canım ben uyuyakalmışım :)Yetiştim canım isteydim yeni girdim eve ve hemen baktım:))
Vücutta oluyor öyle şeyler. Şu birikiyor, tuvalet vs. Herşey etkiliyor. 200 gram bişey değil. Yılgınlık yok.geçen hafta; 56.2
güncel; 56.4
biliyordum böyle olacağını ama neden oldu anlamadım dikkat ettim okadar da, canım sıkıldı..
Tebrik ederim canım:)))Başlangıç : 53
Hedef : 48
Geçen hafta : 51,6
Güncel : 50,9
Fark : - 700 g
İstikrarlı bir şekilde hep 700 gr gidiyor aman durmasın da
3 hafta oldu sonunda 50,9 da olsa uzun bir aradan sonra 50 yi gördüm çok mutluyum. İyi ki varsınız kızlar kk olmasa bu diyeti bu kadar uzun sürdürebilir miydim bilmiyorum.
Herkes hedefine en yakın zamanda ulasır inşallah bol kilo vermeler
Kabarık kekim 53 leri görmene çok sevindim. Dedigin gibi önemli olan vücut. Daha da gidecek Allahin izniyle.geçen hafta 54,2
bu hafta 53,8
fark -400
Tesekkür ederim bende seni tebrik ederim canım desteğin için saolTebrik ederim canım:)))
Kesin 49u gormussundur bence. Belki de yarım kilo oynar.kızlar ben bu sbh tartilmayi unutm iyimi :) iki brdak su ve bi fincn nescfe icince aklima geldi o halde çktim tartiya kilom 50 cikti
harikasın canım hedefe az kaldı her geçen gün daha da yaklaşıyorsun.Günaydın canlar.
Başlangıç kilom; 59.700
Geçen hafta; 52.300
Bu hafta; 51.800.
Mutluluğum devam ediyor çok şükür:)))
canım içtiklerin bi yarım kilo eder 49,5 sundurkızlar ben bu sbh tartilmayi unutm iyimi :) iki brdak su ve bi fincn nescfe icince aklima geldi o halde çktim tartiya kilom 50 cikti
Tebrikler canım seninki büyük başarı ilk kiloya bakıncaGünaydın canlar.
Başlangıç kilom; 59.700
Geçen hafta; 52.300
Bu hafta; 51.800.
Mutluluğum devam ediyor çok şükür:)))
Ooo canım. Seni görünce sasiracaklar. Zayıflığıni görünce şok bile olabilirler canım. Haftaya cumartesi de benim kayinvalidemler geliyor Azerbaycan'dan. Ama kayinvalidem zayıflığı sevmiyor:))Kızlar yarın eşimin ailesinin yanına gidiyoruz 1 hafta ordayız. bisiklete ara vereceğim 1 hafta onun yerine yürüyüş yapmayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?