50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oglen yogurt yedim biraz once cok aciktim kaarnim guruldadi pirasa yemegi yapiyordum cig pirasa yedim kalorisi fazla degildir diye bastirdi acligimi hafta sonu kacamagini telafi etmeliyim

merhabalarr,
kahvaltı
okula gitmeden 3 kaşık yulaf+kivi+bi kaşık damla çikolata
ara
süt+yarım paket form bisküvi
öğlen
yarım haşlanmış yumurta+4 zeytin+kibrit kutusundan az peynir+1 dilim t.b ekmeği
ara
1 küçük pastanın 16da 1(80 kcal yazıyordu)
akşama
bakla+bulgur pilavı+salata yenecek
son ara meyve olur büyük ihtimalle
cumayı iple çekiyorum tam iki ay olacak bakalım:)
hıı bu arada leslie ile 3 mil yürüdüm.

Ben ona başka kendime başka yapıyorum canım. Eğer dışarda yersek daha kalorisiz şeyler yiyiyorum. Kararlı olduğunuzu esinize kanitlayin. Yaz geldi gelecek :))

Esenbikecim işin kötüsü eşim zayıflamamı hiç istemiyor. Verme ama alma da böyle çok iyisin diyor hep. Ben bundan 3 sene önce filan istediğim kilo olan 51-52ye inmiştim. çok zayıfladın der dururdu..Verince çok mutlu olacagım diyerek ikna etmeye çalışıyorum onu.

Ben de dün kabak sandal yapmıştım fırında, bugun de dün çıkardıgım kabak içlerinin üzerine yağsız ızgara tavuk parçaları koyup kabak beğendi yapacagım. Zaten daha taze ev hanımıyım, bişeyler uydura uydura yapıyorum işte :)

Kabak begendi ilk kez duydumama eminim guzelolur ellerine saglik

Akşam yemeğim,
Az mercimek Çorbası
5 Kaşık kıymalı ıspanak yemeği
2 Kaşık yoğurt
Artık başka birşey yemem sadece Çay icerim şekersiz

Bugunki menumu yazayim kizlar:

Uyaninca: 1 bardak limonlu su
kahvalti: 2 dilim tam bugday ekmegi+ 2 parca ezine peyniri+ sekersiz cay
ara:limonlu yesil cay
oglen: 1 parca izgara bonfile + haslama brokoli
ara1:sekersiz turk kahvesi+ 1 parca bitter cikolata
ara2: yesil cay+ 5 çig badem
aksam: kabak begendi(haslama kabak ve yagsiz izgara tavuk ile yaptim)

2 litre su ictim. bugunluk yemek olayi bitmistir :)

Menünüz çok güzel, bende sabah Kalkınca ılık limonlu su içiyorum
2 gündür de zorla eşim pekmez içiriyor, ameliyat sonradı çok üşümeye başladım sanırım kanım düştü zaten tam Sınırdaydı.

Bende de kan ve demir eksikligi var.duzenli olarak ilac kullaniyorum.yoksa sinirin altina iniyor ve gunluk yasantimi cok etkiliyor. Gecen sene ben de bir ameliyat gecirmistim,kan degerlerim yukselmedi ameliyat sonrasi. 2 unite kan aldim disaridan. Eger oyle bir sorunun varsa mutlaka doktoruna danismani oneririm.

Evet üşenmesem ve biara kan değerlerime baktırsam iyi olucak aslında, teşekkürler

iyi geceler kızlarr yatmadan evvel rapor verip öle yatayım istedim jilian abs 11. gün bitti az evvel. bide tekrardan yoğurt kürüne başladım göbek için umuyorum ki bu kez unutmadan hergün yapabilirim ama gerçekten etkili

Sabah
Süt 3 bisküvi
Ara
Kuru üzüm leblebi
Öğlen
Küçük muz
Akşam
Kıymalı patates yemegi salata yarım dilim ekmek
6.30 da yemiştim suan
Saporumu yaptım yeşil cay içiyorum
Haftaya regl olcam tatlı bişeyler istiyo canım sabrediyorum cumadan sonra bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…