- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
Ruj22 benim de üst 38-40 yani 38 oluyo 40 da giysem kaldırır yani seninle bu konuda konusmak isterim özelden...Tebrikler canımbikem55 küçük beden alışveriş yapmak insanı çok mutlu ediyor. Benim alt hep 36 ama üst 40 dı onuda ameliyatla çözdük, şimdi sıra göbekte oda çok zor gidiyor
Canim güldürdün beni:))))))Tebrikler canımbikem55 küçük beden alışveriş yapmak insanı çok mutlu ediyor. Benim alt hep 36 ama üst 40 dı onuda ameliyatla çözdük, şimdi sıra göbekte oda çok zor gidiyor
Süper menü. Arada cerez atsan ağzına daha iyi olur metobolizmanı calistirmasi açısından.Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
Çorba
Aksam
Kıymalı kabak yemegi yogurt
kesinlikle yaparsın.ben bir ara 3 mil ve 5 mil yürüyordum düzenli olarak ve çok keyif alarak yapıyordum tavsiye ederiminternetten lessliye baktım bende yapılamayacak gibi değil, kendimde o gücü bulursam başlıyayım diyorum
tebrikler canım.emeklerin karşılığını almışsın yaniKızlar bugün pantolon bakmaya gittim. 36 beden büyük geliyor.
34 bakıyorum :))))
Bu arada kendime kahve makinesi aldım çok mutluyum. Paylaşmak istedim:)))
34 olmak güzel bi duygudur. pantolonları rahatça giymek. tebrikler ..Kızlar bugün pantolon bakmaya gittim. 36 beden büyük geliyor.
34 bakıyorum :))))
Bu arada kendime kahve makinesi aldım çok mutluyum. Paylaşmak istedim:)))
harikasın canım. bu aralar bisiklete 60 dk üstü biniyorsun sanırım.65 dakika bisiklet cevirdim. Bacaklarim agriyor:)))
Canım senin adına da çok sevindim. Bisiklet çok etkiliyor. Rahatlayinca devam edersin.34 olmak güzel bi duygudur. pantolonları rahatça giymek. tebrikler ..
bugün bende pantolon aldım 36 bedeni denemek için götürürken bu çok küçük görünüyor sıkabilir diye umutsuzlukla gittim ama pantolonu rahatça giydim. kendimi olduğumdan daha iri sanıyorum sanırım.
Canım aslında cuma günü dedim ki 6 gün aralıksız yapacağım. Cumartesi basladim. Aslında 1 saat yoruyor. Şuan ayağım ağrıyor mesela. Insanin poposu acıyor. Forumlarda 45 dakikadan sonra yağ yakiliyor diye okudum. Doğru mu bilmiyorum ama. Bu hafta 1 saat yapayım dedim.harikasın canım. bu aralar bisiklete 60 dk üstü biniyorsun sanırım.
zorunlu ara verdim bisiklete yürüyüş yaparım diyordum ama yürüyüş yapamıyorum kızımla. babaannemiz ameliyat oldu. misafirler çok oluyor.dışarı çıksakta kızımı bırakıp çıkamıyoruz. gün boyunca sürekli hareket halindeyim ev işleri ,misafir ağırlama...
konuşalım canım sormak istediğin herşeyi sorabilirsin bunun için de ayrıca bir topik var orda da tecrübeli çok arkadaş var okuyabilirsinRuj22 benim de üst 38-40 yani 38 oluyo 40 da giysem kaldırır yani seninle bu konuda konusmak isterim özelden...
niye ki:)Canim güldürdün beni:))))))
Canım yazmışsın ya üst taraf 40 dı. Onu da çözdük diye. Ona güldüm. Çok tatlısın:))niye ki:)
Yapmaaaa bayan turuncu :)))Günaydınlar kızlar,
Bu aralar ben biraz kaçamak yapıyorum offf...
Ahh be Esencim valla abarttım ya akşam yemeyeceğim galiba bu gidişleYapmaaaa bayan turuncu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?