Kabarık Kekim ben de bacaklarimi mi koysam ne:))))Nurgül Harikasın ilk yüklediğin fotoğrafları gördüm ama senin yüklediğini fark etmedim başka birinin fotografi saniyorum. ikinci yüklediklerine bakıyorum hepsinde zayif .hangisi şişman hangisi zayıf hali diyorum sonradan Jeton dustu meğer o başkasının sandığım fotolar senın fotolarınmis.59 kilodan daha fazla gibi duruyorsun şimdi çok fit gorunuyorsun
evet canım ne yazıkki o tombik benim :))) benim kemiklerim ince olduğu için kilo alınca direk et yumağı oluyorum kabarıkkekim 59 kiloyum orda ama sanki baksan 65 70 dersinNurgül Harikasın ilk yüklediğin fotoğrafları gördüm ama senin yüklediğini fark etmedim başka birinin fotografi saniyorum. ikinci yüklediklerine bakıyorum hepsinde zayif .hangisi şişman hangisi zayıf hali diyorum sonradan Jeton dustu meğer o başkasının sandığım fotolar senın fotolarınmis.59 kilodan daha fazla gibi duruyorsun şimdi çok fit gorunuyorsun
koy tabiki canım merakla bekleriz her daim :)))Kabarık Kekim ben de bacaklarimi mi koysam ne:))))
Köy tabiki canimcimKabarık Kekim ben de bacaklarimi mi koysam ne:))))
Süpersin canım ya sıkılaşmışsın aynı zamanda şu an 36 beden misin.
evet canimcim 36 beden gyiyorum çok sıkılaştım yanlardan falan pörtlemio artık çok şükür çok teşekkürler cnim eminim hepimz bu çabalardan müthş sonuçlar alczSüpersin canım ya sıkılaşmışsın aynı zamanda şu an 36 beden misin.
Bir de beni farkettiğim insanlar fotoda olduğundan daha kilolu çıkıyor eminim son halinde bile orda göründüğünden bile incesindir canım
miktarlari çok güzel menü canim begendimmBugün yediklerim
Sabah yumurta peynir zeytin cay
öğlen atıştırmalık şeyler büskivi,kraker ve çay (azıcık fazla kaçtı akşam az yedim)
akşam çorba ve yoğurt,biraz da tuzsuz zeytin (çok severim )
1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş
15 dk egzersiz.
Aynen şu an ben de az çok farklılıklar hissetmeye başladım.Müthiş değişmişsin yaşını bile baya geri çekmiştir bu halin hiç bozma canım hep koru,olman gereken haline dönmüşsün.evet canimcim 36 beden gyiyorum çok sıkılaştım yanlardan falan pörtlemio artık çok şükür çok teşekkürler cnim eminim hepimz bu çabalardan müthş sonuçlar alcz
Çilek gayet iyi canım ben de yemiştim markette tadına bakmak içinkızlar Çilek ara öğün için nasıl bir Seçenek sizce dayanamadım yedim
Vücut duruyor derken canım,kaçtan kaça düştün,boyun kaç bir de.hoşgeldinBende geldim :)
1.62-59.800
Kilolu iken zayıflamak kolay oluyor da, sonra vücut duruyor
Ben de yoğurt kürü & hurma diyetini deniyorum, işe yarıyor şükür ki
1.62 diye yazdım ya canım. 3 yıl önce 73e dayanmıştım. Geçen yaz 56 idim, kış geldi, çok dikkat etmeme rağmen aldımVücut duruyor derken canım,kaçtan kaça düştün,boyun kaç bir de.hoşgeldin
Ebru Salli ile karin agirlikli pilates yaptim canim.fotolar amacına uluşmış demekkiyou tubeden baktım hatta ilk videosunu yaptım bile :)) jiliandan sonra çok hafif geldi ama yinede devam etcem yarında 2 videosunu yaparım böle devam edip gider artık kalça göbek şansımıza hangisi denk gelirse. sen ne yapcaksın canım eve gidince ?
kızlar Çilek ara öğün için nasıl bir Seçenek sizce dayanamadım yedim
Nurgül benim de dehşet göbeğim varkuzucum çok teşekkürler motivasyonumuz artsın diye koydum resimleriidediğim gibi göbek başlı başına bi sorundu benim için hamile gibi
aynen canım insana bi rahatlama huzur gelio sanki :) herkes kilo yakışıo diyodu ama ben o halimi hiç sevmiyodun şimdiki halim bencede olması gerekenAynen şu an ben de az çok farklılıklar hissetmeye başladım.Müthiş değişmişsin yaşını bile baya geri çekmiştir bu halin hiç bozma canım hep koru,olman gereken haline dönmüşsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?