50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kk peynir diyince aklıma kadınlar kulübu peyniri geldi

Kızlar menüm;
Sabah; 1 dilim uno light denge ekmeği ve 1 dilim ince kaşar.
Şekersiz az sütlü kahve.
Öğle; 100 gram et döner. Sadece etleri.
Arada kahve.
Akşam; Fırında levrek.
Tüm gün dışarda ayaktaydim. Yorgunum.
Gücüm olursa bisiklet cevireceğim.

Her zamank, gibi çok hafif bir menu canım.
Sebze eksiği var biraz sen de farkındasındır, ama bazı günler böyle oluyor.

canım ben 30 days level1den başladım. 2 gündür yapıyorum. bir de akşam folklor kursuna gittim. Spora alışkın olmayınca şu anda resmen yürüyemiyorum.

kızlar bir de cuma tartıldığımdan fazlayım dikkat etmeme rağmen. sanırım regl olduğumdan. eee bir de hashimato hastası olunca şişiyosun bolca inş cuma tartılma gününe kadar iner şişlerim

Dün sabah menüm : 1 haşlanmış yumurta,kk peynir,4 zeytin.
Akşam: 2 kaşık bezelye,2 kaşık pilav,salata

Bu sabah : 2 dilim tb ekmek,kk peynir,4 zeytin
Akşama yine bezelye ve salata yicem.

Bu sabah : 1 saat orta tempoda yürüdüm..

Cumartesi pazar hasta oldugum icin bisiklete binemedim dun basim agriyordu ama dayanamadim bindim ama 15'dk durabildim daha fazlasini yapamadim.
kabarıkkekim çok geçmiş olsunn boşver önemli olan sağlık iyileş sonra bi güzel yaparsın sporlarını

Nurgulum bakma sen baskalarina harika olmussun kilo verince kiskancliklarindan oyle diyorlardir sen nasil guzel ve iyi hissesiyorsan oyle ol baskalarini umursama. Profil resimindeki sen misin o resimdede oldukca zayifsin yeni bi fotograf mi[/QUOTE] Aynen kuzucum hayatta insan nasıl hissediyorsa ötatlım 2 sene öncenin fotosu o kış olduğu için kaban arkasına saklanabiliyo :)))

canım ben 30 days level1den başladım. 2 gündür yapıyorum. bir de akşam folklor kursuna gittim. Spora alışkın olmayınca şu anda resmen yürüyemiyorum.
evet canım bilirim o ağrıyı vücut ham olunca spordan sonraki gün fenaa ama sakın bırakma

Ne kadar dikkat erdemde sanki bu hafta kilo veremivekmişim hibi geliyor kendimi acayip Şiş hissediyorum, zaten sürekli Bağırsak hareketlerim sorunlu

Ne kadar dikkat erdemde sanki bu hafta kilo veremivekmişim hibi geliyor kendimi acayip Şiş hissediyorum, zaten sürekli Bağırsak hareketlerim sorunlu
Sorma canim o sikinti bende de var diyet yapinca bagirsaklarimin duzeni bozuluyor,siskin kaliyorum hep.

Şişkinlik ve hazımsızlık çok zor yine 6 aylık gebeler gibi karnım, çok sinir bozucu..
Sabah;
KK peynir
4 zeytin az domates
Haşlanmış yumurta
1 dilim Mısır ekmeği

Öğlen;
Ezogelin Çorba
4 Çatal yağlı Patlıcan be 4 adet mantı

Akşam da 1 kase kaşarlı domates Çorbası ve elma yedim ama can sıkıntısıylafa birazcık da cips yedim çok üzgünüm eşime de sıkıldım biraz bu gece evde yoktu kaptırmıştım kendimi

Menüm
Sabahı yazmıştım.
Oglen; Yarım simit az domates ve peynir. 3 zeytin.
Akşam; Fırında yağı suya akitilmis somon.
Havuç ve roka salatası.
Çay ve kahve.
Birazdan bisiklet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…