50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben çok abartı yiyordum. Herkes sen hiç dikkat etmiyorsun deyince dank etti. Yazın hem kaynımın hem kardeşimin düğünü var. Ama işte biraz önce hafif de olsa parfe yedim az Sonra başlasın pişmanlıklar

bu hafta ekmek yemiyorum canım . biraz karatay takılmaya çalışıyorum. hafta sonu çok kaçırdım haftaiçi telafi etmeye çalışıyorum.
kahvaltıda 5 i1 arada çay içtim
saat 10 da yeşil çay

supersin! Yumurta tok tutuyordur zaten. Ben ofiste yediğim icin kahvaltıyı, yumurta yeme şansım olmuyor.ama sabahları hep iki dilim tb ekmeği yerdim, bir dilime düşürdüm bugun. Ama çok acıktım

Kararlı ve iradeli olmak cok onemli. Zaten o irade geldi mi tutabiliyor insan kendini.

supersin! Yumurta tok tutuyordur zaten. Ben ofiste yediğim icin kahvaltıyı, yumurta yeme şansım olmuyor.ama sabahları hep iki dilim tb ekmeği yerdim, bir dilime düşürdüm bugun. Ama çok acıktım
yumurta çok iyi tok tutuyor. bugün nerdeyse hiç acıkmadım şimdi öğlen yemeğimi yedim.
pancar ve yoğurt yedim öğlen.

selam kızlar;
dün tartıda çok güzel bir rakam gördüm ,ama yaptığım iradesizlikler yüzünden ne yazık ki bugün tekrar başa döndüm.bugün telafi etmeye çalışacağım bakalım ne kadar başarılı olursam artık.
şimdi su içiyorum bol bol.birazdan bitki çayımı içerim.
sizler süper gidiyorsunuz yarına hepimiz inşallah çok güzel sonuçlar alırız.

saçlar hem uzun hem de çok gür benimkiler, her yıkama ayrı dert :)

Valla Nurgulcum benim ilk günden cesaretimi kırdı bu jillian abla. Seni bir kez daha yürekten takdir ve tebrik ediyorum :)
aynen canım benimde saçlar uzun gür ve dalgalı kurutmak şekil vermek tam bir işkence ama kestirmeye de kıyamıyorum :)
kuzucum pes etme ama istersen 30 daydan bi başla sonra buna geçersin. evet jilian çok ağır ama sonucu görünce iyiki yapmışım diyosun

abooo yarın cuma akkoyun karakoyun çıkacak tartıda ama benim hiç umudum yok gibi 40 lı rakamları bu hafta göremem gibi geliyo keşke yarın bi sürpriz olsa da görmüş olsam :))

olsun canım arada olur öle kaçamaklar ama neticede bugün bırakmadan devam ediyosun kimbilir yarın belki tartıda yüzümüz güler :))

canım hoşgeldin yedin bitti pişmanlık duyma ama kararlı ol başarıcaksın :)

Kararlı ve iradeli olmak cok onemli. Zaten o irade geldi mi tutabiliyor insan kendini.
Aynen hani birden bi tılsım gelir bir şey olur ve karar verirsin. Nedense son zamanlarda onu kaybettim. Her gün nasıl zayıflayacağımı araştırıp sonrasında yerken buluyorum kendimi. Halbuki çok değil 1 yıldan az biraz önce 6 kilo vermiştim 1 ay kadar sürede hem de. Karatay diyeti yapmıştım.

bu hafta ekmek yemiyorum canım . biraz karatay takılmaya çalışıyorum. hafta sonu çok kaçırdım haftaiçi telafi etmeye çalışıyorum.
kahvaltıda 5 i1 arada çay içtim
saat 10 da yeşil çay
ben gün içinde bi tek sabah ekmek yiyorum onun dışında yemiyorum ama niyeyse psikolojik olarak sabah yemezsem gün boyu acıkcakmış hissine kapılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…