sanki oralarda gizlenmiş bir un helvası varrrr :)Günaydın canlar. Kahvaltım. Klasiklesti artık ama yumurta yok artık. Igrendim çünkü:))
çabalarımıza değiyor canım :)woooowwwwwNurgul_85
kuzucum çok teşekkürler motivasyonumuz artsın diye koydum resimleriiWuhuuuww Nurgulcum inanilmaz fark etmis!Nurgul_85 tebrik ediyorum!
Un helvası değil canımsanki oralarda gizlenmiş bir un helvası varrrr :)
Valla gobegin canina okumussun,jillian gorse eseriyle gurur duyardi :))kuzucum çok teşekkürler motivasyonumuz artsın diye koydum resimleriidediğim gibi göbek başlı başına bi sorundu benim için hamile gibi
Tebrikler sendeki farkda muhteşem olmuş...
okudum valla canım dediğin gibi jilian bacı sağolsun :)) jiliana devam edeydik iyiydi ama işte bu kadarı bile mucize gibii ama durmak yok yola devamValla gobegin canina okumussun,jillian gorse eseriyle gurur duyardi :))
Canım zaten güzelsin ama zayıflık çok yakışmış. Sakın kilo alma.
teşekkürler canımm yok zaten bu kadar eziyetten sonra kilo almak mıı aman Allah korusunnCanım zaten güzelsin ama zayıflık çok yakışmış. Sakın kilo alma.
fotolar amacına uluşmış demekkiÇok gaza getirdin beni Nurgul. Eve gidip spora vereceğim kendimi :)
Bu arada sabah bahsettiğim Ebru şallı videolarına baktım netten. 2 Nisan'da yaptığı programda göbek ağırlıklı çalışmış mesela, onu yapabilirsin.
Afiyet olsun insanın canı istiyor aradaUn helvası değil canım
öyle cevizli bir hazır helva. Tatlı yemiyorum hiçbir şekilde. 1 catal atayım dedim ağzıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?