50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar,
hafta sonu giremedim hiç. ben biraz abarttım hafta sonu ama hafta içi dengeleyeceğim. bir de regl haftası olduğundan acayip şişim valla. bu arada Nurgül_85 arkadaşım hedef kilom 50 :) Ne hayal diyorum ama sonra motive oluyorum olacak inş

Kızlar hepinize günaydın!

Gördüğüm kadarıyla bu haftasonu herkes biraz kaçırmış. Ama olsun kendimizi motive etmemiz lazım zaman zman.

Ben cumartesi de diyet menusuyle gittim ama dün free yaptım çok abartmadan.
Ama çok hareketli çok yürüdüğüm bir gündü, umarım almamışımdır.

Nurgul_85 canım level 2 videosuna ben de bakmıştım hiç bir yerde yok.

Ebru Şallı'nın yeni videolari var, her gün bir kanalda yeni programı varmış. Ben akşamları internetten açıp onları yapmaya çalışıyorum. Hem her gün farklı bir video oldugu icin çok sıkıcı olmuyor. Aklında bulunsun!

bende ebru salli yapcm elim mahkum canim :) hangi kanalda?

günaydın canlarım
hafta sonunu hasta geçirdim
bugün daha iyiyim boğazım felaket ama
diyete devam cumartesi burçak yedim kaçamak olarak

sabah
1 yumurta
yarım dilim çok tahıllı ekmek
3-4 zeytin
süzme peynir
boğazımı yumuşatması için bitki çayı içiyorum sürekli

canim çok gecmis olsun benimde bogazlarim çok fena umarim hastalanmadan bogaz agrisini atlatiriz.Burçak bayilirim :) ben her gün bi iki tane yerim ama bence yulafli oldugundan kaçamak kategorisinde görmüyorum şahsen :)

canim çok gecmis olsun benimde bogazlarim çok fena umarim hastalanmadan bogaz agrisini atlatiriz.Burçak bayilirim :) ben her gün bi iki tane yerim ama bence yulafli oldugundan kaçamak kategorisinde görmüyorum şahsen :)
canım 1 tane yemedim biraz fazla yedim onun için kaçamak saydım birde çikolatalıydı nefisti ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…