1 taneden birsey olmaz. Canını sıkma. Arkadaşlarına dağıt:))))Ara;
1 adet ekler ( hain kocam bir kutu ekler ve suböreği ile öğlen işyerime ziyarete geldi, nezman tamam ben başladım desem bunu yapıyor)
Ben ona başka kendime başka yapıyorum canım. Eğer dışarda yersek daha kalorisiz şeyler yiyiyorum. Kararlı olduğunuzu esinize kanitlayin. Yaz geldi gelecek :))
merhaba kızlarr anca gelebildim evde temizlik günüydü bugün çok yorulmuşumm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim süzme peynir
1 çatal acılı ezme ve reçel
ara
1 tane burçak
öğlen
küçük bi kase sütlaç
ara
1 dilim bitter çikolata ve türk kahvesi
akşam
bir tabak kabak yemeği
Kabak begendi ilk kez duydumEsenbikecim işin kötüsü eşim zayıflamamı hiç istemiyor. Verme ama alma da böyle çok iyisin diyor hep. Ben bundan 3 sene önce filan istediğim kilo olan 51-52ye inmiştim. çok zayıfladın der dururdu..Verince çok mutlu olacagım diyerek ikna etmeye çalışıyorum onu.
Ben de dün kabak sandal yapmıştım fırında, bugun de dün çıkardıgım kabak içlerinin üzerine yağsız ızgara tavuk parçaları koyup kabak beğendi yapacagım. Zaten daha taze ev hanımıyım, bişeyler uydura uydura yapıyorum işte :)
Gec kahvaltı olunca dayandım ya alıştım yememeye doğru mu yapıyorum bilmiyorum uzun süre aç kalıyormusum gibi oldu bugünde bakalım..Menü süper. Zaten yorulmussun. Yediklerini de yakmissindir kanımca :))
Gelen Aldı giden aldı ekler bitti ama 2 kocaman su Böreği duruyor sabah kahvaltıda diğer kızlara yediricem1 taneden birsey olmaz. Canını sıkma. Arkadaşlarına dağıt:))))
Aa valla var oyle bi yemek benim uydurmam degil bu sefer :) yaptim nefis oldu tavsiye ederim!Kabak begendi ilk kez duydumama eminim guzelolur ellerine saglik
Bende de kan ve demir eksikligi var.duzenli olarak ilac kullaniyorum.yoksa sinirin altina iniyor ve gunluk yasantimi cok etkiliyor. Gecen sene ben de bir ameliyat gecirmistim,kan degerlerim yukselmedi ameliyat sonrasi. 2 unite kan aldim disaridan. Eger oyle bir sorunun varsa mutlaka doktoruna danismani oneririm.Menünüz çok güzel, bende sabah Kalkınca ılık limonlu su içiyorum
2 gündür de zorla eşim pekmez içiriyor, ameliyat sonradı çok üşümeye başladım sanırım kanım düştü zaten tam Sınırdaydı.
Ben de açım. Akşam 6'da yemistim. Sabret canimmm.bu arada çok açım ben yaa
aynen kuzum yaa tee 6 da 2 kaşık kabak yemeği yedim şimdi yoğurt kürü yedim o bile nasıl güzel geldi açlıktan anlatamamBen de açım. Akşam 6'da yemistim. Sabret canimmm.
işten dönüyorum eve gidince yazacağım.
2 yemek kaşığı yoğurtYoğurt kürünüzü öğrenebilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?