50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

.

Doğru söylüyorsun tatlım, bir kaç kere üşeniyorsun unutuyorsun alışkanlığını, ben sizin sayenizde bol bol yeşil çay içiyorum artık, eşim de çok seviyor, sürekli yeşil çay içiyoruz:)

kızlar bu diyet beni çok gerdi.bebek ağlayınca ona bağırdım.çok ağladı o an o da.kendimi kötü hissediyorum.hepinize iyi geceler

nee güzeel ben eşime sevdiremedim yeşil çayı beni kırmamak için içiyor oda haftada birakannehir

kızlar bu diyet beni çok gerdi.bebek ağlayınca ona bağırdım.çok ağladı o an o da.kendimi kötü hissediyorum.hepinize iyi geceler

canim benim ne gerek var boyle seylere birak bi daha sakin yapma kaydirigubbakcemile yediklerine ictiklerine dikkat edip sporunu eksik etmeyip de verirsen sen insallah opuyorumnanaktan

neyse canlar ben kacar

valla kocuma dedim ceza verebilirsin bana diye ama gelmedi gormedi ben yaptigim 5 video ile kaldim :)

opuyroummm iyi gecelerrr

[QUOTE=scyllaa;11032110

deneyeyim bende
hayatımızda o kadar zararlı şeyler varki bunları yiyip içmek zorundayız aslındaa.s

yanlış alıntı yapmışımm:bbo:

Son düzenleme:
benim akşam yemeğinde de pide (çok şükürki ince idi) 1 adet ve nohutlu pilav 2 kaşık ve turşu vardı ama turşu yemedim çok tuzluydu.

ben geldim kizlarrr aksam salata yogurt bidilim tambugday ekmegi yedim sonra elma ve mandalina

ben bugün kötü birşey yaptım, tatlı krizine girdim eti puf yedim, hem de akşam yemeğinden bir saat sonra. itiraf ediyorum. ara öğün yerine geçer herhalde değil mi, bir meyve kadar anca vardır kalorisi.

kuzum eti puf nedirki kuzum slkma kendini bi elma kadardir kalorisi

keten tohumunu light yogurda karistirip yiyebilirsin canimcimm zencefili cayda kullanabilirsin yemekte kullanabilirsin

uok canim o kadar fazla deil uzme kendini yalniz tursu tuzlu oldugu icin vucudun odem yapar sislik olur yani oda kilona yansir yani sislik oldugu icin fazla cikar moralin bozulur biliosun tuzlu yicekler odem yapio sekercim bol bol su icki tuzlar gitsinn

Keten tohumunun faydaları:

*Mide-bağırsak sorunları için yararlıdır
*Bağırsakları yumuşatıcı, kabızlığı giderici özelliği vardır
*Kemikleri güçlendirici. Özellikle de menopoz dönemindeki bayanlara faydalıdır.
*Bağışıklık sistemini güçlendirici özelliğe sahiptir
*Menopozdan kaynaklı rahatsızlıkları hafifletir
*Kalp ve damar hastalıklarını önler
*Kolesterolü ve şeker seviyesini dengede tutar
*Yüksek tansiyonu düşürücü
*Romatizma hastalıklarını önleyici
*Sinir sistemini güçlendirici
*Hafıza güçlendirici
*Konsantrasyon bozukluklarına karşı faydalı
*Yaşlılıktan dolayı ortaya çıkan dikkat dağınıklığına karşı yararlı
*Dışarıdan kullanılarak yaraların daha çabuk iyileşmesini sağlayıcı
*Egzama ve sedef hastalıklarının tedavisinde etkili
*Nasırlar için kompres olarak kullanılabilir
*Solunum yolu hastalıklarının tedavisinde olumlu etkileri vardır
*Ruhsal rahatsızlıklara karşı iyi gelir
*Öksürüğü gidermede etkilidir
*Ağız boşluğu, boğaz ve diş eti hastalıklarında gargara olarak kullanılmaktadır

Keten tohumu ne içerir ?

*Omega-3, Omega-6 ve Omega-9 yağ asitleri
*Yüksek oranda çözünür ve çözünmez lif
*Protein
*Lignanlar (kansere karşı maddeler)
*Vitaminler
*Mineraller
*Aminoasitler

Keten tohumu nasıl tüketilir?

*Keten tohumunu kaynatarak suyunu içebilirsiniz.
*Keten tohumunu döverek, öğüterek toz haline getirerek. Bir kaşık ağzınıza attıktan sonra arkasından su içebilirsiniz.
*Kavrulmuş olarak tükettiğinizde daha da lezzetli olur. Keten tohumunun çok özel bir tadı veya kokusu yoktur, ama kavrulduğunda güzel bir tadı olur.
*Keten tohumunu tohum şeklinde de tüketebilirsiniz.
*Yemeklerinize, yoğurdunuza, salatalarınıza, müsliye, pasta, börek gibi unlu mamullere karıştırarak da tüketebilirsiniz.
*Her gün 1-1.5 çorba kaşığı keten tohumu tüketmek sağlıklı kalmanız açısından yeterli olacaktır. Dozajı aşmamak daha faydalıdır

Ahmet Maranki Kabızlık için kuru incir kürü:
Prof. Dr. Ahmet Maranki kabızlık için kuru incir kürünü öneriyor.
5 adet kuru inciri iyice yıkadıktan sonra, 1 bardak sıcak suyun içine koyarak 1-2 saat bekletin. Akşam yatmadan önce incirleri yedikten sonra üzerine de suyunu için.
Bu kür 3-4 hafta uygulandığında kabızlık için faydalıdır. İncir, mide ve bağırsak mukozasını kalıntılardan, balgamlardan temizler ve rahat çalışmalarını sağlar.

Uyarı : Bu kürün şeker hastaları tarafından uygulanması uygun değildir

KABIZLIK
1- Kaynatılmış bir incir sirke içine konur. Suyundan içilir. incir yenir.
2- Sinameki çay gibi kaynatılıp şekerli içilir.
3- Sabah l kuru kayısı yenip üstüne ılık bir bardak su içilir.
4- Sabah aç karina rafine edilmemiş zeytinyağı (l çay bardağı) içilir.
5- Gece yatmadan yerfıstığı yiyip. ılık su için.
6- Bir bardak süte l tatlı kaşığı keten tohumu atıp için.

buda çok kolay ve zevkli bir tarif çok sağol canım bundan sonra sıkıntımın bayaa hafifliyeceğine eminim
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…