Canım bence önemli değil. Bu hafta dusmese bile bir dahaki hafta kesin düşer. bu zaten kısa bir yol değil. Sen zayifladigini hissediyorsan önemli olan bu.Ne kadar dikkat erdemde sanki bu hafta kilo veremivekmişim hibi geliyor kendimi acayip Şiş hissediyorum, zaten sürekli Bağırsak hareketlerim sorunlu
Birazciktan bişey olmaz canım. Ama daha yeme. Hareket et. Yakmaya çalış.Akşam da 1 kase kaşarlı domates Çorbası ve elma yedim ama can sıkıntısıylafa birazcık da cips yedim çok üzgünüm eşime de sıkıldım biraz bu gece evde yoktu kaptırmıştım kendimi
Canım aynı senin gibi 3 gün ben de yapmamistim. Temizlik yaptığım için yorulmustum. Dün başladım yapmaya. Şimdi de yapıyorum.46 dk bisiklet çevirdim 3 gün aradan sonra bisikletimle beraberiz mutluyuz
Lemon ağacı ballı sütü neden içiyorsun? Sevdiğin için mi?Sabah
Ballı süt
Kuru kayısı
Öğlen
2 dilim ekmek
Peynir, 5 zeytin
1yumurta sucuklu
Salata
Akşam
1 kase cacık
Yok aslında sütü o kadar çok sevmem vücut direncim düşük dudağım uçuklamıştı yine ısıtıp ballı içtim :)Lemon ağacı ballı sütü neden içiyorsun? Sevdiğin için mi?
evet canım yaa buradan kopamaz olduk :)))Sizsiz yaşayamaz oldum. Eşim diyorki gece bu saatte ne yazıp duruyorsun:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?