50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün pantolon bakmaya gittim. 36 beden büyük geliyor.
34 bakıyorum :))))
Bu arada kendime kahve makinesi aldım çok mutluyum. Paylaşmak istedim:)))
34 olmak güzel bi duygudur. pantolonları rahatça giymek. tebrikler ..
bugün bende pantolon aldım 36 bedeni denemek için götürürken bu çok küçük görünüyor sıkabilir diye umutsuzlukla gittim ama pantolonu rahatça giydim. kendimi olduğumdan daha iri sanıyorum sanırım.

65 dakika bisiklet cevirdim. Bacaklarim agriyor:)))
harikasın canım. bu aralar bisiklete 60 dk üstü biniyorsun sanırım.
zorunlu ara verdim bisiklete yürüyüş yaparım diyordum ama yürüyüş yapamıyorum kızımla. babaannemiz ameliyat oldu. misafirler çok oluyor.dışarı çıksakta kızımı bırakıp çıkamıyoruz. gün boyunca sürekli hareket halindeyim ev işleri ,misafir ağırlama...

Canım senin adına da çok sevindim. Bisiklet çok etkiliyor. Rahatlayinca devam edersin.

Canım aslında cuma günü dedim ki 6 gün aralıksız yapacağım. Cumartesi basladim. Aslında 1 saat yoruyor. Şuan ayağım ağrıyor mesela. Insanin poposu acıyor. Forumlarda 45 dakikadan sonra yağ yakiliyor diye okudum. Doğru mu bilmiyorum ama. Bu hafta 1 saat yapayım dedim.
Bu arada babanneye acil şifalar dilerim. Benim de kayinvalidem ve kayinbabam geliyor cumartesi günü. 10 gün burada. Birseyler getirirler. Yemesem olmaz. Ayıp olur. Onlar gidince tam gazla devam ederiz. Nasıl olsa zayifladik ve 1, 2 kilo bizim için çocuk oyuncağı.

Kızlar ben döndüm 5 gündür yoktum,yarından itibaren tekrar başlıyorum,hiç tartılmadım,tatilde çok yemesem de egzersiz yapamadım,yarın tartılcam bakalım.

Selam arkadaşlar,
Sabah;
Haşlanmış yumurta, KK peynir
5 zeytin ve domates
1 dilim Mısır ekmeği
Şekersiz Çay
Ara; 2 tane eti form
Öğlen;
Az tavuk mantar, az köfte ve azcık patatesssss, 4 tane de sarma (bugün çok Sevdiğim bir lokantaya gittik dayanamadım)
Ara; yarım paket eti form
Akşam;
1 tabak mercimek Çorbası ve yoğurt
Öğlen kaçırınca az yedim
Arada Çilek yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…