüm 7 aydır deli gibi yiyorum 57 ye çıktım boyum 1.62 idealim 53-54 ah bi 4 kilo versem
canım ozaman bugün free günün olsun bende eşim evde olduğu vakitler çok uyum sağlayamıyorum en azından free gün olursa kafan rahat olurGunaydınn..Ctesi pazar esım evde oldugundan kahvaltıyı fazla kacırıyorum tam tahıllı ekmekle tost yedım 2 adet ınce ama fazlaydı bnce yanınada portakal suyu sıktımm
Afiyet olsun canım benim. Özleriz seni.canlarımm herkese günaydın bugün benim free günüm ama gün içerisinde uğrıcam yine buralara
günaydın canım
canlarımm herkese günaydın bugün benim free günüm ama gün içerisinde uğrıcam yine buralara
kahvaltı şahane ,afiyet olsun canım,ama o masanın üzerinde ki pofuduk daha şahaneKızlar kahvaltim :)))
afiyet olsun,aynen ben de şimdi bitirdim işleri ,kahve keyfi yapıyorum şuanMerhaba kızlar;
Sabah menüm : 1 yumurtadan omlet,kk peynir,4 zeytin. 4 fincan şekersiz çay. Çay tiryakisiyim
Spor yapamadım. Ama kocaman evi temizledim. Evin tozunu aldım.Yerleri ve banyoyu temizledim.Ve çamaşır astım.
Bu gün spor yok sanırım.Ama bu da spor sayılır.Tabi yorucu olanından...
benimde salon camım öyle canım.dışarıya da çıkamıyorum yüksek diye,vilada sapıyla uğraş durKızlar ben de oturma odasının camini sildim. Öyle büyük ki 1.5 saatte ancak bitiyor.
Kahvaltını beğenmiş yemek isteyen bazı sevimli şeyler gördüm orada :)))Kızlar kahvaltim :)))
boy ve kilo olarak hemen hemen aynıyız canım sadece ben 56 yım,ama benim hedefim 50 sanki daha ince uzun görünüyorum o zamanBen de size katilabilir miyim? 8 ayda 64.7 ten 55.4 e düşmüştüm 7 aydır deli gibi yiyorum 57 ye çıktım boyum 1.62 idealim 53-54 ah bi 4 kilo versem
Aaa gördün mü canım. O benim kızım. Çok tatli:))))Kahvaltını beğenmiş yemek isteyen bazı sevimli şeyler gördüm orada :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?