teşekkürler canımMenun gyet guzel tatlim gorurun tabibzde bu irade varken
Zafere ramak kalasizlerinde yakin kii
ben de bunu anlamıyorum.neden insanlar başkalarının hayatlarına müdahale ederler.biz kötü bir şey yapmıyoruz sadece sağlık için fazla kilolarımızı vermeye çalışıyoruz.Bende menü yazmıyorum çünkü yapamıyorum kızlar olmuyor benim çevrem Aykırı bu diyet işlerine herkes kızıyor ben yapmaya çalıştıkça bugünü yazmıcam, yarına Allah Kerim diyelim
insanlar enteresan yaaBende menü yazmıyorum çünkü yapamıyorum kızlar olmuyor benim çevrem Aykırı bu diyet işlerine herkes kızıyor ben yapmaya çalıştıkça bugünü yazmıcam, yarına Allah Kerim diyelim
Benceeee bişey yeneymişsin canımBugün bişiler yedim bakalım ne yemişim
Kahvaltı;
yumurta pişmiş az bişey ekmek,biraz zeytin ,peynir çay
2-3gofret,bi parça çikolata,şeftali suyu
akşam iki tabak çorba
1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş
parkta spor aletlerinde egzersiz.
Canım tatilde çok yedim ya,metabolizmamı yeniden düzene koymak istiyorum,ama kahvaltıda yediğim peynir miktarını görseydin öyle demezdin,kardeşim ,abla yuh ne yaptın dediBenceeee bişey yeneymişsin canım
Teşekkürler canım,peynir diyince dayanamıyorum her türlü yerim.Afiyet olsun yinede bişey olmaz:)
canım o yediğin çikolataları gün içinde çoktan yakmışsındır zaten kuş kadar yemişsinBugün bişiler yedim bakalım ne yemişim
Kahvaltı;
yumurta pişmiş az bişey ekmek,biraz zeytin ,peynir çay
2-3gofret,bi parça çikolata,şeftali suyu
akşam iki tabak çorba
1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş
parkta spor aletlerinde egzersiz.
Çok sevindim tebrikler kilonu versende gitme nurgül :)kızlarr sabah tartıya çıktım malum dönemde olduğum için cuma tartılmamıştım ve 49 u gördüm çok şükür kaldı bi kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?