50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar

Mutlu haftasonlari!

Nurgul_85 ellerine saglik, cok guzel olmus yine tablomuz

ignis canim cok tebrik ediyorum! Bitis ipini gogusleyen ilk sen oldun..darisi hepimizin basina!
günaydın canımmm bizlerde o anı tadıcaz kısa sürede inşallahhh :)) rica ederim tablo için rengarenk yapıorum ki baktıkça içimiz açılsın diye :)

Nurgul_85 teşekkürler. Yine ellerine sağlık her hafta üşenmeden bizim için tablo hazırlıyorsun.
ignisi tebrik ediyorum. İnş hepimiz kısa sürede hedeflediğimiz kiloya ulaşırız.

Dün sabah menüm: 1 yumurta, kk peynir,4 zeytin. şekersiz 3 fincan çay
Akşam : 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık kuru fasulye, 1 küçük salata tabağı ile salata.

Bu sabah menüm: 1 yumurtadan omlet.kk peynir,4 zaytin,şekersiz çay.

Kızlar bu aralar stresliyim. Kahvaltı yapıyorum ama yarım saat sonra açklıktan karnım gurulduyor. Akşama kadar dayanamıyorum. Aralarda fazla kaçırıyorum sonra.

Kahvaltıda ne yememi önerirsiniz. Acıkmamam için. Yardımlarınızı bekliyorum...

sanırım dün menü paylaşmadım.
kahvaltımı hergün ki gibi yaptım.
ara;(sabah ve öğleden sonra)az sütle nescafe içtim.
akşam:5 tane sulu köfte ve salata yedim.
2 lt su tamamdır.ama spor yoktur.

bu sabah yine aynı şekilde kahvaltı yaptım.şimdilik yarım litre su içtim.akşama 2 lt yi tamamlarım.
kahve keyfimi de yaptım.akşama yoğurt çorbası,kıymalı menemen ve salata yerim.

Ben kahvaltıda tam tahıllı 2 dilim ekmek, ceviz ve roka da yemeni öneririm

öğünlerin çok iyi canım.dün aynı şeyi ben de yazacaktım.acaba soğuk havaların etki simi diye düşünüyorum.ben de çok kısa zamanda acıkıyorum şu sıralar.fikri olan varsa sevinirim bu konuda.

afiyet olsun canım.cibez salatası nedir

dün eşime 23 nisan sebebiyle 1 kutu(bir mahalleye yetecek kadar) çiko ,gofret vs vermişler yuppiiii

nurgülcüğüm ben bldrmi perşembeden yaptım net sıkıntlı olduğğğundan giremiyorum. tartıldım 58 kiloyum :)

Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Salata
1 yumurta sucuklu
Öğlen
1 kase çilekli yogurt
Kendim yaptım
Akşam
Ispanak
Cacık
1 dilim ekmek
Sporumu yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…