50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun,önce sağlık ,sonrası bir şekilde hallolur.

Bugün yediklerim
sabah
haşlanmış yumurta biraz peynir, çay

Öğle üç kaşık pilav ve yeşillik
şimdi şekersiz nescafe ve iki minik biskuvi

Akşam da sadece corba ve salata yemeyi düşünüyorum.

45 Dk da yürüdüm.

Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum,gerçekten sonuç almış insanları görmek beni çok motive ediyor hatta şu fotoğrafı bilgisayarıma indirdim bakıp imreniyorum motive oluyorum,okul gibi herkes derslerine çalışmakla meşgul

Diyet Başlangıç : 13/02/ 2015

Başlangıç Kilo : 56,5

Geçen Hafta: 53,4

Güncel: 53,8

Haftalık fark: + 400

Toplam Fark: 2,5

HEDEF : 53

canlarımm kusura bakmayın iş görüşmesine gitmiştim anca gelebildim. bilgisayara format atılınca listede silinmiş tekrardan hazırladım oyüzden geç oldu ... geçmiş iletilere bi bakayım ondan sonra listemizi paylaşıcam

Bende katıldım yoğurtculara,yoğurtu light mi alıyorsunuz canım annemin yoğurtu olur mu ki
canım evde ne varsa o da olur ben şahsen tam yağlı yoğurtla yapıyorum

Bir de jullian yapan kıslar başlangıç bu mudur,başlamak istiyorum buna da,işe girersem spor rafa kalkar ama evdeyken hazır yapmak istiyorum,6 hafta boyunca bunu mu yapıyoruz günde 1 defa
canım ben önce 30 day olanına başlamıştım vücudu baya bi alıştırıyor çünkü jilianı yapmak gerçekten zor.... sonrasında 6 week başladım bunda 3 level var her bir level 3 hafta yapılıyor 5 gün yapıosun 2 gün dinleniyosun toplamda herbir level 15 gün sürüyo

ilk defa duydum böle bir etkisinin olduğunu o zaman ben bu hafta oyüzden kilo veremedim bahanem de hazır :))

ayy canımm benimm hatta hedefinin de altına düşmüşsün çok çok tebrik ediyorumm darısı bizlere inşallah. Çorbada benim de tuzum bulunduysa ne mutlu bana demekki doğru yoldayız umuyorum ki artık buraya sadece bizlerle sohbet etmeye gelirsin özletme kendini sakın

Helen_bm bu eski bir tablo sanırım yoksa yenisimi kafam karıştı:)
canım eski tablo o yenisini hazırladım birazdan paylaşcam

aynen canım ya kesin durakladım... evet buna da şükür en azından almadım da :)

Nurgul_85 eline sağlık canım
Menümü bildireyim
Sabah;
1 tb ekmek 1 Haşlama yumurta 4 zeytin kk peynir
Ara;
5 siyah kuru üzüm
Öğlen;
Yoğurt
Cibez salatası
2 Kaşık tavuklu pilav
Ara;
Yarım paket eti form kepekli
Akşam;
Şehriye Çorbası
1 sarma ve birkaç dal Brokoli
Yarım dilim ekmekle 3 Kaşık kıymalı menemen, 2 tane tavuk ciğer

sabah
bir fincan sütlü nescafe

kahvaltı
yarım simit
1 sucuklu yumurta
1 zeytin
1 dilim peynir
1 çatal ezme ve reçel

öğle yok

ara 1 sütlü nescafe

ara 2 sütlü türk kahve

akşam
2 tane karnabahar
1 tabak şehriye çorba
2 kaşık kabak yemeği

bugün iş görüşmesi vardı onun haricinde arkadaşım geldi bize onu yoldan al vs derken bugün nerden baksan 2 saat yol yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…