50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün diyeti yarı bozdum akşam eşim pizza diye tıtturunca dayanamadım bende yedim. Ama hemen uürüşe çıktım 2 km Yürüdüm evde Leslie 1 mil yaptım ve çok Hoşuma gitti bundan sonra her akşam yapıcam:)

benim eşim de yemiyorum dedikçe sürekli soruyor ekmek uzatıyor boşluğuma gelmesini mi bekliyor ne ısrarla önüme ekmek kırıp koyuyor :)

İyi akşamlar kızlar bugün yediklerimi yazayım daha da bişey yemeyeyim..
Sabah
2 tane etimek
1kk peynir
5 zeytin
öğlen
3 yulaflı bisküvi
şekersiz nescafe
akşam
bir kase tarhana
3 kaşık yoğurt

ilerleyen saatlerde yeşil çay içebilirim limonlu yeşil çay bir de bergamotlu yeşil çay var bende de.

kızlar ben karbonatlı su içiyorum uzun zamandır bu konuda ne düşünüyorsunuz. Az koyuyorum ama 1,5 litrelik şişeye yarım çay kaşığı benim için suyu daha içilebilir hale getirdi sanki. Normalde su içemezdim hiç böle daha kolay geliyor suyu yumuşatıyor normal suyun tadı acı geliyor bana şimdi

canım ya zayıflayarak üst kısmı biraz küçültebilir miyim diye düşünüyorum göğüs kaslarını sıkışlaştıran egzersizlere başladım
Canım ben yıllarca uğraştım ama üstüm hiç bişeyden etkilenmedi ne kadar zayıflarsam zayıflatayım küçülmedi bende estetik ameliyat oldum daha yeni işte

Kizlar simdi kosudan geldim, 4 km tempolu yurudum ve ara ara kostum.cok yoruldum ama umarim devamli yapabilirim.bugunki menum;

Kahvalti;2 dilim tam bugday ekmegine kasarli yagsiz tost + sekersiz cay
ara:ihlamur
oglen: 4-5 kucuk kofte, salata, yogurt
ara:az yagli sutlu sekersiz filtre kahve
ara2:1 dilim tb ekmegi ve 2 catal beyaz peynir
aksam:3 catal taze fasulye

Simdi de beyaz cay iciyorum. Ceza verdim kendime bu hafta kucucuk kacamak bile yok..bol spor az yemek!

Onuda arada yapıyorum Arada limonlu Arada maydonoz falan atıyorum

Cok az yemissin ya ac kalmadin mi?bence biraz daha arttirmalisin metabolizmani yavaslatma..

Menün çok güzel canım ama akşam çok az olmuş, 3 çatalcık

Ben haziran sonuna kadar buralarda takılcam bakalım sonrası tatil ve ramazan:)

Kızlar ben de bi saat önce kadar duramadım saçma sapan şeyler yedim,erik,tavuk,zeytin bi de portakal,daha fazla yemeye niyetlenmiştim annem git mutfaktan yoksa dayanamıcaksın gece gece yeme dedi,bulgur pilavı çekmişti canım yarın yicem,iyiki de yemedim heehehe

Kızlar sabah yediklerimi paylaşmıştım
Kahvaltıdan sonra yesıl cay ve sekersız ve sutsuz nescafe ıctım
Oglen nesfit
Arada etı form kepekli biskuvi nescaf sekersiz
2 Tane kestane sekeri

Aksam
Sehriye corba
2 Kask taze fasulye
Fırında et
3 Kasık pilav

Geçen sene yazın 54 lere inmiştim onu ye bunu ye derken 19 nisanda yeter artık dedim tartildim 60.4 ve rejime başladım bugün 58.8 leri gördüm hedef 50 veya 51 ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…