afiyet olsun tatlim ben her ne kadar bu hafta kilo veremesem de toplamda 9 kilo gittiBen bu akşam pizza yedim ohhh sefam olsun :))))) Giden 7 kilo 400 gramin şerefine:))
günaydın canımmm bizlerde o anı tadıcaz kısa sürede inşallahhh :)) rica ederim tablo için rengarenk yapıorum ki baktıkça içimiz açılsın diye :)
Dün sabah menüm: 1 yumurta, kk peynir,4 zeytin. şekersiz 3 fincan çay
Akşam : 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık kuru fasulye, 1 küçük salata tabağı ile salata.
Bu sabah menüm: 1 yumurtadan omlet.kk peynir,4 zaytin,şekersiz çay.
Kızlar bu aralar stresliyim. Kahvaltı yapıyorum ama yarım saat sonra açklıktan karnım gurulduyor. Akşama kadar dayanamıyorum. Aralarda fazla kaçırıyorum sonra.
Kahvaltıda ne yememi önerirsiniz. Acıkmamam için. Yardımlarınızı bekliyorum...
öğünlerin çok iyi canım.dün aynı şeyi ben de yazacaktım.acaba soğuk havaların etki simi diye düşünüyorum.ben de çok kısa zamanda acıkıyorum şu sıralar.fikri olan varsa sevinirim bu konuda.Dün sabah menüm: 1 yumurta, kk peynir,4 zeytin. şekersiz 3 fincan çay
Akşam : 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık kuru fasulye, 1 küçük salata tabağı ile salata.
Bu sabah menüm: 1 yumurtadan omlet.kk peynir,4 zaytin,şekersiz çay.
Kızlar bu aralar stresliyim. Kahvaltı yapıyorum ama yarım saat sonra açklıktan karnım gurulduyor. Akşama kadar dayanamıyorum. Aralarda fazla kaçırıyorum sonra.
Kahvaltıda ne yememi önerirsiniz. Acıkmamam için. Yardımlarınızı bekliyorum...
afiyet olsun canım.cibez salatası nedirNurgul_85 eline sağlık canım
Menümü bildireyim
Sabah;
1 tb ekmek 1 Haşlama yumurta 4 zeytin kk peynir
Ara;
5 siyah kuru üzüm
Öğlen;
Yoğurt
Cibez salatası
2 Kaşık tavuklu pilav
Ara;
Yarım paket eti form kepekli
Akşam;
Şehriye Çorbası
1 sarma ve birkaç dal Brokoli
Yarım dilim ekmekle 3 Kaşık kıymalı menemen, 2 tane tavuk ciğer
Evet yok ya bende bulamadımKizlar az once jilian abs 14.gun level 1 bitti yarin level 1 son gun ama hicbiyerde level 2 yok napcamben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?