oyy kuzum benimm bende çok ösledim walla gremedim ama aklimda sizdeydi naptinız diye :) kilo werme serüvenimiz bîtince buraya yazmadgmz günler hayatimizda boşluk olck orası kesin :) evet minnoskek de yok epeydir gözümdn kaçmadi..Ah canım sanki 1 haftadan beri yokmussun gibi geldi. Özledik. Sen ne yaptın? Nerelerdesin?
Biz birkaç kişi burdayiz. Diğerleri 2 günde bir girip duruyor. Özledin ya. Kabarık kekim de haftaya aktif olacak.
ben bikere almiştim yillar ewel bi tanidıgm yan etkisi yok demisti bikaç gün içtm göz kararmalari soguk terler.. Korkmuştm direkt çöpe atmistm o gün bu gün töbeliyim en iyisi saglikla ve uzun vadede vermekKızlar haberlerde izledim. Nefsimize sahip olalım. Zayıflama haplarını ve doğal olmayan hiçbirşeyi kullanmayalim. Bu haplar gerçekten can alıyor. Bu kaçıncı hem de.
afiyet olsun kuzum az da olsa çevir benceAkşam yemeğinde 1 biber 1 kabak dolması ve yoğurt.
Çok uykum var inşallah bisiklet çevirmeye gücüm olur.
Allah kabul etsin canım benimmmm.Aksam yemegmi bilerek az ewel yedim kizlar yarin kandil dolayisiyla orucum ekstradan sahur yapmıcagm o yüzdn
Mükemmel görünüyorsun esenbike. Tebrikler.Kızlar işte ben. Bugün sizin için çektim:)))
Gömlek 34 beden.
Pantolon 34 beden:))
Teşekkür ederim canim benim. Ben de merak ettim şimdi seni:)))Mükemmel görünüyorsun esenbike. Tebrikler.
Bende alışveriş yapıcam yeni kıyafetler almam gerekiyor. Senden özendim şimdi bende koymalıyım
Kızlar işte ben. Bugün sizin için çektim:)))
Gömlek 34 beden.
Pantolon 34 beden:))
teşekkürlerr canımcımmAllah kabul etsin canım benimmmm.
Eklicem yakın zamanda ama önce alışveriş şart.Geçen ay 4 yıldır olmayan pantolonum oldu diye sevindiğim pantolonumun şimdi bacak kısımları bol geliyor.Teşekkür ederim canim benim. Ben de merak ettim şimdi seni:)))
Ohhh canım pantolunun bol gelmesi ne kadar güzel bir duygu. Çok azimliyiz maşallah.Eklicem yakın zamanda ama önce alışveriş şart.Geçen ay 4 yıldır olmayan pantolonum oldu diye sevindiğim pantolonumun şimdi bacak kısımları bol geliyor..
Bide bende üst beden problemli ameliyat olucam onuda atlattım mı deymeyin keyfime :)
aynen. Nazar değmesin :)Ohhh canım pantolunun bol gelmesi ne kadar güzel bir duygu. Çok azimliyiz maşallah.
Canımcım bu hafta diyete ve sizlere ara verdim. haftaya inşallah kaldığımız yerden devam.Ah canım sanki 1 haftadan beri yokmussun gibi geldi. Özledik. Sen ne yaptın? Nerelerdesin?
Biz birkaç kişi burdayiz. Diğerleri 2 günde bir girip duruyor. Özledin ya. Kabarık kekim de haftaya aktif olacak.
Gunaydinn
Nasıl kendinizi kontrol ediyorsunuz
Kendi kendime yapmaya çalışıyorum. Olmuyor diyetisyene gittim yapamıyorum
Ve kilolar basen popo bacaklar da deli olacam
Nefsimi kontrol edemiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?