50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menun gyet guzel tatlim gorurun tabibzde bu irade varken
teşekkürler canım
Zafere ramak kala sizlerinde yakin kii

Bende menü yazmıyorum çünkü yapamıyorum kızlar olmuyor benim çevrem Aykırı bu diyet işlerine herkes kızıyor ben yapmaya çalıştıkça bugünü yazmıcam, yarına Allah Kerim diyelim
ben de bunu anlamıyorum.neden insanlar başkalarının hayatlarına müdahale ederler.biz kötü bir şey yapmıyoruz sadece sağlık için fazla kilolarımızı vermeye çalışıyoruz.
aslına bakarsan herkes zayıf fit olmak istiyor da kolaya kaçılıyor genelde.

Bende menü yazmıyorum çünkü yapamıyorum kızlar olmuyor benim çevrem Aykırı bu diyet işlerine herkes kızıyor ben yapmaya çalıştıkça bugünü yazmıcam, yarına Allah Kerim diyelim
insanlar enteresan yaa çekemediklerinden ve kendileri yapamadıklarından kıskandıklarından kızıyorlardır

Bugün bişiler yedim bakalım ne yemişim
Kahvaltı;
yumurta pişmiş az bişey ekmek,biraz zeytin ,peynir çay

2-3gofret,bi parça çikolata,şeftali suyu

akşam iki tabak çorba

1 bardak yeşil çay

1 saat yürüyüş

parkta spor aletlerinde egzersiz.

35 yaşındayım Çocuğum var ama babam annem Başımda nöbet tutacaklar nerdeyse ne yedim ne içtim diye, Çocukken hiç yenezmişim annem yemek yemeyi hamileyken öğrendin sen der, doğru öncesi hep zayıftım, şimdi psikolojik hep benim Yememle ilgileniyorlar bal, pekmez köy Yumurtası taşır dururlar. Çok tatlılar ama diyet yaptırmıyorlar işte :)

Benceeee bişey yeneymişsin canım

canım o yediğin çikolataları gün içinde çoktan yakmışsındır zaten kuş kadar yemişsin

menüm
sabah kalkınca bir fincan nescafe

kahvaltı
bir dilim kepek ekmek
bir dilim peynir
bir yumurta

öğle
bir dilim pizza

ara
3 tane mısır patlağı

ara
2 tane burçak

akşam
4 yemek kaşığı mantı

spor pilates
su 500 ml anca içmişimdir bugün niyeyse hiç içemedim

Bugün biraz kaçamaklarım oldu ama yine yazayım..
Sabah
1 dilim etimek
1 kk peynir
3 zeytin
Sucuklu yumurta
2 sigara böreği
Aksam
Et sote
Az pilav
Közlenmiş patlıcan
Ayran
Ara
Nescafe
Brownie
Bugün fazlasıyla yedim ya..
Tatil bitti yarın tam gaz devam diyete
5. Haftaya girmiş oluyorum diyette sizlerle :)

Günaydınlar,
Yeni bir haftaya merhaba ve sizlere..
Ben pek bir istikrarsız çıktım valla kızmayın ama kilo alsam da versem de takip ediyorum burayı. en azından bir merhab hoşuma gidiyor.

günaydın arkadaşlar;
S sulisim hoşgeldin, burda hergün günlük menülerimizi ve yaptığımız (yapanlar için söylüyorum) sporları paylaşıp dostça yazışmalarla birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca her cuma sabahı da kilo bildirimi yapıyoruz.

teşekkür ederim......inş bende paylaşmaya çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…