50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaba
Canim yoklugun belli olmaz mi oldu tabi.
Bugun adet oldum bende. Annemin dogum gunuydu bugun pasta kesip kutladik diyet yapiyorum diye kiziyor kizmasin diye pastadan yedim laf isitecegime yiyeyim dedim telafi ederim nasilsa
Kabarık kekim nasıl olsa neredeyse istediğimiz kiloya geldik. Pantolonlarim bosbol valla. Çok takmaya gerek yok dediğin gibi. Ben 2 haftadir free yapmadım. Adetim yarın belki tartida göstermez ama haftaya kesin düşer yine düşünüyorum.

Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Öğlen
Kahve
Browni
Aksam
1 kase çorba
Közlenmiş patlıcan salatası
Cacık

Ne cabuk cuma geldi bu hafta istediğim tempoda degildim sonucu merak ediyorum pztsi regl olmam gerekiyordu 3-4 gündür ara kanamam var.

canımm bayadır yoktun bırakıp gittiğini düşünüyordum.. aminnn erisinn tabisiii :))) yoğurt göbek yağları için canım

kuzumm nerelerdesin senn walla yokluğun çok bellii

Canım bişey diyim kızma. Bu biraz diyet menüsü gibi değil. Hep karbonhidrat. Bence biraz daha protein ağırlıklı yemelisin.
Evet canım ya yazınca bende farkettim ne yapmışım bugun böyle,tabiki de söyle canım yoksa nasıl gitcek bu kilolar bi de yarın kilo bildirim günü hiç iyi olmadı şimdi. regl döneminde kilo veremiyorum zaten inş fazla çıkmam.

Bir de jullian yapan kıslar başlangıç bu mudur,başlamak istiyorum buna da,işe girersem spor rafa kalkar ama evdeyken hazır yapmak istiyorum,6 hafta boyunca bunu mu yapıyoruz günde 1 defa

Bir de jullian yapan kıslar başlangıç bu mudur,başlamak istiyorum buna da,işe girersem spor rafa kalkar ama evdeyken hazır yapmak istiyorum,6 hafta boyunca bunu mu yapıyoruz günde 1 defa
Ben bunu yapıyorum bu daha cok karın için hareketleri var digeri agırlıkla calışıyor kardiyo yapıyor o bana pek uymadı ikisi de birinci seviye ben 6 week six pack level 2 sini bulamadım

Ben bunu yapıyorum bu daha cok karın için hareketleri var digeri agırlıkla calışıyor kardiyo yapıyor o bana pek uymadı ikisi de birinci seviye ben 6 week six pack level 2 sini bulamadım
Bende baktım yoktu canım,30 günlük olanın 3 leveli de var ama. o zaman bende bunu yapayım belimi inceltmek istiyorum ağırlık olan kas yapar belim incelsin kas sevmiyorum zaten

Bende baktım yoktu canım,30 günlük olanın 3 leveli de var ama. o zaman bende bunu yapayım belimi inceltmek istiyorum ağırlık olan kas yapar belim incelsin kas sevmiyorum zaten
Kol kaslarım cok gücsüz onu da denedim biraz yapamadım ısınma hareketlerini yapıyo zıplıyo ben nefes nefese kalıyorum digerini yapıp üstüne 10-15 dk kol için agırlıkla calısıyorum biraz

Kol kaslarım cok gücsüz onu da denedim biraz yapamadım ısınma hareketlerini yapıyo zıplıyo ben nefes nefese kalıyorum digerini yapıp üstüne 10-15 dk kol için agırlıkla calısıyorum biraz
Ben de tifanny rohte yaparım o zaman bununla birlikte geçen sene o 20 dk yaparak, 1 ayda 10 cm den fazla göbekten incelme sağlamıştım yeniden istiyorum yeniden yeniden göbek bel inceltmek isteyenlere tavsiye ederim.

Bende katıldım yoğurtculara,yoğurtu light mi alıyorsunuz canım annemin yoğurtu olur mu ki
ben evde kendi yaptığım yoğurtla yapıyorum, dışardan yoğurt almam sevmiyorum

günaydin kizlar kilom ayni 50 (((((
duraklama dönemine girmişsindir hiç üzülme böyle olması çok normal zaten süper bir rakam bu

ve benim kilom;
geçen hafta 56.8
bu hafta 56.2

aman aman ağzından yel alsın buraya gelirz tabi yine ama kilo almadan muhabbet etmek için canım :)) sahi bu dolunay muhabbeti nedir kuzum ya ??

Günaydın canım, dolunayın vücudumuz üzerinde epey etkisi varmış. Belirli tarihler var, dolunayla ilgili. Bunlara uygun epilasyon yaparsak, tüylerimiz azalıyor mesela. Ya da kimi tarihlerde daha çok kilo verip, kimi tarihlerde daha fazla kilo alıyoruz, dolunayın durumlarına göre. Pek çok farklı durum var. Ben deneyimledim, gerçekten işe yarıyor :)

Kadınlar Kulübü'nde sayfası da var, link'ini vereyim bir incele istersen;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dolunay-epilasyonu.592422/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…