50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydınn..Ctesi pazar esım evde oldugundan kahvaltıyı fazla kacırıyorum tam tahıllı ekmekle tost yedım 2 adet ınce ama fazlaydı bnce yanınada portakal suyu sıktımm
günaydın
benim de pazar günüm öyle oluyor,artık ödül günüm diyorum buna.yoksa pişmanlık duymaktan başka bir şey gelmiyor elden.

canımm çok teşekkür ederim yaa gerçekten çok üzüldüm içinde bulunduğun durum her ne ise umuyorumki her şey tez zamanda yoluna girer dualarımız tabiki seninle sende Allaha emanet ol burası sana her zaman açık kuzucum

Gunaydınn..Ctesi pazar esım evde oldugundan kahvaltıyı fazla kacırıyorum tam tahıllı ekmekle tost yedım 2 adet ınce ama fazlaydı bnce yanınada portakal suyu sıktımm
canım ozaman bugün free günün olsun bende eşim evde olduğu vakitler çok uyum sağlayamıyorum en azından free gün olursa kafan rahat olur

Merhaba kızlar;
Sabah menüm : 1 yumurtadan omlet,kk peynir,4 zeytin. 4 fincan şekersiz çay. Çay tiryakisiyim

Spor yapamadım. Ama kocaman evi temizledim. Evin tozunu aldım.Yerleri ve banyoyu temizledim.Ve çamaşır astım.
Bu gün spor yok sanırım.Ama bu da spor sayılır.Tabi yorucu olanından...

bu sabah kahaltıda;
1 dilim kızarmış ekmek
2 tane zeytin
az peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
2 fincan şekersiz çay
ara:----
öğlen;
1 kase yoğurt çorbası
ara;(şimdi)
1 kupa az sütle sade kahve
4 bisküvi
çok acıkmıştım iyi geldi.
akşam;
1 kase yoğurt çorbası
4 fırın köfte
salata
ayran
planım bu akşam için.

günaydın canım

canlarımm herkese günaydın bugün benim free günüm ama gün içerisinde uğrıcam yine buralara

iyi gezmeler canım
Kızlar kahvaltim :)))
kahvaltı şahane ,afiyet olsun canım,ama o masanın üzerinde ki pofuduk daha şahane

afiyet olsun,aynen ben de şimdi bitirdim işleri ,kahve keyfi yapıyorum şuan

Ben de size katilabilir miyim? 8 ayda 64.7 ten 55.4 e düşmüştüm 7 aydır deli gibi yiyorum 57 ye çıktım boyum 1.62 idealim 53-54 ah bi 4 kilo versem
boy ve kilo olarak hemen hemen aynıyız canım sadece ben 56 yım,ama benim hedefim 50 sanki daha ince uzun görünüyorum o zaman inşallah ulaşırsın hedefime 10 kilo vermişsin az bişi kalmış.

kahvaltım yumurta haşlanmış yyumurta peynir zeytin çay
öğle yemeği iki parça kızarmış ekmek peynir çay
şimdi bir nescafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…