Günaydın canımGunaydin kizlar! Kahvaltimi gonderecektim ama telefondan resim eklemeyi beceremedim.nasil yapiliyo bilen var mi?
aynen ya benden hesveslendi hadi yapayım dedi, 3 yıl önce eşim tam 20 kilo verdi kızlar ve çok da güzel korudu sadece 2 kilo aldı şimdiye kadarinanmıyorummm;gerçekten mi
inşallah biran önce bebişine kavuşursun rahat ol ol O geliceği zamanı biliyordurCanım biliyorum tabi. Ama yiyecek birsey yoktu. Dışardan hamburger ya da döner felan alacaktim. Dedim almayayim. Yoksa az yemek metabolizmayi durdurur. Bugün imkan olmadı ve açlığı hissetmedim.
bi baktim adet olmuşum. Şaşırdım.
Bu ay da hamile kalamadim. Herhalde adet donemim oynadikca yumurtlama donemim de kayıyor. Biz yanlış günlerde çalışıyoruzz herhalde:)))
dosya sec deyince galerimi gostermiyor amaGünaydın canım
mesaj bölümünün altında dosya yükle var ordan yükleniyor
bende Nurgül sayesinde öğrendim sağolsun
Amin canım inşallah. Belli etmiyorum ama istiyorum. Dualarinizi bekliyorum.inşallah biran önce bebişine kavuşursun rahat ol ol O geliceği zamanı biliyordur
Kahvaltını yerim senin. Foto da eklermis:)kahvaltım kızlar
Kahvaltını yerim senin. Foto da eklermis:)
Afiyet olsun canım. Harika bir tabak.
Hoşgeldinn canım boyun kaçmerhaba bayanlar,
Daha önce kilo vermeye hep yöneldim cuma yarışmalarında ama açıkçası forumu takip edemedim. ben de şu an 58 59 arasındayım kilo olarak. beni de aranıza alın:) söz zayıflayacam temmuz sonuna doğru 49 kilo olsam yeter. ee boyum kısa da zayıflamalıyım.
canım boyum 152 cm. o yüzden çok oluyor kilom. bir de bölgesel sorunum var sadece göbekHoşgeldinn canım boyun kaç
o zaman ikinize de kolay gelsin.erkekler kilo konusunda bizden daha şanslılar sanırım.benim eşimde bir deri bir kemik kıvamında .ben de kilo almıyor diye üzülüyorum.aynen ya benden hesveslendi hadi yapayım dedi, 3 yıl önce eşim tam 20 kilo verdi kızlar ve çok da güzel korudu sadece 2 kilo aldı şimdiye kadar
benimdeilk gun canim bisey istemez ama soraki gunler fena :)Kabarik kekim adet dönemleri canım çekmiyor nasıl oluyorsa sonrasında aciliyorum:)) Ama sabretmemiz lazım. Kararliyiz:)))
cnim dosya yukle kismina tiklayinca dosyasec ten yapilio :)Gunaydin kizlar! Kahvaltimi gonderecektim ama telefondan resim eklemeyi beceremedim.nasil yapiliyo bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?