Günaydın..
kahvaltım
1 yumurta
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
dereotu ve maydonoz
1 kuru kaısı 2 hurma
Yarın büyük gün o zaman
bu hafta ekmek yemiyorum canım . biraz karatay takılmaya çalışıyorum. hafta sonu çok kaçırdım haftaiçi telafi etmeye çalışıyorum.Kabarık kekim ekmek yemiyor musun?
bu hafta ekmek yemiyorum canım . biraz karatay takılmaya çalışıyorum. hafta sonu çok kaçırdım haftaiçi telafi etmeye çalışıyorum.
kahvaltıda 5 i1 arada çay içtim
saat 10 da yeşil çay
Ben çok abartı yiyordum. Herkes sen hiç dikkat etmiyorsun deyince dank etti. Yazın hem kaynımın hem kardeşimin düğünü var. Ama işte biraz önce hafif de olsa parfe yedim azSonra başlasın pişmanlıklar
Selam ruj22 :)kızlar selammm
yumurta çok iyi tok tutuyor. bugün nerdeyse hiç acıkmadım şimdi öğlen yemeğimi yedim.supersin! Yumurta tok tutuyordur zaten. Ben ofiste yediğim icin kahvaltıyı, yumurta yeme şansım olmuyor.ama sabahları hep iki dilim tb ekmeği yerdim, bir dilime düşürdüm bugun. Ama çok acıktım
aynen canım benimde saçlar uzun gür ve dalgalı kurutmak şekil vermek tam bir işkence ama kestirmeye de kıyamıyorum :)saçlar hem uzun hem de çok gür benimkiler, her yıkama ayrı dert :)
Valla Nurgulcum benim ilk günden cesaretimi kırdı bu jillian abla. Seni bir kez daha yürekten takdir ve tebrik ediyorum :)
olsun canım arada olur öle kaçamaklar ama neticede bugün bırakmadan devam ediyosun kimbilir yarın belki tartıda yüzümüz güler :))selam kızlar;
dün tartıda çok güzel bir rakam gördüm ,ama yaptığım iradesizlikler yüzünden ne yazık ki bugün tekrar başa döndüm.bugün telafi etmeye çalışacağım bakalım ne kadar başarılı olursam artık.
şimdi su içiyorum bol bol.birazdan bitki çayımı içerim.
sizler süper gidiyorsunuz yarına hepimiz inşallah çok güzel sonuçlar alırız.
canım hoşgeldin yedin bitti pişmanlık duyma ama kararlı ol başarıcaksın :)Ben çok abartı yiyordum. Herkes sen hiç dikkat etmiyorsun deyince dank etti. Yazın hem kaynımın hem kardeşimin düğünü var. Ama işte biraz önce hafif de olsa parfe yedim azSonra başlasın pişmanlıklar
Aynen hani birden bi tılsım gelir bir şey olur ve karar verirsin. Nedense son zamanlarda onu kaybettim. Her gün nasıl zayıflayacağımı araştırıp sonrasında yerken buluyorum kendimi. Halbuki çok değil 1 yıldan az biraz önce 6 kilo vermiştim 1 ay kadar sürede hem de. Karatay diyeti yapmıştım.Kararlı ve iradeli olmak cok onemli. Zaten o irade geldi mi tutabiliyor insan kendini.
ben gün içinde bi tek sabah ekmek yiyorum onun dışında yemiyorum ama niyeyse psikolojik olarak sabah yemezsem gün boyu acıkcakmış hissine kapılıyorumbu hafta ekmek yemiyorum canım . biraz karatay takılmaya çalışıyorum. hafta sonu çok kaçırdım haftaiçi telafi etmeye çalışıyorum.
kahvaltıda 5 i1 arada çay içtim
saat 10 da yeşil çay
İnş Nurgul_85 canım yarın bir kilo bildirimi yapayım sonrasında asılacağım gibi hadi bakalım bir başlasam:)canım hoşgeldin yedin bitti pişmanlık duyma ama kararlı ol başarıcaksın :)
o zaman yarın senin miladın olsun canım :))İnş Nurgul_85 canım yarın bir kilo bildirimi yapayım sonrasında asılacağım gibi hadi bakalım bir başlasam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?