50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 tanecik Burçak. Yerim ben seni:)))

Kızlar haftasonu olunca çoğunuz kayboluyorsunuz. Free yapsanız bile keşke belirtseniz. Birkaç kişi yazıyoruz. Daha cogalsak süper olur.
Sabah; yarım simit, 4 zeytin, 1 pastırma, az süzme peynir.
Şekersiz çay.
1 meyveli soda ( 30 kalori ).

Akşam somon yapayım diyorum.

kızlarr herkese merhabaaa
güzel pazarlarr :)

an itibarıyla yarımsaat jilian kıxbox kardio ve ardından 50 dk pilates tamamdırr :)
Canım gündüz spor yapmak daha iyiymiş senin gibi. Aslında en iyisi sabahmis. Ama vakit bulamıyorum. Ancak yatmadan yapıyorum. Ne yapalım hiç yapmamaktan iyidir diyorum:))

yine menün çok muazzam esenbikemm :)) miktarları çok uyumlu.... evet yaa yine nöbetleşe yazmaya başladık kuzum:)) genel olarak da aranıza katılayım diyenlerde 2.gün kayboluyolar

Canım gündüz spor yapmak daha iyiymiş senin gibi. Aslında en iyisi sabahmis. Ama vakit bulamıyorum. Ancak yatmadan yapıyorum. Ne yapalım hiç yapmamaktan iyidir diyorum:))
tatlım ben sabahları pek vakit bulamıyorum nedense ancak öğlenleri o da şimdilik çalışmadığımdan olsa gerek işe başlayınca muhtemelen bende sen gibi akşamları yapıcam ama dediğin gibi hiç yapmamaktan çok çok iyii bide alıştık yapmayınca bi eksiklik hissediliyo :))))

Sabah dışarda yaptığım için kahvaltıyı hiçççç bahsetmeyeyim kızlar
Sonra 1 elma 2 eti form yedim
Akşam dana Ciğer az yağlı olucak ama actifrey de yapıcam

Kızlar sınav telaşını atlattım.Misafirler vardı. Bu hafta sonu yoğun geçti.
Ne yedin diye sormayın ne yediğimi ben bile sayamam çok düzensiz ve fazla oldu. Şimdiden bidahaki tartılma gününe veremem kilomu korusam yeterli diyorum kendime

Saati önemli değil canım ya. Önemli olan yapmak. Sadece yemekten 2 saat sonra yapmak lazım. Ben ona dikkat ediyorum.

Daha 4 gün var. Az yersen koruyabilirsin bence.

Menüm
Sabahı yazmıştım.
Arada az sütle şekersiz kahve. 1 parça çikolata.
Akşam soya soslu tavuk. Tavuğun göğsünden eşim yaptı.
Çay içerim artık.
Yatmadan da bisiklet.

Saati önemli değil canım ya. Önemli olan yapmak. Sadece yemekten 2 saat sonra yapmak lazım. Ben ona dikkat ediyorum.
aynen tatlım önemli olan vakit ayırıp yapabilmek kii sonuçlarını da çok şükür alıyoruz :))) en az 1 saat sonra yapılmalı diye duymuştum bende canım

Sabah
Süt
Öğlen
1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
2 dilim ekmek
Ara
Yarım muz
Aksam
3 yk fırında karısık kızartma
Yogurt
Bugün ev işleri ütü ile gecti..
150 squat yaptım sadece
Bugün de böle bitti iyi geceler herkese ...

Oh ne güzel atlatmissin canım. Menün çok güzel. Biz bu işi iyice öğrendik:)))
Sanada iyi geceler:)))

Kızlar 61 dakika bisiklet tamamdır.
Ne yoruyor anlatamam. Dün başladım. Perşembe günü de dahil olmak üzere yapacağım sürekli. Bu yani 6 tane olmuş olacak. 20si gitti. Bakalım etkisi ne olacak.

günaydın kızlar...
Şehir dışında aile ziyeretindeyiz ufak kaçamaklar yaşayabiliyorum bu hafta kilo kaybı olmayabilir. bu haftayı ara olarak düşünüyorum ama abartmadan. Yoğunuz misafirlerimiz çok ama ben sizsiz yapamıyorum...

Günaydın;
Ben de hafta sonu hiç vakit bulup giremedim ya foruma. Ama dikkat ettim yediklerime hafta sonu olmasına rağmen. Dikkat ediyorum ama böyle gram gram mı gidecek kilolar. Tamam birden çok da gitmez ama diyorum ki düzenli bir rejim listesine mi uysam? Ama liste daha zor değil mi yaaa Neyse inşallah bu hafta 300 gramdan daha fazla veririm. Bir de düzenli spor yapabilsem. Geçen hafta 2 gün üst üste Jillian Michaels izledim yaptım valla ağrılarım cumartesi geçti. Isınmadan yapmamalı ya hata ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…