50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende geldim :)
1.62-59.800
Kilolu iken zayıflamak kolay oluyor da, sonra vücut duruyor
Ben de yoğurt kürü & hurma diyetini deniyorum, işe yarıyor şükür ki
canım hoşgeldin evet malesef ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermek meşakatli oluyor ama vazgeçmeden sabırla devam edersen sonuçlarını kesinlikle alıyosun

aynen canım insana bi rahatlama huzur gelio sanki :) herkes kilo yakışıo diyodu ama ben o halimi hiç sevmiyodun şimdiki halim bencede olması gereken
Kilo yakışır mı canım ya,bunu söyleyen ya eski kültüre göre söyler (eskiden hafif kilolu olmayanlar güzel sayılmazdı) ya da seni kıskanıyor demektir,yakışsaydı sen bunu bilirdin zaten canım.

1.62 diye yazdım ya canım. 3 yıl önce 73e dayanmıştım. Geçen yaz 56 idim, kış geldi, çok dikkat etmeme rağmen aldım
62 oldum. Yeni yeni yine vermeye başladım oh ya ☺
Hhahhaa boyunu okumamışım canım pardon. ben de tam 162 yim ,benim de 54 de takılıyor,o direnci kırınca metabolizma vermeye alışıyor merak etme baya vermişsin zaten

canım çok teşekkür ederim:))) aslında şöle söyleyim kardio hareketleri sadece yağ yakılması için gerekli sanılıyo ama vücudun her yerini çalıştırdığı için göbeği de çalıştırıyo yani jilianla tanışmadan önce sadece kardio yapııodum jilianla yapmaya başlayınca ekstradan kardio yapmaya ihtiyacı kalmıyo insanın çünkü biliosun jilian ağırlıklı olarak kardio yapıyo. onun harıcinde yaptıklarıma gelirsem eğer yatmadan hergün günde 10 dk sadece mekik hareketleri çektim tabi bunun yanında yoğurt kürü de denedim bi de sen jilianın hangisini yapmaya başladın?? sorunumuzun aynı olması sebebiyle bizim az da olsa kilo almamız lazım canım

Kilo yakışır mı canım ya,bunu söyleyen ya eski kültüre göre söyler (eskiden hafif kilolu olmayanlar güzel sayılmazdı) ya da seni kıskanıyor demektir,yakışsaydı sen bunu bilirdin zaten canım.
aynen canım yaa yakışmıyodu işteee ama insanlar garip :) her şeyi geçtim insan kendini nasıl iyi hissedicekse öle olmalı başkalarının dediklerine çoğu kez kulak tıkamalı

Hhahhaa boyunu okumamışım canım pardon. ben de tam 162 yim ,benim de 54 de takılıyor,o direnci kırınca metabolizma vermeye alışıyor merak etme baya vermişsin zaten

Tv de bir beslenme uzmanı demişti zaten, vücut güzel güzel kilo verirken birden dururmuş.asansör kilo verme durumuymuş bu, pes etmeden devam ederseniz vücut direnmeyi bırakıp az da olsa kilo vermeye devam edermiş. hedefim 52-53 olmak,olacağım da inşallah

sabah
bir kupa sütlü nescafe
2 burçak

öğle
1 yumurta
1 çatal ezme ve reçel
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
1 dilim süzme peynir

ara
1 patlak
1 etiform çubuk kraker

akşam
2 tabak kremalı mantar çorba
1 kase yoğurt

su 1,5 lt
spor ebru şallı pilates

Sabah;
2 dilim tb ekmek aradı 2 dilim kaşar acı salçalı tost ve meyve suyu ev Yapımı
Ara;
2 adet ceviz ve yeşil Çay
Öğlen;
Yoğurt
Tavuk sote
Az bulgur pilavı
Ara;
Yeşil elma
Akşam;
Yoğurt ve yeşil mercimek yemeği yerim meyve ve yoğurt kürü ile bugün biter
Boğazlarım çok ağrıyor buarada

Geçmiş olsun canım

Kızlar pazara kadar şehir dışında olacağım o nedenle pek giremem yine de dikkat edeceğim,bu hafta kilo bildirimine 55.5 yaz nurgülcüm,tatilde bunu korusam bile iyidir.

Kızlar pazara kadar şehir dışında olacağım o nedenle pek giremem yine de dikkat edeceğim,bu hafta kilo bildirimine 55.5 yaz nurgülcüm,tatilde bunu korusam bile iyidir.
iyi seyahatler canımcım kilonun not ettim tatlım ama seyahat rehavetine kapılıp diyeti ihmal etme emi

Selam kizlar

Sabah her zaman ki kahvalt
1 avuc leblebi kuru uzum. Kuru kaydi parcasindan olusan karisi

Oglen 1 kase yogurt

Ara

Turk kahvesi bitter cikolata
Aksam firinda cupra salata ve helva

Salgin var galiba canim 3 gundur ben kotuydum ben kizima gecti galiba bu sabah o hasta kalkti.gecmis olsun sana da yediklerine dikkat et bol bol vitaminli yiyecekler tuketmeye calis

NurguluNurgul_85, post: 40489588, member: 629569"]aynen canım yaa yakışmıyodu işteee ama insanlar garip :) her şeyi geçtim insan kendini nasıl iyi hissedicekse öle olmalı başkalarının dediklerine çoğu kez kulak tıkamalı [/QUOTE]
Nurgulum bakma sen baskalarina harika olmussun kilo verince kiskancliklarindan oyle diyorlardir sen nasil guzel ve iyi hissesiyorsan oyle ol baskalarini umursama. Profil resimindeki sen misin o resimdede oldukca zayifsin yeni bi fotograf mi

iyi seyahatler canımcım kilonun not ettim tatlım ama seyahat rehavetine kapılıp diyeti ihmal etme emi
Teşekkürler canımm,kaçamak yaparsam gündüz yaparım akşam az yerim,egzersizleri de yapmaya çalışacağım.
Hepinize kolay gelsin tatlışlarım fit haftalar

Sabah
2 dilim uno light ekmegi
1 kk peynir
5 zeytin
Öğlen
Ekinezya çayı
2 bisküvi
Akşam
Ton balıklı salata

Bu ara bi agırlık var üstümde spor yapasım gelmiyo yorgun uyku çöküyor karlı bir hava var bir de onun etkisi olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…