.ben anca haftaya başlayabilirim 2 & 3 parça eksik evde benim eve azıcık uzakkkkbilmiyorumkismile
aslında birbirimize bazı işe yararlı şeyleri hatırlatsak çok iyi olur unutabiliyoruz çünküübayanssulusmile
hem vücudu şaşırtmak lazımm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
saol canımcım:1hug:
.
Doğru söylüyorsun tatlım, bir kaç kere üşeniyorsun unutuyorsun alışkanlığını, ben sizin sayenizde bol bol yeşil çay içiyorum artık, eşim de çok seviyor, sürekli yeşil çay içiyoruz:)
kızlar bu diyet beni çok gerdi.bebek ağlayınca ona bağırdım.çok ağladı o an o da.kendimi kötü hissediyorum.hepinize iyi geceler
nee güzeel ben eşime sevdiremedim yeşil çayı beni kırmamak için içiyor oda haftada birakannehir
kızlar bu diyet beni çok gerdi.bebek ağlayınca ona bağırdım.çok ağladı o an o da.kendimi kötü hissediyorum.hepinize iyi geceler
neyse canlar ben kacar
valla kocuma dedim ceza verebilirsin bana diye ama gelmedi gormedi ben yaptigim 5 video ile kaldim :)
opuyroummm iyi gecelerrr
deneyeyim bende
hayatımızda o kadar zararlı şeyler varki bunları yiyip içmek zorundayız aslındaa.s
Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler, öpüyorum.
ben bugün kötü birşey yaptım, tatlı krizine girdim eti puf yedim, hem de akşam yemeğinden bir saat sonra. itiraf ediyorum. ara öğün yerine geçer herhalde değil mi, bir meyve kadar anca vardır kalorisi.
kızlar size 2 sorum var bilmiyorumkismile
1.si bugün zencefil ve keten tohumu aldım çok faydalıymış ama bunlar nasıl yeniyor neyle karıştırıp yiyebilirim?
2.si de şu k-flakes'lere bayılıyorum light sütle çileklisini çok seviyorum bu kilo yapar mı kızlar bazen spordan sonra canım çekiyo yiyorum ama kalorisi nedir ne değildir bilmiyorum???
a.sa.s.
sabah:2 dılım ekmek,4 yesıl zeytın.peynır,yarım domates,1 tane salatalık
öğle:tarhana corbası,1 tursu,pırasalı yumurta,yogurt,bırazcık ekmek
ara:1 mandalına
aksam:sulu patates,tavuk,yogurt,tursu ( 0 ekmek :)) ) ama yemekye kayınvalıdemdeydık 1 parca borek ve 1 bardak meyve suyu
cok mu yemısım kızlar yaaa???????
benim birde wc problemim var aslında her gün sabah aç karnına ılık su ve kuru incir yada kuru kayısı yemem gerek ihmal ettiğim bir konu
başka bir yolu varmı acaba
benim hayatım boyunca yaşağıdım bir sıkıntımafoldumben
Ahmet Maranki Kabızlık için kuru incir kürü:
Prof. Dr. Ahmet Maranki kabızlık için kuru incir kürünü öneriyor.
5 adet kuru inciri iyice yıkadıktan sonra, 1 bardak sıcak suyun içine koyarak 1-2 saat bekletin. Akşam yatmadan önce incirleri yedikten sonra üzerine de suyunu için.
Bu kür 3-4 hafta uygulandığında kabızlık için faydalıdır. İncir, mide ve bağırsak mukozasını kalıntılardan, balgamlardan temizler ve rahat çalışmalarını sağlar.
Uyarı : Bu kürün şeker hastaları tarafından uygulanması uygun değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?