- 29 Ocak 2011
- 104
- 30
- 48
evet evet yarına psikolojik hazırlanıyorum:)o zaman yarın senin miladın olsun canım :))
3 kişi olduk yoğurtçu :)Bende başladım yogurt kurüne. Devam ederim insallaah benim göbeğim yok ama belki şaşırtıcı bacaklarını eritilir)
Ben de yogurtcu olmak isterdim ama hiç acı yiyemiyorum3 kişi olduk yoğurtçu :)
inşallah canım ,dün çok mutlu oldum tartıda ama yarına o sonuç olmayacak ona yanıyorum.yaktı beni kekolsun canım arada olur öle kaçamaklar ama neticede bugün bırakmadan devam ediyosun kimbilir yarın belki tartıda yüzümüz güler :))
sarmalar olmasaymış iyiymişAcil yardımmmm
Kızlar annem yemek yolladı akşamki menüyü yazayım siZ de bana ne yiyeyim ne yemeyeyim yardım edin
Brokoli salatası
Mercimek Çorbası
Tavuk Ciğer
Lahana yaprak Karışık sarmaaaaa
Eşimde yolda atadı sana işkembe Çorbası aldım geliyorum diyor
Amin canlar.Insallah ikiniz de en hayirli zamanda bu guzel haberi alirsiniz kizlar! Ben daha yeni evliyim simdilik erken ama zamani gelince cok istiyorum tabiki ben de.
Hepsi çok güzel ama akşam çok az 4 Kaşık yeseydin keşke birde yoğurt ekliyebilirdin, acıkman çok normal canımKizlar selam
simdi 30 dakika pilatesi bitirdim,dusa girmeden size yazayim dedim :)
Bugunki menum:
Uyaninca limonlu ilik su
kahvalti: 1 dilim tb ekmegi, 5 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 2 ceri domates,sekersiz cay
ara:az yagli sutle sekersiz filtre kahve
ara2:limonlu sekersiz yesil cay
oglen: izgara tavuklu az yagli limonlu salata
Ara1: sekersiz turk kahvesi+1 parca bitter
ara2:az yagli sutle az yulaf ezmesi
Aksam:1 kasik kuru fasulye
2 bucuk litre su,30 dakika pilates
bir de bugun regl oldumac ve yorgunum!
Canım bişey diyim kızma. Bu biraz diyet menüsü gibi değil. Hep karbonhidrat. Bence biraz daha protein ağırlıklı yemelisin.Sabah yediklerim
haşlanmış yumurta 4 sigara böreği
Öğle-akşam
Yarım tabak bulgur pilavı
bir browni
1 minik el poçası
1 bisküvi
2 bardak çay
yürüyüş ve spor kaldı bir de yeşil çay içicem
Sarma yemedimmmm yani bitanecik yedimsarmalar olmasaymış iyiymişbence onları yarına bırak diğerleri gayet güzel afiyet olsun canım.
Vallaha ben farkındayım arkadaşım her girdiğimde baktım ama yoğundun herhalde diye düşündümCanlarimm bakıyorum da yokluğum hiç belli değil yani. 2 gündür yazamadim. Biraz yoğundum ama diyeti hiç bozmadım. Dedigim gibi salı adet olmuştum.
Bugünkü menüm.
Sabah az yağda pişmiş 1 yumurta. 3 zeytin.
Yarım dilim kepek ekmegi.
Öğle; Şehriyeli tavuk suyu çorbası.
Akşam; Buharda somon.
Arada şekersiz az sutlu kahve.
Isteyim eve gidince bisiklet cevireceğim.
Canım çok teşekkür ederim. Sizi özledim.Vallaha ben farkındayım arkadaşım her girdiğimde baktım ama yoğundun herhalde diye düşündüm
Canim yoklugun belli olmaz mi oldu tabi.Canlarimm bakıyorum da yokluğum hiç belli değil yani. 2 gündür yazamadim. Biraz yoğundum ama diyeti hiç bozmadım. Dedigim gibi salı adet olmuştum.
Bugünkü menüm.
Sabah az yağda pişmiş 1 yumurta. 3 zeytin.
Yarım dilim kepek ekmegi.
Öğle; Şehriyeli tavuk suyu çorbası.
Akşam; Buharda somon.
Arada şekersiz az sutlu kahve.
Isteyim eve gidince bisiklet cevireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?