50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar! Kahvaltimi gonderecektim ama telefondan resim eklemeyi beceremedim.nasil yapiliyo bilen var mi?

inşallah biran önce bebişine kavuşursun rahat ol ol O geliceği zamanı biliyordur

Selam kızlar
sabah öğle yediklerim
çeyrek muz,
dört beş yaprak sarması
1 tabak tarhana çorbası
biraz salata
1 bardak çay
5-6 tane fıstık
ne karışık şeyler yemişim böyle

kahvaltım kızlar

öğlen zeytinyağlı pırasa ve turşu yedim
turşu su tutuyor yemesem iyi olurdu

öğlenleri yoğurt yiyordum çok acıktırıyordu bugün değişiklik yaptım yemek yedim. bakalım nasıl olacak

Eklentiler

• 11079339_10153300046444391_1738382355_n.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 48
Canlarimm günaydınn.
Sabah: 1 dilim uno light denge ekmeği.
3 ince dilim sucuk. 4 zeytin. 1, 2 çatal krem peyniri.
Şekersiz az sütlü kahve.

merhaba bayanlar,
Daha önce kilo vermeye hep yöneldim cuma yarışmalarında ama açıkçası forumu takip edemedim. ben de şu an 58 59 arasındayım kilo olarak. beni de aranıza alın:) söz zayıflayacam temmuz sonuna doğru 49 kilo olsam yeter. ee boyum kısa da zayıflamalıyım.

Hoşgeldinn canım boyun kaç

merhaba kızlar
bu sabah kahvaltı da misafirim vardı az önce uğurladımbiraz karbonhidrat ağırlı oldu ama yine de dikkat etmeye çalıştım.
kahvaltı:
1/2 simit
6/1 kurabiye
4/1kek
domates,salatalık,peynir 5zeytin
4 bardak çay
ara şimdi yapıyorum;
bu olmadı işte ,(sebebi regl dönemi yaklaştı ondan sanırım)yemeseydim kahvemi içseydim sadece ne olurdu yani)
1 kupa az sütle nescacfe
1/2 kek
1/4 kurabiye
akşama zeytin yağlı enginar yada kıymalı yemeği var.
su yumu yine 2 lt ye tamamlarım.
cumaya inşallah güzel rakamlar görürüz.bitsin artık şu kilo vermeye uğraşmalar.ve normal yaşantımıza dönelim biran önce.

aynen ya benden hesveslendi hadi yapayım dedi, 3 yıl önce eşim tam 20 kilo verdi kızlar ve çok da güzel korudu sadece 2 kilo aldı şimdiye kadar
o zaman ikinize de kolay gelsin.erkekler kilo konusunda bizden daha şanslılar sanırım.benim eşimde bir deri bir kemik kıvamında .ben de kilo almıyor diye üzülüyorum.

Sabah;
1,5 dilim tb ekmek
1 KK peynir
4 yeşil zeytin
1 yemek kaşığı isot sosu
Öğlen;
1 dilim tb ekmek
1 porsiyondan az enginar zeytinyağlı
2 Kaşık yoğurt
Ara;
Yarım paket form kepekli Bisküvi
4 adet kuru siyah üzüm
Akşam;
Zeytinyağlı barbunya ve birazda tarhana Çorbası içer bu geceyi bol su ve Yeşilçay ile kapatırım

kizlarrr merhabalrr
hmen menumu yazayim
sabah kalkinca limonlu ilik su
1fincn nescafe

Kahvalti
1dilim tb ekmek
1 haslanmis yumurta
1catal ezme ve recel

Ara
1 tane patlak
1 tane form cubuk kraker

Ogle
1 tbk mercimek corba
3 kasik kabak yemegi

Ara
1 fincan salep

Aksam
2 kasik pilav
1tabak firinda tavuk

Su 2 lt
spor jilian abs 13.gun

Kabarik kekim adet dönemleri canım çekmiyor nasıl oluyorsa sonrasında aciliyorum:)) Ama sabretmemiz lazım. Kararliyiz:)))
benimdeilk gun canim bisey istemez ama soraki gunler fena :)

Gunaydin kizlar! Kahvaltimi gonderecektim ama telefondan resim eklemeyi beceremedim.nasil yapiliyo bilen var mi?
cnim dosya yukle kismina tiklayinca dosyasec ten yapilio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…