- 29 Ocak 2011
- 104
- 30
- 48
canim ben 30 day bitirdim 6 week abs bsladim level 1 bittı dgr leveller yok hçbiyerdeBen suan jillian 30 day shred ile 6 pack abs i birlikte yapıyorum peş peşe
bende ebru salli yapcm elim mahkum canim :) hangi kanalda?Nurgul_85 canım level 2 videosuna ben de bakmıştım hiç bir yerde yok.
Ebru Şallı'nın yeni videolari var, her gün bir kanalda yeni programı varmış. Ben akşamları internetten açıp onları yapmaya çalışıyorum. Hem her gün farklı bir video oldugu icin çok sıkıcı olmuyor. Aklında bulunsun!
Tv em diye bir kanalmis canim.digiturkte var ama digerlerinde de vardir heralde.bende ebru salli yapcm elim mahkum canim :) hangi kanalda?
canim çok gecmis olsun benimde bogazlarim çok fenagünaydın canlarım
hafta sonunu hasta geçirdim
bugün daha iyiyim boğazım felaket ama
diyete devam cumartesi burçak yedim kaçamak olarak
sabah
1 yumurta
yarım dilim çok tahıllı ekmek
3-4 zeytin
süzme peynir
boğazımı yumuşatması için bitki çayı içiyorum sürekli
Kızlar ilk resim 63 kiloyum bu yaz tatilde.
canim tebrikler fark ortada :) bende bugün atcktim benden önce davranmışsinBunlarda 53 kilo geçen hafta çekmiştim. 10 kilo vermenin şerefine ...
tamam kuzum gördüm em tv ebruli programi var şu anda bende netten yaparim artik :)Tv em diye bir kanalmis canim.digiturkte var ama digerlerinde de vardir heralde.
Teşekkürler.. Her zaman çakmağı hızlı yakarımm..canim tebrikler fark ortada :) bende bugün atcktim benden önce davranmışsin
canım 1 tane yemedim biraz fazla yedim onun için kaçamak saydım birde çikolatalıydı nefisti ama...canim çok gecmis olsun benimde bogazlarim çok fenaumarim hastalanmadan bogaz agrisini atlatiriz.Burçak bayilirim :) ben her gün bi iki tane yerim ama bence yulafli oldugundan kaçamak kategorisinde görmüyorum şahsen :)
Kabarık kekim bişey olmaz. Arada kaçamak lazım. Yoksa kilo verme duruyor.canım 1 tane yemedim biraz fazla yedim onun için kaçamak saydım birde çikolatalıydı nefisti ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?