- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
harika görünüyorsun. hiç fazlalık kalmamış. nurgulumun dediği gibi çubuk kraker gibi olmuşsun.Orantısız da değil vucudun hedefine ulaşmışsın gibi görünüyor.Bundan sonra kilonu korursun artık çubuk krakerim.Kızlar işte ben. Bugün sizin için çektim:)))
Gömlek 34 beden.
Pantolon 34 beden:))
dar gelen pantolonların bol gelmesi harika bir duygu.tebrik ederim.Eklicem yakın zamanda ama önce alışveriş şart.Geçen ay 4 yıldır olmayan pantolonum oldu diye sevindiğim pantolonumun şimdi bacak kısımları bol geliyor..
Bide bende üst beden problemli ameliyat olucam onuda atlattım mı deymeyin keyfime :)
hafif ve besleyici yiyecekler menün çok iyi canım..Sabah:
omlet,kk peynir, şekersiz çay
ara : çilek
Akşam :
köfte-patates yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
çoban salata
ayran
extra ip atladım..
canımcım çok hoş olmuşsun dönüp dönüp bakıyorum valla. kıyafetlerinde çok şık bu arada :))Kızlar işte ben. Bugün sizin için çektim:)))
Gömlek 34 beden.
Pantolon 34 beden:))
Ay canım. Dün aldım. Beğenmene çok sevindim. Çok eksiğim var ya. Yavaş yavaş alacağım inşallah.canımcım çok hoş olmuşsun dönüp dönüp bakıyorum valla. kıyafetlerinde çok şık bu arada :))
58 kiloyu bi 53 olsam off offfcanım ilk günler zor geçiyor birkaç gün sabrettikten sonra daha kolay oluyor vücüt alışıyor. Bir de destek olacak arkadaşlar olunca da daha kolaylaşıyor. Burda birbirimizi motive ediyoruz. bu forum sayesinde yaklaşık 6 kilo gitti benden. Bu aralar duraklama dönemindeyim ama olsun giden kilolar gelmesinde yeniden düşüşe geçerim.
Bu arada Kutlarım başarıni hariskasincanım ilk günler zor geçiyor birkaç gün sabrettikten sonra daha kolay oluyor vücüt alışıyor. Bir de destek olacak arkadaşlar olunca da daha kolaylaşıyor. Burda birbirimizi motive ediyoruz. bu forum sayesinde yaklaşık 6 kilo gitti benden. Bu aralar duraklama dönemindeyim ama olsun giden kilolar gelmesinde yeniden düşüşe geçerim.
Tebrik edyorum seni minnos seni daha motive eder görenlerin zayıflmışsın demeleri.Banada müstakbel kayınvalidem artık zayıflama bile diyor.Önceden her gördüğünde kilo aldın popon büyümüş diyordu şimdi yeter bacakların çırpı gibi oldu diyo.Ama hedefe varmadan vazgeçmicem. Vazgeçmeyelim:)kızlar bu arada misafirler çok geliyor ne kadar zayıflamışsın diyorlar.bu da ayrı bir gururlandırıyor..sırrımı ,kadınlar kulubu sayesinde zayıfladığımı söylemedim
Geçetiğimiz yaz da 53 kiloydum kıştaki kilolu halimi (59 kilo olduğum zamanları)görmeyenler bile ne kadar zayıflamışsın diyor 2 aydır spor yaptığım için sıkılaştım ve daha zayıf görünüyorum sanırım. alt bedende 36yım üst bedende xs oluyor. bi tane 36 gömlek denedim bol geldi.
Afiyet olsun canım. Ohh iyi yapmışsın. Cumartesi ben de yicem. Valla çok bunaldim artıkın. cumartesi kayinvalidemler geliyor zaten. 2,3 gün bayram ederim:))))canlarım merhaba dün oruç tutacağımı sölemiştim ama sabah kalktığımda regl olmuşum oruç tutmak nasip olmadı yanio yüzden yarın tartılmıyacağım geçen haftaki kilomu yazacağım onu söleyim şimdiden... sabah eşimin ablasının kızının 23 nisan gösterisine gittik sora kahvaltı yapıldı ama malesef diyete uygun şeyler pek yoktu bugünlük ipin ucu kaçtı bende ( o yüzden akşama sadece çorba içmeyi planlıyorum
Benimki de cumartesi geliyor. Merhaba demeden bu ne zayıflık çok kötü diyecek. Boşverin takmayin. Yilmak yok.Tebrik edyorum seni minnos seni daha motive eder görenlerin zayıflmışsın demeleri.Banada müstakbel kayınvalidem artık zayıflama bile diyor.Önceden her gördüğünde kilo aldın popon büyümüş diyordu şimdi yeter bacakların çırpı gibi oldu diyo.Ama hedefe varmadan vazgeçmicem. Vazgeçmeyelim:)
Canımcim bu ne zayıflık çok kötü denilecek derecede zayıf değilsin çıtır olmuşsun tam kıvamında takma boşver.Benimki de cumartesi geliyor. Merhaba demeden bu ne zayıflık çok kötü diyecek. Boşverin takmayin. Yilmak yok.
hahah cümlelerini okurken gözümde bir an aynı diyalog canlandı :) aynen tatlım banada dio yeter artık dahada zayıflama popon falan küçücük kaldı biyerlerde düşüp bayılırsın falan diyoo heee de geç sen yine bildiğini oku tatlım ben öle yapıorumTebrik edyorum seni minnos seni daha motive eder görenlerin zayıflmışsın demeleri.Banada müstakbel kayınvalidem artık zayıflama bile diyor.Önceden her gördüğünde kilo aldın popon büyümüş diyordu şimdi yeter bacakların çırpı gibi oldu diyo.Ama hedefe varmadan vazgeçmicem. Vazgeçmeyelim:)
biraz zaruri oldu tatlım bugünkü yediklerimi aşmamdaki sebep şimdi yemesen bisürü laff yok bugünlük bişi olmaz zayıfladın zaten iyice vsss hiç çekemem yedim valla napimAfiyet olsun canım. Ohh iyi yapmışsın. Cumartesi ben de yicem. Valla çok bunaldim artıkın. cumartesi kayinvalidemler geliyor zaten. 2,3 gün bayram ederim:))))
canım göbek sıkıntısını yaşadığım için sana naçizane tavsiyem öncelikli olarak kardio ağrlıklı çalış kilo verdikçe göbeğinde eridiğini göreceksin sonrasında karın kaslarını kuvvetlendirmek için mekik vs gibi sadece göbeğe yoğunlaşırsınArkadaşlar buarada bizim Mayıs sonunda Düğünümüz var, eşimin kardeşi evlenecek. Bugün tüm gün elbise baktım denediğim tüm elbiseler 36 bedendi hepsi oldu sonra akşam düşündüm kendime çok mu stres yapıyorum diye 35 yaşındayım çocuk doğurmuşum Göbek dışında hiçbir sıkıntım yok, bacaklarımı görseniz diz kapaklarım kemik çıkıntısı yani. Kafam karıştı biraz sadece spora yönelip bölgesel sadece Göbek çalışsam acaba diye, fotomu koysam bende acaba fikir verseniz. Buarada yarın regli günüm diye Göbek oldu 8 aylık resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?