- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Kabarık kekim nasıl olsa neredeyse istediğimiz kiloya geldik. Pantolonlarim bosbol valla. Çok takmaya gerek yok dediğin gibi. Ben 2 haftadir free yapmadım. Adetim yarın belki tartida göstermez ama haftaya kesin düşer yine düşünüyorum.Canim yoklugun belli olmaz mi oldu tabi.
Bugun adet oldum bende. Annemin dogum gunuydu bugun pasta kesip kutladik diyet yapiyorum diye kiziyor kizmasin diye pastadan yedim laf isitecegime yiyeyim dedim telafi ederim nasilsa
canım menün cıslarla doluuuSabah yediklerim
haşlanmış yumurta 4 sigara böreği
Öğle-akşam
Yarım tabak bulgur pilavı
bir browni
1 minik el poçası
1 bisküvi
2 bardak çay
yürüyüş ve spor kaldı bir de yeşil çay içicem
canımm bayadır yoktun bırakıp gittiğini düşünüyordum.. aminnn erisinn tabisiii :))) yoğurt göbek yağları için canımkızlar çıtıpıtı kızlar yağlarınız erisin inşallahhhh :)) özledim hepiciniziiiii.. internetimiz geldi biraz yavaşşş ama hemen gireyim bugünden bildirimde bulunayım dedim.. 58 kiloyum....
bendee koca bir popo fenalık geldi valla napcam bilmiommm... var mı değişiklikler yoğurttan bahsetmişsiniz popoya yarar mıı :)
kuzumm nerelerdesin senn walla yokluğun çok belliiCanlarimm bakıyorum da yokluğum hiç belli değil yani. 2 gündür yazamadim. Biraz yoğundum ama diyeti hiç bozmadım. Dedigim gibi salı adet olmuştum.
Bugünkü menüm.
Sabah az yağda pişmiş 1 yumurta. 3 zeytin.
Yarım dilim kepek ekmegi.
Öğle; Şehriyeli tavuk suyu çorbası.
Akşam; Buharda somon.
Arada şekersiz az sutlu kahve.
Isteyim eve gidince bisiklet cevireceğim.
Aynen canım ya regl dönemi abarttım birazcanım menün cıslarla doluuu
Evet canım ya yazınca bende farkettim ne yapmışım bugun böyle,tabiki de söyle canım yoksa nasıl gitcek bu kilolarCanım bişey diyim kızma. Bu biraz diyet menüsü gibi değil. Hep karbonhidrat. Bence biraz daha protein ağırlıklı yemelisin.
Bende katıldım yoğurtculara,yoğurtu light mi alıyorsunuz canım annemin yoğurtu olur mu ki3 kişi olduk yoğurtçu :)
Ben bunu yapıyorum bu daha cok karın için hareketleri var digeri agırlıkla calışıyor kardiyo yapıyor o bana pek uymadı ikisi de birinci seviye ben 6 week six pack level 2 sini bulamadımBir de jullian yapan kıslar başlangıç bu mudur,başlamak istiyorum buna da,işe girersem spor rafa kalkar ama evdeyken hazır yapmak istiyorum,6 hafta boyunca bunu mu yapıyoruz günde 1 defa
Bende baktım yoktu canım,30 günlük olanın 3 leveli de var ama. o zaman bende bunu yapayım belimi inceltmek istiyorum ağırlık olan kas yapar belim incelsin kas sevmiyorum zatenBen bunu yapıyorum bu daha cok karın için hareketleri var digeri agırlıkla calışıyor kardiyo yapıyor o bana pek uymadı ikisi de birinci seviye ben 6 week six pack level 2 sini bulamadım
Kol kaslarım cok gücsüz onu da denedim biraz yapamadım ısınma hareketlerini yapıyo zıplıyo ben nefes nefese kalıyorum digerini yapıp üstüne 10-15 dk kol için agırlıkla calısıyorum birazBende baktım yoktu canım,30 günlük olanın 3 leveli de var ama. o zaman bende bunu yapayım belimi inceltmek istiyorum ağırlık olan kas yapar belim incelsin kas sevmiyorum zaten
Ben de tifanny rohte yaparım o zaman bununla birlikte geçen sene o 20 dk yaparak, 1 ayda 10 cm den fazla göbekten incelme sağlamıştım yeniden istiyorum yeniden yenidenKol kaslarım cok gücsüz onu da denedim biraz yapamadım ısınma hareketlerini yapıyo zıplıyo ben nefes nefese kalıyorum digerini yapıp üstüne 10-15 dk kol için agırlıkla calısıyorum biraz
ben evde kendi yaptığım yoğurtla yapıyorum, dışardan yoğurt almam sevmiyorumBende katıldım yoğurtculara,yoğurtu light mi alıyorsunuz canım annemin yoğurtu olur mu ki
duraklama dönemine girmişsindir hiç üzülme böyle olması çok normal zaten süper bir rakam bugünaydin kizlar kilom ayni 50(((((
aman aman ağzından yel alsın buraya gelirz tabi yine ama kilo almadan muhabbet etmek için canım :)) sahi bu dolunay muhabbeti nedir kuzum ya ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?