kk peynir diyince aklıma kadınlar kulübu peyniri geldiSabah
2 dilim uno light ekmegi
1 kk peynir
5 zeytin
Öğlen
Ekinezya çayı
2 bisküvi
Akşam
Ton balıklı salata
Bu ara bi agırlık var üstümde spor yapasım gelmiyo yorgun uyku çöküyor karlı bir hava var bir de onun etkisi olabilir..
Kızlar menüm;
Sabah; 1 dilim uno light denge ekmeği ve 1 dilim ince kaşar.
Şekersiz az sütlü kahve.
Öğle; 100 gram et döner. Sadece etleri.
Arada kahve.
Akşam; Fırında levrek.
Tüm gün dışarda ayaktaydim. Yorgunum.
Gücüm olursa bisiklet cevireceğim.
canım ben 30 days level1den başladım. 2 gündür yapıyorum. bir de akşam folklor kursuna gittim. Spora alışkın olmayınca şu anda resmen yürüyemiyorum.canım çok teşekkür ederim:))) aslında şöle söyleyim kardio hareketleri sadece yağ yakılması için gerekli sanılıyo ama vücudun her yerini çalıştırdığı için göbeği de çalıştırıyo yani jilianla tanışmadan önce sadece kardio yapııodum jilianla yapmaya başlayınca ekstradan kardio yapmaya ihtiyacı kalmıyo insanın çünkü biliosun jilian ağırlıklı olarak kardio yapıyo. onun harıcinde yaptıklarıma gelirsem eğer yatmadan hergün günde 10 dk sadece mekik hareketleri çektim tabi bunun yanında yoğurt kürü de denedim bi de sen jilianın hangisini yapmaya başladın?? sorunumuzun aynı olması sebebiyle bizim az da olsa kilo almamız lazım canım
Canım sebzeyle pek aram yok. Olursa yerim yani.Her zamank, gibi çok hafif bir menu canım.
Sebze eksiği var biraz sen de farkındasındır, ama bazı günler böyle oluyor.
kabarıkkekim çok geçmiş olsunn boşver önemli olan sağlık iyileş sonra bi güzel yaparsın sporlarınıCumartesi pazar hasta oldugum icin bisiklete binemedim dun basim agriyordu ama dayanamadim bindim ama 15'dk durabildim daha fazlasini yapamadim.
Nurgulum bakma sen baskalarina harika olmussun kilo verince kiskancliklarindan oyle diyorlardir sen nasil guzel ve iyi hissesiyorsan oyle ol baskalarini umursama. Profil resimindeki sen misin o resimdede oldukca zayifsin yeni bi fotograf mi[/QUOTE] Aynen kuzucum hayatta insan nasıl hissediyorsa ötatlım 2 sene öncenin fotosu o kış olduğu için kaban arkasına saklanabiliyo :)))NurguluNurgul_85, post: 40489588, member: 629569"]aynen canım yaa yakışmıyodu işteee ama insanlar garip :) her şeyi geçtim insan kendini nasıl iyi hissedicekse öle olmalı başkalarının dediklerine çoğu kez kulak tıkamalı
evet canım bilirim o ağrıyı vücut ham olunca spordan sonraki gün fenaa ama sakın bırakmacanım ben 30 days level1den başladım. 2 gündür yapıyorum. bir de akşam folklor kursuna gittim. Spora alışkın olmayınca şu anda resmen yürüyemiyorum.
Sorma canim o sikinti bende de varNe kadar dikkat erdemde sanki bu hafta kilo veremivekmişim hibi geliyor kendimi acayip Şiş hissediyorum, zaten sürekli Bağırsak hareketlerim sorunlu
Super menu yine kabarik kekim!sabah
yarım dilim ekmek
süzme peynir
5 siyah zeytin
3 hurma
şekersiz çay
öğlen yarım paket eti form kepekli bisküvi
akşama da
4 kaşık barbunya 2 kaşık pilav
salata
Canım seviyorum ben. Bazen 2 tane oluyor bence önemli değil. Icilebilir.ben de çok soda içiyorum ya gerçi çok dediğim 2 veya 3 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?