- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
ben kullanıyorum canımBen beyaz cay iciyorum aranizda kullanan varmı
Canım o çok pahalı değil mi ya kilosu 2000tl diye biliyorumBen beyaz cay iciyorum aranizda kullanan varmı
evet canım pahalı bi çay ben doğadan ın sallama çayını almıştım. Migrosta indirime girdiği zaman 3,45 ti şimdi 5,75 sanırım.Canım o çok pahalı değil mi ya kilosu 2000tl diye biliyorumben şimdilik yeşil çay içiyorum fena değil
E iyiymiş canım , ben hiç görmedim ben de alıyım migrosa gidince o zaman,merak ediyordumevet canım pahalı bi çay ben doğadan ın sallama çayını almıştım. Migrosta indirime girdiği zaman 3,45 ti şimdi 5,75 sanırım.
beyaz çay yazıyor ama portakal çiçeğiyle karışık tadını beğendim yeşilçaydan daha güzel geldi içimiE iyiymiş canım , ben hiç görmedim ben de alıyım migrosa gidince o zaman,merak ediyordum
Hoşgeldin, birlikte motive olup kilo vermeye çalışıyoruz sen de katıl kaç kilosun boyun kaçselam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum neler yapıyorsunuz.....
canım kilomu verince daha öncede bahsettiğim gibi bi süre diyet modundan sıyrılmak istiyorum ekimden beri bu anlamda gerçekten yorgunumÇok sevindim tebrikler kilonu versende gitme nurgül :)
Hoşgeldin, birlikte motive olup kilo vermeye çalışıyoruz sen de katıl kaç kilosun boyun kaç
Hedef yolun uzun değil canım sabırlı olursan kısa sürede sonuç alırsın.hoşbulduk... 1,61 boyundayım 55.5 kiloyum 52 olmak hedefim...
inş bakalım yaza kadar hedefime varabilirim inş......Hedef yolun uzun değil canım sabırlı olursan kısa sürede sonuç alırsın.
Bende doğadanın iciyorum buyuk meyvelidense portakal çiçekli olanı öneririmE iyiymiş canım , ben hiç görmedim ben de alıyım migrosa gidince o zaman,merak ediyordum
Tamam canım alcam ben de deneyim, o zaman pazarlama amaçlı o kadar yüksek fiyat söylüyorlar heralde,diğer çaylardan farklı değil fiyatıBende doğadanın iciyorum buyuk meyvelidense portakal çiçekli olanı öneririm
Tatlı istiyosan kan şekerin sürekli düşüyordur canım bu da daha çok şekerli karbonhidratlı yediğini gösterir o tarz yicekler hemen acıktırır vazgeçilmez olurKızlar tatlı isteginizi nasıl bastıryosunuz bide ben tok olsamda hep agzimda birsey olcak midem n yanıyo yoksa
Teşekkür ederim aksam yemeğini en gec ne zaman yiyosunuzTatlı istiyosan kan şekerin sürekli düşüyordur canım bu da daha çok şekerli karbonhidratlı yediğini gösterir o tarz yicekler hemen acıktırır vazgeçilmez olur
Onun yerinde protein ,sebze ve sıvı ağırlıklı beslen canım,ben de pek uyamıyorum buna ama neyse.
Ani tatlı ihtiyacın varsa yoğurtun üzerinde tarçın kat,kan şekerini düzeltir tatlı ihtiyacın azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?