- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
harikasın canım..KİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta : 53.0 kg
Bu Hafta : 52.2
Fark : 800 gram
Çok sevindim valla :) Bu hafta stresten çok yedim ve spor yapamadım ama 800 gram vermişim..
geçmiş olsun,önce sağlık ,sonrası bir şekilde hallolur.Kızlar günaydın,
Biliyorum uzun zamandır yazamadım ama geçen hafta bir operasyon geçirdim, o yüzden ne yediklerime dikkat edebildim ne de buralara yazabildim. Ama artık diyete başlama vaktim geldi zira kilo aldımBugün sabah tartıda 62 kg çıktım
geçmiş olsun. önemli olan sağlığın.kilolar gider bi şekilde.
geçmiş olsun,önce sağlık ,sonrası bir şekilde hallolur.
eski canım 15 gün öncesine aitHelen_bm bu eski bir tablo sanırım yoksa yenisimi kafam karıştı:)
canım evde ne varsa o da olur ben şahsen tam yağlı yoğurtla yapıyorumBende katıldım yoğurtculara,yoğurtu light mi alıyorsunuz canım annemin yoğurtu olur mu ki
canım ben önce 30 day olanına başlamıştım vücudu baya bi alıştırıyor çünkü jilianı yapmak gerçekten zor.... sonrasında 6 week başladım bunda 3 level var her bir level 3 hafta yapılıyor 5 gün yapıosun 2 gün dinleniyosun toplamda herbir level 15 gün sürüyoBir de jullian yapan kıslar başlangıç bu mudur,başlamak istiyorum buna da,işe girersem spor rafa kalkar ama evdeyken hazır yapmak istiyorum,6 hafta boyunca bunu mu yapıyoruz günde 1 defa
ilk defa duydum böle bir etkisinin olduğunu o zaman ben bu hafta oyüzden kilo veremedim bahanem de hazır :))Günaydın canım, dolunayın vücudumuz üzerinde epey etkisi varmış. Belirli tarihler var, dolunayla ilgili. Bunlara uygun epilasyon yaparsak, tüylerimiz azalıyor mesela. Ya da kimi tarihlerde daha çok kilo verip, kimi tarihlerde daha fazla kilo alıyoruz, dolunayın durumlarına göre. Pek çok farklı durum var. Ben deneyimledim, gerçekten işe yarıyor :)
Kadınlar Kulübü'nde sayfası da var, link'ini vereyim bir incele istersen;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dolunay-epilasyonu.592422/
ayy canımm benimm hatta hedefinin de altına düşmüşsün çok çok tebrik ediyorumm darısı bizlere inşallah. Çorbada benim de tuzum bulunduysa ne mutlu bana demekki doğru yoldayızHerkese günaydın,
önce kilo bildirimimi yapayım, sonra uzun uzun yazacağım :)
Geçen Haftaki Kilo: 50,4
Bu Haftaki Kilo: 49,8
Fark: -600
Hedefe Kalan: Yok, varıldı :))))
Evet, keyifli bir yolun sonuna geldim, hedefime vardım, umarım korumayı başarabilirim. Gruptaki herkese çok teşekkür ederim, varlıklarıyla motivasyonumu arttırdıkları için.
Nurgülcüğüm, her hafta üşenmedin listemizi hazırladın, tükenmeyen ilginle motive ettin. Hep söyledim, bu liste olmasaydı bu kiloları veremezdim diye. O yüzden en başta sana kocaman bir teşekkür borçluyum ve bu başarımı sana armağan ediyorum :))))
Spatzcığım, sana da ayrıca teşekkür etmek istedim. İlk geldiğim günkü sıcacık karşılaman ve zaman içindeki desteğin için sana da çok teşekkür ediyorum. Tekrar burada karşılaşır mıyız acaba? :)))))
Her verdiğim gram için tebriklerini esirgemeyen Minnoş ve Figen, sizler de iyi ki vardınız ve size de teşekkür ederim.
Evet, İgnis kaçar :))))
Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum, hoş kalın, zayıf kalın...
canım eski tablo o yenisini hazırladım birazdan paylaşcamHelen_bm bu eski bir tablo sanırım yoksa yenisimi kafam karıştı:)
aynen canım ya kesin durakladım... evet buna da şükür en azından almadım da :)ben evde kendi yaptığım yoğurtla yapıyorum, dışardan yoğurt almam sevmiyorum
duraklama dönemine girmişsindir hiç üzülme böyle olması çok normal zaten süper bir rakam bu
ve benim kilom;
geçen hafta 56.8
bu hafta 56.2
ayy inşallah canım ya bu ay kurtulsam mesela ne güzel olurrgünaydın canım.kg zaten çok iyi 2 kg yi hayli hayli verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?