evet tatlım hatırladım şimdi
yok zahmetli değil canım
şu anda bu listeyi görünce şöyle bi soru geldi aklıma günde 5 bardak bu sorun için fazlamı olur yoksa normalmi
böyle çayları çok severim
dur hemen not alayım canım
teşekkürler koooocaaman öptümŞeniz
kızlar size 2 sorum var bilmiyorumkismile
1.si bugün zencefil ve keten tohumu aldım çok faydalıymış ama bunlar nasıl yeniyor neyle karıştırıp yiyebilirim?
2.si de şu k-flakes'lere bayılıyorum light sütle çileklisini çok seviyorum bu kilo yapar mı kızlar bazen spordan sonra canım çekiyo yiyorum ama kalorisi nedir ne değildir bilmiyorum???
a.sa.s.
canim simdi bildigim kadar yazayim o k-flakeslerin diyeti var gunde iki ogun k-flakes yiyosun sonra da normal bir ogun ve kilo verme garantili diyorlar yani kalorisinin cok olacagini dusunmuyorum ama bence en iyisi sadece sabah kahvaltida k-flakes+sut+arti 1 cay kasigi keten tohumunu da icine katabilirsin super bi sabah kahvaltisi olur :lepi:
zencefili bilemedim canim CADIARZU
sabah:2 dılım ekmek,4 yesıl zeytın.peynır,yarım domates,1 tane salatalık
öğle:tarhana corbası,1 tursu,pırasalı yumurta,yogurt,bırazcık ekmek
ara:1 mandalına
aksam:sulu patates,tavuk,yogurt,tursu ( 0 ekmek :)) ) ama yemekye kayınvalıdemdeydık 1 parca borek ve 1 bardak meyve suyu
cok mu yemısım kızlar yaaa???????
yesacım çizelge için coooooooooooooooooooook saol canımın içiopuyorumnanaktan
evet evet canım şu 2 öğün 2 kase olanlardan spordan az önce geldim 2 saat spor yaptım bugün kaydirigubbakcemile2 gelir gelmez 1 kase light sütle yedim deeee acebaa diyorum yasaklar listesinden mi yemiş oldum bu saatte eyvahedigeldismile:kedi:sırnaşık şey
keten tohumunu öyle yaparım canım zencefil'i de araştırıyım birazcık kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim yorumun için canım a.s.
canım ya tursu kac kalorı acaba ben hergun 1 veya 2 tan e yıyorum ama(((
caanım şimdı baktım 100 gr tursu 10 kalorıymış yanlış degıse eger.....
yesacımm şımdı o menunun üstune 1 yesıl elma yesem olurmu ama cok ac deılım sadece bı seyler yemek için yıyecegım tmm vazgectım ...
1 kalorı bıle olsa ne gerek varkı...dımı
Kaynadı etti posası vs derken 4 bardak kalıyor zaten elinde. Normal de tavsiye edilen bir günde hepsini içmen, sıcak tadı daha güzel termosa falan koyabilirsin, ama ben bazen 2 günde içiyordum bunu. Tadını ben pek sevmedim çünkü, sevenlerde var bilemiyorum sen nasıl bulursun. Ama şimdiye kadar denediğim en faydalı çay, aklıma gelmişken yarın yapıyım ben de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?