En kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşalllah göbek için egzersiz de yap bencecanım boyum 152 cm. o yüzden çok oluyor kilom. bir de bölgesel sorunum var sadece göbek
Menün çok iyi..Dönüşün muhteşem oldu.Sabah;
1,5 dilim tb ekmek
1 KK peynir
4 yeşil zeytin
1 yemek kaşığı isot sosu
Öğlen;
1 dilim tb ekmek
1 porsiyondan az enginar zeytinyağlı
2 Kaşık yoğurt
Ara;
Yarım paket form kepekli Bisküvi
4 adet kuru siyah üzüm
Akşam;
Zeytinyağlı barbunya ve birazda tarhana Çorbası içer bu geceyi bol su ve Yeşilçay ile kapatırım
Menün çok güzel bu işi öğrendik galiba yakında yaşam Koçluğu bile yapabilirizkizlarrr merhabalrr
hmen menumu yazayim
sabah kalkinca limonlu ilik su
1fincn nescafe
Kahvalti
1dilim tb ekmek
1 haslanmis yumurta
1catal ezme ve recel
Ara
1 tane patlak
1 tane form cubuk kraker
Ogle
1 tbk mercimek corba
3 kasik kabak yemegi
Ara
1 fincan salep
Aksam
2 kasik pilav
1tabak firinda tavuk
Su 2 lt
spor jilian abs 13.gun
Canımcim birçok benzer yanimiz olduğu gibi bebislerimiz de aynı zamanda gelecek senin bebis benim bebisi bekliyor ondan gelmiyor. .yakında gelirler ikisi birlikteAmin canım inşallah. Belli etmiyorum ama istiyorum. Dualarinizi bekliyorum.
Evt kabarikkekim bizim artik yasam bicimimiz haline geldi aylardir ugrasmaktan :) kii yakın çevrem sürekli bana soruyo şunu yesem şu sporu yapsam vsMenün çok güzel bu işi öğrendik galiba yakında yaşam Koçluğu bile yapabiliriz
Insallah ikiniz de en hayirli zamanda bu guzel haberi alirsiniz kizlar! Ben daha yeni evliyim simdilik erken ama zamani gelince cok istiyorum tabiki ben de.Canımcim birçok benzer yanimiz olduğu gibi bebislerimiz de aynı zamanda gelecek senin bebis benim bebisi bekliyor ondan gelmiyor. .yakında gelirler ikisi birlikte)
Nu dönüş cumaya yansır umarımMenün çok iyi..Dönüşün muhteşem oldu.
canım sorma yaa benimde bugün boğazım yanıyo üstümde akşama doğru fena bir kırgınlık oluştuKizlar selam
Bugunki menu:
Sabah:limonlu ilik su
kahvalti: 2 dilim tb ekmegi, 4 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 3 ceri domates
ara: yesil cay
oglen: 4 kofteli yagsiz limonlu salata,yogurt
ara1: sekersiz turk kahvesi+1 parca bitter
ara2:yarim yagli sut icine 2 kasik yulaf
aksam:2 kasik kuru fasulye+ yogurt
2,5 litre su ictim, jillian 6 pack yaptim.Nurgul_85 sen bunu 13 gundur nasi yapiyosun kiz valla helal olsun. Bogazim hala yaniyo,kolumu kaldirmaya mecalim kalmadi. Dustan ciktim da sacimi nasi kurutucam diye kara kara dusunuyorum :)
canım sorma yaa benimde bugün boğazım yanıyo üstümde akşama doğru fena bir kırgınlık oluştu( canımcım ben 6 pack ten önce 30 day bitirdim o da çok ağır oyüzden vucut alıştı ama yinede ilk yaptığımda bendede çok zorlamıştı ama hergün yaptıkça kolay gelmeye başlıo saçlar bide uzunsa kurutmak işkence bilirimmm
Kızlar merhaba,
Kilo bildirimi yapıyor muyuz ve hangi gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?