- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Fotonu koy canım sende merak ettim simdiArkadaşlar buarada bizim Mayıs sonunda Düğünümüz var, eşimin kardeşi evlenecek. Bugün tüm gün elbise baktım denediğim tüm elbiseler 36 bedendi hepsi oldu sonra akşam düşündüm kendime çok mu stres yapıyorum diye 35 yaşındayım çocuk doğurmuşum Göbek dışında hiçbir sıkıntım yok, bacaklarımı görseniz diz kapaklarım kemik çıkıntısı yani. Kafam karıştı biraz sadece spora yönelip bölgesel sadece Göbek çalışsam acaba diye, fotomu koysam bende acaba fikir verseniz. Buarada yarın regli günüm diye Göbek oldu 8 aylık resmen
Canım ya sen Süpersin benceeeeEki Görüntüle 1506048
kızlar bende dayanamadım ekledim fotomu.2 hafta önce çektiğim fotoğrafım.
Kardiyoloji için netten önerebileceğin bişeyler varmı, evde yamak istiyorum çünkücanım göbek sıkıntısını yaşadığım için sana naçizane tavsiyem öncelikli olarak kardio ağrlıklı çalış kilo verdikçe göbeğinde eridiğini göreceksin sonrasında karın kaslarını kuvvetlendirmek için mekik vs gibi sadece göbeğe yoğunlaşırsın
Kabarık kekim maşallahin var. Ne kadar zayıfsın. Bayildimmmmm.Eki Görüntüle 1506048
Canım bisiklet kardio mesela. Bak örnek vereyim. Benim bacaklarim kalın diye ben hergün bisiklet ceviriyorum. Çok az gobegim vardı. Kilo verdikce o da gitti. Doğru söylüyor Nurgül.Kardiyoloji için netten önerebileceğin bişeyler varmı, evde yamak istiyorum çünkü
Bekliyoruz canım:)))))Hiç boydan fotomu bulamadım yarın çekilip koyacağım bende
Kafandaki şey çok tatlı. Ya biz çok komigiz:))))Eki Görüntüle 1506048
Bende troid hastasıyım 6 yıldır ilaç kullanıyorum, çok zor kilo veririz biz gram gram verdiğimizi hemen alabiliriz hemde fazlasıyla. Ben artık çok yoruldum sürekli diyetli gezmektenGünaydın kızlar,
Biliyorum kızanlarınız oluyor ama ben sık giremiyorum foruma çünkü yoğunum, beni de böyle kabul edin.
Kızlar,
Ben hashimato troidi hastasıyım. bir haftam diğerini tutmuyor. Gerçi dün yedim biraz ama ben fazla çıktım sabah tartıda. neyin etkis.i bilemedim ama valla direk yazıyorum kilomu
Başlangıç: 58.1
Geçen Hafta:57.8
Güncel:58.4
Fark:+600
ya noluyo yaaa
Aynen canım benim de 6 yıl oldu. Levotirona bağlı bir hayatBende troid hastasıyım 6 yıldır ilaç kullanıyorum, çok zor kilo veririz biz gram gram verdiğimizi hemen alabiliriz hemde fazlasıyla. Ben artık çok yoruldum sürekli diyetli gezmekten
Canım inşallah ödemdirKızlar merhaba!
Ben 5 gündür yurtdışındaydım dün döndüm. Oradayken diyeti bırakmıştım tabi ama yine de cok abartmadıgımı düşünüyordum. Taa ki bu sabah tartıya cıkana kadar. 55.9 kilo çıktım tartıda!yani +1,2 kiloinanamıyorum ya! Ne kadar nankör bu vucut 5 gün diyeti bırakmaya gelmiyor, 2 ay onceki halime geldim resmen.Çok moralim bozuldu kızlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?