Bu hafta içi deneyip ekmekte yemiştim 2 gün ama yine aynıydı.Çok acıktım. Ben ekmek yemek istemediğimden açlık durumum aynı geldiğinden bıraktım...Ben kahvaltıda tam tahıllı 2 dilim ekmek, ceviz ve roka da yemeni öneririm
Valla bilmiyorum çok acıkıyorum aralar kaçıyor sonra akşam azıtacakken son anda tutuyorum kendimi. Bu aralar bu durumu atlatırsam bidaha zorlanmam sanırım. İnş atlatırız bu durumu...öğünlerin çok iyi canım.dün aynı şeyi ben de yazacaktım.acaba soğuk havaların etki simi diye düşünüyorum.ben de çok kısa zamanda acıkıyorum şu sıralar.fikri olan varsa sevinirim bu konuda.
Aynen benimde kol,göbek,basen, bu yaz tatilde çekilen fotolara bakıyorumda. Ben de fotolarımı eklemeyi düşünüyorum. Bakalım...kizlar az evvel foto makinemde eski fotolarima bktim tam bi kabus göbek kol o bicim
evet ekleyelim motive oluruz canim :)Aynen benimde kol,göbek,basen, bu yaz tatilde çekilen fotolara bakıyorumda. Ben de fotolarımı eklemeyi düşünüyorum. Bakalım...
pöf napsak kiEvet yok ya bende bulamadım
Canım tekrar başa dönsen sorun olmaz sanırım o sırada başka egzersizler araştırırsın.Kizlar az once jilian abs 14.gun level 1 bitti yarin level 1 son gun ama hicbiyerde level 2 yok napcamben yaaaa
yeni tablomuz
canım 3 haftadır aynı egzersizleri yapıorum zaten yani artık level atlamam gerek :)) bi bakayım en kötü pilates yaparım napimCanım tekrar başa dönsen sorun olmaz sanırım o sırada başka egzersizler araştırırsın.
canım 3 haftadır aynı egzersizleri yapıorum zaten yani artık level atlamam gerek :)) bi bakayım en kötü pilates yaparım napim
Sordum canim ordaki linklerin hepsi oluAynen canım öyle yap da kk spor bölümüne bir de oraya sormak lazım diğer levelleri
Ben suan jillian 30 day shred ile 6 pack abs i birlikte yapıyorum peş peşepöf napsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?