50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla bilmiyorum çok acıkıyorum aralar kaçıyor sonra akşam azıtacakken son anda tutuyorum kendimi. Bu aralar bu durumu atlatırsam bidaha zorlanmam sanırım. İnş atlatırız bu durumu...

Günaydın kızlar dün serbest gündü aynı zamanda misafir de geldi.. ballı limonlu ılık su içtim daha kahvaltı yapmadım

Kızlar cuma akşamı pasta börek hazırladım bi sürü ister istemez tadına baktım dün desem misafir geldi yine aynı şekilde yedim ve bugun 55.5 ona rağmen azalmışım çok mutlu oldum çünkü kesin artar diye bekliyordum.
başlangıç 56.3
geçen hafta 55.7
bu hafta 55.5
bugun bol bol yeşil çay içip ekmek de yemicem iki gündür biriken ödemleri atmak için.

Kızlar her tarafım ağrıyor. Dün eşimle evi temizledik
Halilarimi serdim ohhh.
Mis gibi oturuyorum :)))
Biliyorsunuz 2 haftadir free yapmamistim. Cuma sabah normal diyet kahvaltısı yapıp aksama pizza yedim.
Dün sabah da diyet kahvaltısı yapıp gece 10'a kadar is yaptık. Sonra ızgara yedim karışık.
Bugün de sabah; yarım simit, az süzme ve kaşar peyniri, 4 zeytin, 2 catal bal kaymak.
arada şekersiz sutlu kahve.
Akşam.
Fırında karniyarik. Kizartmadan. Patlıcanlarini yedim sadece. Kiymasi koktu gibi geldi. Ve cacık.
Yatmadan bisiklet.

Ben iki gündür kaçırdım kızlar dün annem aşüre yapmıştı bir kase yedim üstüne yiğenimin doğumgünü diye çok ince bir dilim pasta bugün yine bir kase aşüre ve bir porsiyon kısır onun dışında kaçırmadım ama iyi olmadı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…