günaydın canım.kg zaten çok iyi 2 kg yi hayli hayli verirsin.günaydin kizlar kilom ayni 50(((((
tebrikler canım.sarmalara dayandığın içinde ayrıca tebrikler.ben evde kendi yaptığım yoğurtla yapıyorum, dışardan yoğurt almam sevmiyorum
duraklama dönemine girmişsindir hiç üzülme böyle olması çok normal zaten süper bir rakam bu
ve benim kilom;
geçen hafta 56.8
bu hafta 56.2
tanışmak kısmet olmadı ama tebrikler.darısı bizim başımıza inşallah.Herkese günaydın,
önce kilo bildirimimi yapayım, sonra uzun uzun yazacağım :)
Geçen Haftaki Kilo: 50,4
Bu Haftaki Kilo: 49,8
Fark: -600
Hedefe Kalan: Yok, varıldı :))))
Evet, keyifli bir yolun sonuna geldim, hedefime vardım, umarım korumayı başarabilirim. Gruptaki herkese çok teşekkür ederim, varlıklarıyla motivasyonumu arttırdıkları için.
Nurgülcüğüm, her hafta üşenmedin listemizi hazırladın, tükenmeyen ilginle motive ettin. Hep söyledim, bu liste olmasaydı bu kiloları veremezdim diye. O yüzden en başta sana kocaman bir teşekkür borçluyum ve bu başarımı sana armağan ediyorum :))))
Spatzcığım, sana da ayrıca teşekkür etmek istedim. İlk geldiğim günkü sıcacık karşılaman ve zaman içindeki desteğin için sana da çok teşekkür ediyorum. Tekrar burada karşılaşır mıyız acaba? :)))))
Her verdiğim gram için tebriklerini esirgemeyen Minnoş ve Figen, sizler de iyi ki vardınız ve size de teşekkür ederim.
Evet, İgnis kaçar :))))
Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum, hoş kalın, zayıf kalın...
yoğurt kürü göbek için çok faydalıymış canım.Günaydın
İgnis tebrik ederim. Senin gittin ben geldim gibi oldu. umarım ben de senin gibi başasrı sağlarım.
Şu yoğurt kürünü merak ettim doğrusu. Çünkü benim göbeğim kocamanKızım anne bebek mi var içinde diyor yani düşünün.
eee benim miladım bugün başladım kilo bildirimimi de yapayım;
58.1
Canım tebrik ediyorum. Bizim elimizden ne kaçmiş ki bu kacsin:)))
aaa ne güzel regli döneminde vermiş olmak süper, sonrasında da daha hızlı veriyorsun zaten, tebrikler canımGünaydın kızlar.
Başlangıç; 59.700
Geçen hafta; 52.900
Bugün; 52.300.
-600'e daha elveda:)))
Adetim ona rağmen düştüm. Nasıl oldu anlamadım. Bisiklet ve 2 haftadir free yapmadım. Ondan sanırım.
Kızlar günaydın,
55'im ben bugunyani geçen haftadan +300...
Regl oldum dün umarım onun şişkinliğidir. Zaman daralıyor ve ben hep yerimde sayıyorum. Neyseki kilo çok değişmese de spor sayesinde biraz daha sıkıyım artık..
Kilo veren arkadaşlar hepinizi cok yürekten tebrik ederim!
Herkese günaydın,
önce kilo bildirimimi yapayım, sonra uzun uzun yazacağım :)
Geçen Haftaki Kilo: 50,4
Bu Haftaki Kilo: 49,8
Fark: -600
Hedefe Kalan: Yok, varıldı :))))
Evet, keyifli bir yolun sonuna geldim, hedefime vardım, umarım korumayı başarabilirim. Gruptaki herkese çok teşekkür ederim, varlıklarıyla motivasyonumu arttırdıkları için.
Nurgülcüğüm, her hafta üşenmedin listemizi hazırladın, tükenmeyen ilginle motive ettin. Hep söyledim, bu liste olmasaydı bu kiloları veremezdim diye. O yüzden en başta sana kocaman bir teşekkür borçluyum ve bu başarımı sana armağan ediyorum :))))
Spatzcığım, sana da ayrıca teşekkür etmek istedim. İlk geldiğim günkü sıcacık karşılaman ve zaman içindeki desteğin için sana da çok teşekkür ediyorum. Tekrar burada karşılaşır mıyız acaba? :)))))
Her verdiğim gram için tebriklerini esirgemeyen Minnoş ve Figen, sizler de iyi ki vardınız ve size de teşekkür ederim.
Evet, İgnis kaçar :))))
Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum, hoş kalın, zayıf kalın...
harikasın canım ay sonunda hedefine ulaşmış olursun.Günaydın kızlar.
Başlangıç; 59.700
Geçen hafta; 52.900
Bugün; 52.300.
-600'e daha elveda:)))
Adetim ona rağmen düştüm. Nasıl oldu anlamadım. Bisiklet ve 2 haftadir free yapmadım. Ondan sanırım.
geçmiş olsun. önemli olan sağlığın.kilolar gider bi şekilde.Kızlar günaydın,
Biliyorum uzun zamandır yazamadım ama geçen hafta bir operasyon geçirdim, o yüzden ne yediklerime dikkat edebildim ne de buralara yazabildim. Ama artık diyete başlama vaktim geldi zira kilo aldımBugün sabah tartıda 62 kg çıktım
tebrikler canımKİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta : 53.0 kg
Bu Hafta : 52.2
Fark : 800 gram
Çok sevindim valla :) Bu hafta stresten çok yedim ve spor yapamadım ama 800 gram vermişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?