50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlarim aksam yemegimi yedim de geldim ama malesef

pizza ve salataydi

simdi de elimde sekersiz cayim var

5 videoyu da yapacagim insallah ama pizza var diye ekstra bi seyler gelecek mi acaba??

Kaynadı etti posası vs derken 4 bardak kalıyor zaten elinde. Normal de tavsiye edilen bir günde hepsini içmen, sıcak tadı daha güzel termosa falan koyabilirsin, ama ben bazen 2 günde içiyordum bunu. Tadını ben pek sevmedim çünkü, sevenlerde var bilemiyorum sen nasıl bulursun. Ama şimdiye kadar denediğim en faydalı çay, aklıma gelmişken yarın yapıyım ben de:)

kızlar size 2 sorum var bilmiyorumkismile
1.si bugün zencefil ve keten tohumu aldım çok faydalıymış ama bunlar nasıl yeniyor neyle karıştırıp yiyebilirim?
2.si de şu k-flakes'lere bayılıyorum light sütle çileklisini çok seviyorum bu kilo yapar mı kızlar bazen spordan sonra canım çekiyo yiyorum ama kalorisi nedir ne değildir bilmiyorum???
a.sa.s.

canim simdi bildigim kadar yazayim o k-flakeslerin diyeti var gunde iki ogun k-flakes yiyosun sonra da normal bir ogun ve kilo verme garantili diyorlar yani kalorisinin cok olacagini dusunmuyorum ama bence en iyisi sadece sabah kahvaltida k-flakes+sut+arti 1 cay kasigi keten tohumunu da icine katabilirsin super bi sabah kahvaltisi olur :lepi:

zencefili bilemedim canim CADIARZU

evet evet canım şu 2 öğün 2 kase olanlardan spordan az önce geldim 2 saat spor yaptım bugün kaydirigubbakcemile2 gelir gelmez 1 kase light sütle yedim deeee acebaa diyorum yasaklar listesinden mi yemiş oldum bu saatte eyvahedigeldismile:kedi:sırnaşık şey
keten tohumunu öyle yaparım canım zencefil'i de araştırıyım birazcık kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim yorumun için canım a.s.

ben bugün kötü birşey yaptım, tatlı krizine girdim eti puf yedim, hem de akşam yemeğinden bir saat sonra. itiraf ediyorum. ara öğün yerine geçer herhalde değil mi, bir meyve kadar anca vardır kalorisi.

sabah:2 dılım ekmek,4 yesıl zeytın.peynır,yarım domates,1 tane salatalık

öğle:tarhana corbası,1 tursu,pırasalı yumurta,yogurt,bırazcık ekmek

ara:1 mandalına

aksam:sulu patates,tavuk,yogurt,tursu ( 0 ekmek :)) ) ama yemekye kayınvalıdemdeydık 1 parca borek ve 1 bardak meyve suyu

cok mu yemısım kızlar yaaa???????

yesacım çizelge için coooooooooooooooooooook saol canımın içiopuyorumnanaktan

canim rica ederim ne demek umarim saglikli bi sekilde kosar adam orayi opuyorumnanaktan canim bence guzel bir ogun olmus tek goze carpan tursu ve borek onun disindakiler iyidir kaydirigubbakcemile

canim benim masallah 2 saat spor neler yapiyorsun peki hihoyyyt canim valla bana kalsa bi sey olmaz da 6dan sonra da hic bi sey yemeyin diyorlar ama yedigin sey de tatli degil biskuvi degil cikolata degil ayy bence hic bi sey olmaz zemuszemus

gelelim bana :)

5 videomu da yaptim cok mutluyum :))

1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme gerinme
5-gobek

ama aksam yemegim pizza oldugu icin baska bi seyler daha yap dersen yaparim canim kocum :)) ip atlayabilirim ya da yatmadan biraz daha hareket canimm bisiklet istemiyor hic

canım ya tursu kac kalorı acaba ben hergun 1 veya 2 tan e yıyorum ama (((

caanım şimdı baktım 100 gr tursu 10 kalorıymış yanlış degıse eger.....

evet canim kalorisi cok degil 17 kalori diyor benim baktigim sitede ama saglik acisindan yapilari degistigi icin yani salatalik artik salatalik degil pek tavsiye edilmiyor opuyorumnanaktan sadece diyet icin degil de normalde saglikli yasam basligi altinda tavsiye edilmiyorum canim benim kaydirigubbakcemile5

yesacımm şımdı o menunun üstune 1 yesıl elma yesem olurmu ama cok ac deılım sadece bı seyler yemek için yıyecegım tmm vazgectım ...

1 kalorı bıle olsa ne gerek varkı...dımı

anladım cnm ama bız tursumuzu kendımız yapıyoruz ve salatalıklarımızda tanıdıklarımızın bahcesınden onun için rahatca yıyebılıyorum yoksa hazır yıyemem bende cnm

yesacımm şımdı o menunun üstune 1 yesıl elma yesem olurmu ama cok ac deılım sadece bı seyler yemek için yıyecegım tmm vazgectım ...

1 kalorı bıle olsa ne gerek varkı...dımı

canim benim ac degilsen ne gerek var bitanem benim olumunekankayizsmile bosver sirf yemek icin yemeyelim de acikarsak yiyelim degil mi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben akşam yemeğimi yazdım mı hatırlamıyorum, yoğurtlu makarna yedim, çayın yanında da 4 tane ceviz yedim.

herkese slm,
hemen bugün yediklerimi yazayım
sabah: bir kase çorba, bir dilim kepek ekmeği ve bal
ara:birkaç light bisküvi
öğle: omlet
ara: yoğurt ve yine bal:)
akşam (itiraf ediyorum içimde kalmasın) yarım halley ve çok tane hurma
yemek canım istemedi, hastayım zaten yapacak halim yoktu, aynı sebeple sporda yapamıyorum ne olacak bakalım halim..

ben anca haftaya başlayabilirim 2 & 3 parça eksik evde benim eve azıcık uzakkkkbilmiyorumkismile
aslında birbirimize bazı işe yararlı şeyleri hatırlatsak çok iyi olur unutabiliyoruz çünküübayanssulusmile
hem vücudu şaşırtmak lazımm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

saol canımcım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…