50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fotonu koy canım sende merak ettim simdi

Kardiyoloji için netten önerebileceğin bişeyler varmı, evde yamak istiyorum çünkü

Off kızlar gece gece sıkıntı çöktü içime.. İnstagramda takılıyodum 'Victoria's Secret' sayfasına girdim kıskançlıktan çatladımmm Hiçte takıntı yapmazdım aslında ama işte Ya Sıkıntım kilo değilde, gerçi bu aralar 3 kg fazlam var bi veremedim neyse sıkılaşmam lazım benim ya acilen!! Bu sayfaya göz gezdiricem ama önerileriniz var mı? Of off

Bide bronzlaşmak lazımda işte yaza var daha beyaz peynir gibiyim çok kusur gösterio tenimm

hemen ilk bildirimi yapayım da kurtulayım 56.4 aynıyım kızlar ve sabah regli oldum, aynı olmamı buna bağlamak istiyorum

Günaydın kızlar,
Biliyorum kızanlarınız oluyor ama ben sık giremiyorum foruma çünkü yoğunum, beni de böyle kabul edin.

Kızlar,
Ben hashimato troidi hastasıyım. bir haftam diğerini tutmuyor. Gerçi dün yedim biraz ama ben fazla çıktım sabah tartıda. neyin etkis.i bilemedim ama valla direk yazıyorum kilomu
Başlangıç: 58.1
Geçen Hafta:57.8
Güncel:58.4
Fark:+600
ya noluyo yaaa

Bende troid hastasıyım 6 yıldır ilaç kullanıyorum, çok zor kilo veririz biz gram gram verdiğimizi hemen alabiliriz hemde fazlasıyla. Ben artık çok yoruldum sürekli diyetli gezmekten

Kızlar merhaba!

Ben 5 gündür yurtdışındaydım dün döndüm. Oradayken diyeti bırakmıştım tabi ama yine de cok abartmadıgımı düşünüyordum. Taa ki bu sabah tartıya cıkana kadar. 55.9 kilo çıktım tartıda!yani +1,2 kilo inanamıyorum ya! Ne kadar nankör bu vucut 5 gün diyeti bırakmaya gelmiyor, 2 ay onceki halime geldim resmen.Çok moralim bozuldu kızlar!

Canım inşallah ödemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…