BurdayımKimsecikler yokmuuuu
Canım bal koymamani öneririm diyet programında.Yok aslında sütü o kadar çok sevmem vücut direncim düşük dudağım uçuklamıştı yine ısıtıp ballı içtim :)
Yetiştim canım isteydim yeni girdim eve ve hemen baktım:))Kimsecikler yokmuuuu
Menün süper. Şişkinliği kafana takma. Kilo gidecek. Şişkinlik zaten kalıcı bişey değil.Sabah;
Haşlanmış yumurta
KK peynir
4 zeytin
2 tb ekmek
Şekersiz Çay
1 tatlı kaşığı isot sos
Ara yok
Öğlen;
1 tabak mercimek Çorbası
1 dilim tb ekmek
Ara;
2 Salatalık ve 3 tane etiğim kepekli
Akşam;
1 kase Şehriye Çorbası
Az Fırında tavuk patates
4/5 Kaşık salata
Ara yok
Birazdan yoğurt kürü
Acayip şişim ressim koysam hamilemisin dersiniz babamdan genetik arada oluyor sebepsiz ama çok can sıkıcı yarında tRtı günü yılmıyacağım ama şişkinlik geçince haftaya daha iyi olucak inşallah
Macun kullanan yok mu :Menüm
Sabah; foto paylasmistim.
Arada soda içtim. Az cubuk kraker.
Akşam 4.30'da yola çıktık. 3 saat trafikteydik. Hamamda kına programı vardı. 3 saat şarkı okudum. Yemek vardı. Lahmacun, börek vs. O sebeple yemedim. ben de 3, 4 çilek attım ağzıma.
eve gelince de yogurt yedim. Çok açım ama geçiştirmek zorundayım. Bu saatte yenmez.
Biz grupca karşıyız zayıflama ürünleri. Boğazı tutunca kilo veriliyor çünkü.Macun kullanan yok mu :
Ah bi verilseBiz grupca karşıyız zayıflama ürünleri. Boğazı tutunca kilo veriliyor çünkü.
canım bende de durumlar aynı 54 de kaldım nerdeyse bir aydır aynı yerdeyim 400 500 gr eksiliyor artıyor ama spor sayesinde vucudum iyi giyemediğim pantolonlarım rahatça oluyor sanırım ondan çok sıkmıyorum kendimiGünaydın kızlar!
Geçen hafta : 55
Bu hafta 54.7
sadece 300 gram gitti. bi hafta 55 bi hafta 54.7 çıkıyorum istikrarlı bir şekilde :) kalakaldım bu aralıkta.
Kilo pek oynamasa da spor sayesinde vucudumda değişiklikler farkediyorum. Bu bile mutlu olma sebebi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?