50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta; 56.2
güncel; 56.4
biliyordum böyle olacağını ama neden oldu anlamadım dikkat ettim okadar da, canım sıkıldı..

Başlangıç : 53
Hedef : 48
Geçen hafta : 51,6
Güncel : 50,9
Fark : - 700 g

İstikrarlı bir şekilde hep 700 gr gidiyor aman durmasın da
3 hafta oldu sonunda 50,9 da olsa uzun bir aradan sonra 50 yi gördüm çok mutluyum. İyi ki varsınız kızlar kk olmasa bu diyeti bu kadar uzun sürdürebilir miydim bilmiyorum.
Herkes hedefine en yakın zamanda ulasır inşallah bol kilo vermeler

Tebrik ederim canım:)))

Kızlar ben pazar günü 3 günlüğüne yurtdışına gidiyorum iş icin.
Orada kendimi çok sıkmayacagım yemek konusunda, yani önerilen her şeyin tadına bakmayı düşünüyorum :) Size şimdiden söyliyip izin alayım dedim

Kızlar yarın eşimin ailesinin yanına gidiyoruz 1 hafta ordayız. bisiklete ara vereceğim 1 hafta onun yerine yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Günaydın canlar.
Başlangıç kilom; 59.700
Geçen hafta; 52.300
Bu hafta; 51.800.

Mutluluğum devam ediyor çok şükür:)))
Tebrikler canım seninki büyük başarı ilk kiloya bakınca
Kilo veren arkadaşlar nazr değmesin maşallahhhhh devamı da gelsin inşallaaahhhhh :)

Kızlar yarın eşimin ailesinin yanına gidiyoruz 1 hafta ordayız. bisiklete ara vereceğim 1 hafta onun yerine yürüyüş yapmayı planlıyorum.
Ooo canım. Seni görünce sasiracaklar. Zayıflığıni görünce şok bile olabilirler canım. Haftaya cumartesi de benim kayinvalidemler geliyor Azerbaycan'dan. Ama kayinvalidem zayıflığı sevmiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…