Canım ilk günse insanın canı pek bişey istemiyor yarın değişir amaKızlar inanmazsiniz.
Ben bugün çok az kahvaltı yaptım. Öğle ve akşam yemeği yiyemedim isteydim.
Adet oldum. Ben bu adet halimle açlığa nasıl dayaniyorum anlamadım.
Kutluyorum kendimi.
Daha bu saatten sonra da yemem.
Canım metobolizmanı öldürmeyesin bence bu okadar iyi bişey değil. Ben 6 Yıldır Tiroid hastasıyım ilaç alıyorum her sabah, metabolizmam çalışmıyor bu Yüzden de çok zor kilo veriyorumKızlar inanmazsiniz.
Kutluyorum kendimi.
Nasil dayaniyorsun bu kadar az yemeye bir ozel donemde. Cok imrendim sana ben bu gunlerde acaip aclik krizleri geciriyorum. Simdi de cok aciktim. Acligi gidermenin en iyi yolu yatip uyumakesenbike .!.:Kızlar inanmazsiniz.
Kutluyorum kendimi.
1-2 akşam ben de yapmıştım bu karışımdan, ama devamını getiremedim.inşallah faydasını görürsünüz.nurgül ve sen yapıyorsunuz sanırım bu kürü.Yoğurt kürü tamamdır buarada
Canım 2.5 ay oldu. Kararlıyım. Free günlerim hariç asla bozmammmCanım ilk günse insanın canı pek bişey istemiyor yarın değişir amadikkat et tatlım
Canım biliyorum tabi. Ama yiyecek birsey yoktu. Dışardan hamburger ya da döner felan alacaktim. Dedim almayayim. Yoksa az yemek metabolizmayi durdurur. Bugün imkan olmadı ve açlığı hissetmedim.Canım metobolizmanı öldürmeyesin bence bu okadar iyi bişey değil. Ben 6 Yıldır Tiroid hastasıyım ilaç alıyorum her sabah, metabolizmam çalışmıyor bu Yüzden de çok zor kilo veriyorum
Tabi bir kere bu kadar aç kalmakla bişey olmaz ama, eşin doktordu bi danış istersen
Ben de senin gibi oturtursam süper olcak bazı günler birden free oluyor hahaha,özgürlüğünü ilan ediyor,ama her zaman başladığımda böyle oluyor alışma süreciKaratay 1 tane
Canım 2.5 ay oldu. Kararlıyım. Free günlerim hariç asla bozmammm))
Kabarik kekim adet dönemleri canım çekmiyor nasıl oluyorsa sonrasında aciliyorum:)) Ama sabretmemiz lazım. Kararliyiz:)))Nasil dayaniyorsun bu kadar az yemeye bir ozel donemde. Cok imrendim sana ben bu gunlerde acaip aclik krizleri geciriyorum. Simdi de cok aciktim. Acligi gidermenin en iyi yolu yatip uyumak
Ohhhh:))))Kızlar ben de sizin gibi free gün ilan ediyorum o da cumartesi :))
Ayy canım ya, öyle bir gün olmazsa çekilmez o günü beklerim bütün haftaOhhhh:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?