50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kabarık Kekim ben de bacaklarimi mi koysam ne:))))

evet canım ne yazıkki o tombik benim :))) benim kemiklerim ince olduğu için kilo alınca direk et yumağı oluyorum kabarıkkekim 59 kiloyum orda ama sanki baksan 65 70 dersin

Bugün yediklerim

Sabah yumurta peynir zeytin cay
öğlen atıştırmalık şeyler büskivi,kraker ve çay (azıcık fazla kaçtı akşam az yedim )
akşam çorba ve yoğurt,biraz da tuzsuz zeytin (çok severim )
1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş
15 dk egzersiz.

evet canimcim 36 beden gyiyorum çok sıkılaştım yanlardan falan pörtlemio artık çok şükür çok teşekkürler cnim eminim hepimz bu çabalardan müthş sonuçlar alcz

miktarlari çok güzel menü canim begendimm

evet canimcim 36 beden gyiyorum çok sıkılaştım yanlardan falan pörtlemio artık çok şükür çok teşekkürler cnim eminim hepimz bu çabalardan müthş sonuçlar alcz
Aynen şu an ben de az çok farklılıklar hissetmeye başladım.Müthiş değişmişsin yaşını bile baya geri çekmiştir bu halin hiç bozma canım hep koru,olman gereken haline dönmüşsün.

Bende geldim :)
1.62-59.800
Kilolu iken zayıflamak kolay oluyor da, sonra vücut duruyor
Ben de yoğurt kürü & hurma diyetini deniyorum, işe yarıyor şükür ki

Ebru Salli ile karin agirlikli pilates yaptim canim.

kuzucum çok teşekkürler motivasyonumuz artsın diye koydum resimlerii dediğim gibi göbek başlı başına bi sorundu benim için hamile gibi
Nurgül benim de dehşet göbeğim var ve tesadüf ki dün jilliana başlamıştım. bu kadar etkiliyse devam edeyim. ekstra bir şey yaptın mı göbeğin için. tebrik ederim müthiş yaa maşallah :) sorunumuz aynı seninle ben 1 kilo alsam 5 kilo gibi duruyor. 58 kiloyum ama herkes 65 varsın diyo

Aynen şu an ben de az çok farklılıklar hissetmeye başladım.Müthiş değişmişsin yaşını bile baya geri çekmiştir bu halin hiç bozma canım hep koru,olman gereken haline dönmüşsün.
aynen canım insana bi rahatlama huzur gelio sanki :) herkes kilo yakışıo diyodu ama ben o halimi hiç sevmiyodun şimdiki halim bencede olması gereken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…