50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam.....

sabah
tam tahıllı ekmekten tost
1 bardak sut
2 domates salatalık

ara
1 kutu activa

öğle
2 kaşık ıspanak yemeği
bol salata
ayran

Kizlar selam

Benim haftasonu ailem burdaydi,bi gun onlari agirladim bi aksam da onlarla disarida yemek yedik.haliyle haftasonu fazla kacti. Bugunden itibaren cok dikkat edicem cuma gunu 54lu rakamlari gorurum insallah yine.

Sabah ballı limonlu su
yarım yufka ekmek kızartması
kirpit kutusu kadar peynir
bi kaç zeytin
bir haşlanmış yumurta
bir bardak çay

Çok sevindim tebrikler kilonu versende gitme nurgül :)
canım kilomu verince daha öncede bahsettiğim gibi bi süre diyet modundan sıyrılmak istiyorum ekimden beri bu anlamda gerçekten yorgunum ama ilerleyen süreçte kilo verme sürecine girmesem bile arada uğrar bakarım napıosunuz diye :) liste olayını da birinize devrederim artık

Kızlar öğlen bir kaçamağım oldu bir dilim pasta yedim
5 çilek
akşam biraz tavuk göğsü, çorba
yarım saat yürüyüş
egzersiz daha yapmadım yeşil çay da içmedim

Kızlar tatlı isteginizi nasıl bastıryosunuz bide ben tok olsamda hep agzimda birsey olcak midem n yanıyo yoksa
Tatlı istiyosan kan şekerin sürekli düşüyordur canım bu da daha çok şekerli karbonhidratlı yediğini gösterir o tarz yicekler hemen acıktırır vazgeçilmez olur
Onun yerinde protein ,sebze ve sıvı ağırlıklı beslen canım,ben de pek uyamıyorum buna ama neyse.
Ani tatlı ihtiyacın varsa yoğurtun üzerinde tarçın kat,kan şekerini düzeltir tatlı ihtiyacın azalır.

Teşekkür ederim aksam yemeğini en gec ne zaman yiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…