1 tanecik Burçak. Yerim ben seni:)))sabah kalkınca 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 yumurta
2 çatal acılı ezme ve reçel
1 dilim süzme peynir
öğle
bir tane fırında kabak yoğurtlu
ara
1 tane burçak
akşam
bir tabak şehriye çorba
fırında tavuk
2 yemek kaşığı pilav
Canım gündüz spor yapmak daha iyiymiş senin gibi. Aslında en iyisi sabahmis. Ama vakit bulamıyorum. Ancak yatmadan yapıyorum. Ne yapalım hiç yapmamaktan iyidir diyorum:))kızlarr herkese merhabaaa
güzel pazarlarr :)
an itibarıyla yarımsaat jilian kıxbox kardio ve ardından 50 dk pilates tamamdırr :)
hehehe bende seni yerim balımmm napimm tek kaçamağımda o benim :)))1 tanecik Burçak. Yerim ben seni:)))
yine menün çok muazzam esenbikemm :)) miktarları çok uyumlu.... evet yaa yine nöbetleşe yazmaya başladık kuzum:)) genel olarak da aranıza katılayım diyenlerde 2.gün kayboluyolarKızlar haftasonu olunca çoğunuz kayboluyorsunuz. Free yapsanız bile keşke belirtseniz. Birkaç kişi yazıyoruz. Daha cogalsak süper olur.
Sabah; yarım simit, 4 zeytin, 1 pastırma, az süzme peynir.
Şekersiz çay.
1 meyveli soda ( 30 kalori ).
Akşam somon yapayım diyorum.
tatlım ben sabahları pek vakit bulamıyorum nedense ancak öğlenleri o da şimdilik çalışmadığımdan olsa gerek işe başlayınca muhtemelen bende sen gibi akşamları yapıcam ama dediğin gibi hiç yapmamaktan çok çok iyii bide alıştık yapmayınca bi eksiklik hissediliyo :))))Canım gündüz spor yapmak daha iyiymiş senin gibi. Aslında en iyisi sabahmis. Ama vakit bulamıyorum. Ancak yatmadan yapıyorum. Ne yapalım hiç yapmamaktan iyidir diyorum:))
Saati önemli değil canım ya. Önemli olan yapmak. Sadece yemekten 2 saat sonra yapmak lazım. Ben ona dikkat ediyorum.tatlım ben sabahları pek vakit bulamıyorum nedense ancak öğlenleri o da şimdilik çalışmadığımdan olsa gerek işe başlayınca muhtemelen bende sen gibi akşamları yapıcam ama dediğin gibi hiç yapmamaktan çok çok iyii bide alıştık yapmayınca bi eksiklik hissediliyo :))))
Daha 4 gün var. Az yersen koruyabilirsin bence.Kızlar sınav telaşını atlattım.Misafirler vardı. Bu hafta sonu yoğun geçti.
Ne yedin diye sormayın ne yediğimi ben bile sayamam çok düzensiz ve fazla oldu. Şimdiden bidahaki tartılma gününe veremem kilomu korusam yeterli diyorum kendime
aynen tatlım önemli olan vakit ayırıp yapabilmek kii sonuçlarını da çok şükür alıyoruz :))) en az 1 saat sonra yapılmalı diye duymuştum bende canımSaati önemli değil canım ya. Önemli olan yapmak. Sadece yemekten 2 saat sonra yapmak lazım. Ben ona dikkat ediyorum.
Umarım bu cumaya kadar aksatmadan yürüyüş yapmayı planlıyorum.En azından korumalıyım...Daha 4 gün var. Az yersen koruyabilirsin bence.
Canım düşebilir de belli olmaz. Ümitsiz olma.Umarım bu cumaya kadar aksatmadan yürüyüş yapmayı planlıyorum.En azından korumalıyım...
Oh ne güzel atlatmissin canım. Menün çok güzel. Biz bu işi iyice öğrendik:)))Sabah
Süt
Öğlen
1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
2 dilim ekmek
Ara
Yarım muz
Aksam
3 yk fırında karısık kızartma
Yogurt
Bugün ev işleri ütü ile gecti..
150 squat yaptım sadece
Bugün de böle bitti iyi geceler herkese ...
Olabilir canım. Ben de tam bilmiyorum. :)))aynen tatlım önemli olan vakit ayırıp yapabilmek kii sonuçlarını da çok şükür alıyoruz :))) en az 1 saat sonra yapılmalı diye duymuştum bende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?