- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
canım bununla ilgili topik var istersen gel orda konuşalım, burdaki konuyu değiştirmeyelim..göğüs küçültme mi oldun ? nasıl geçti galiba bana da yol görünüyor
arkadaşlar selam,
ben bu ara yapamıyorum evde gelen giden çok fazla kayınvalidemler bu sabah gittiler onlar varken hiç yapamadım geç saatlere kadar düğün alışverişleri sonra dışarlarda ve eve gelince artık ne bulursak yemeler falan derken ipin ucu kaçtı. Cuma günüde tatile çıkıyoruz o yüzden bu haftayı es geçiyorum, mönülerimi yamayayım kilo bildirimi de yapmayayım beni İZİNLİ sayarsanız sevinirim(Nurgul_85 )
Dün kahvaltimi yazmıştım.
Ardından 1 meyveli soda ( 30 kalori )
öğlen; Sulu koftenin kofteleri.
yogurt.
Arada sutlu kahve.
Akşam. Tandır kebabın etleri.
Ekmek yemedimmmm:)))
İnşallah o da olacak çok yakında :)Canım yaaa ah bi de hamile kalsam süper olacak:))))
Ne güzel işte sevdiğin şeyden hiç vazgeçmeden bütün kiloları verdin. Önemli olan 1-2 tanede durmayı bilmek.valla tam burçakçıyım bisküvi olarak vazgeçilmezim napimm kii çayla çaysız her türlüazıcık içim kıyıldığında bitane atıyorum ağzıma açlığım gidio kilo verme süremdede hiç eksik olmadı biliosunuz ama hep bir iki tane
Evet canım Mart Ay'ı sağlık Konuları Nisan Ay'ı kaynımın düğünü konularıyla aşırı yoğun geçiyor ve diyete dirençli ailemle işim iyice zorlaştı, kilomu koruyorum ANCA Dediğin gibi, şu tatilden dönünce daha dikkatli olmaya çalışıcam enazından spora başlamayı düşünüyorum, bakalım artıkCanım senin ameliyatının üzerinden cok geçmedi, o yüzden kendini çok hırpalama siyet yapıcam diye sakın.
gereksiz abur cuburdan uzak durup bir süre kilonu korusan bile iyi senin için.
Ben de geçen sene bir ameliyat geçirmiştim. Biliyorum insan spor icin sabırsızlanıyor ama sabırlı olmak gerek biraz iyice iyileşmeyi beklemek icin. Düğünde ne giyiyorsun :)Evet canım Mart Ay'ı sağlık Konuları Nisan Ay'ı kaynımın düğünü konularıyla aşırı yoğun geçiyor ve diyete dirençli ailemle işim iyice zorlaştı, kilomu koruyorum ANCA Dediğin gibi, şu tatilden dönünce daha dikkatli olmaya çalışıcam enazından spora başlamayı düşünüyorum, bakalım artık
Işte en büyük sorun o, günlerdir abiye bakıyorum 500₺ Aşağıya birşey yok, benim beğendim 540₺ su yeşili çok güzel fotoğraf yüklemeyi bilsem atardım:)Ben de geçen sene bir ameliyat geçirmiştim. Biliyorum insan spor icin sabırsızlanıyor ama sabırlı olmak gerek biraz iyice iyileşmeyi beklemek icin. Düğünde ne giyiyorsun :)
Ben de bilmiyorum foto atmayı yaIşte en büyük sorun o, günlerdir abiye bakıyorum 500₺ Aşağıya birşey yok, benim beğendim 540₺ su yeşili çok güzel fotoğraf yüklemeyi bilsem atardım:)
Hmm istanbul'da olsaydın bir kaç yer önerecektim. Izmir'de de 4 yıl yaşadım ama abiyecileri bilmiyorum maalesef :)Izmir canım
Canım inşallah. Ama kendinizi haksızlık etmeyin. Sizler de çok azimlisiniz maşallah.Esenbikecim vallahi haftalardır o kadar istikrarlı ve iradelisin ki, sana hayran olmamak elde değil.
Çok az kaldı zaten hedefine..Hadi seni de mezun edelim burdan gururla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?