Canım benim çok sağol. Kafama koydum ya bi kere. Ödün vermemeye çalışıyorum. Senin diyet nasıl gidiyor canım?esenbike canım negüzel menün çok dirençlisin maşallah, imreniyorum vallaha birde ben yapabilsem diye
canım sabah kahvaltı yapmayınca doyurucu ve masum olarak burçak geldi aklıma burçak almaya gittim ama burçağın çikolatalısından varmış çikolatalı yemek istemyince yulaflı aldım. O da burçağa benziyor. alırken aklıma sen geldin burçak canavarım:)minnoş kekim sende mi burçağa başladınzor zamanların kurtarıcısı ama napalım açlığı bastırmada bire bir :)
Ben bıraktım hemde fena, zaten başından beri hep bir bahane buldum oydu buydu derken hep bozdum. Yemek öğünleri ve porsiyonla ilgili hiç sıkıntım yok, tek sorun aburcubur ve alkol ne yazık ki ama dediğim gibi şu tatilden döneyim tam motive ve spor destekli başlıcam kısmetse. Burdan kopmak istemediğim için yapmasamda yazıyorum işteCanım benim çok sağol. Kafama koydum ya bi kere. Ödün vermemeye çalışıyorum. Senin diyet nasıl gidiyor canım?
Ah canim sorma ya alkol benim de sorunum.cuma cumartesi aksamlari sarap ya da bira iciyorum genelde.cok kalorili ya onlar daBen bıraktım hemde fena, zaten başından beri hep bir bahane buldum oydu buydu derken hep bozdum. Yemek öğünleri ve porsiyonla ilgili hiç sıkıntım yok, tek sorun aburcubur ve alkol ne yazık ki ama dediğim gibi şu tatilden döneyim tam motive ve spor destekli başlıcam kısmetse. Burdan kopmak istemediğim için yapmasamda yazıyorum işte
Heheheburcak candir minnos kekim:)canım sabah kahvaltı yapmayınca doyurucu ve masum olarak burçak geldi aklıma burçak almaya gittim ama burçağın çikolatalısından varmış çikolatalı yemek istemyince yulaflı aldım. O da burçağa benziyor. alırken aklıma sen geldin burçak canavarım:)
Nurgulll harikasin! Cok sevindim.yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik :)Kilo bildirimi 48,5
fark -500
Hedefe 500 gram
Evet kuzum hedefe ramak kalaa :) bu arada birazdan ise gitcem listeyi aksam aticam haberiniz olaNurgulll harikasin! Cok sevindim.yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik :)
Tartıl ama moralini bozma canım bu hafta izinliydin,gitmedi mi misafirlerBen tartılmadım tartilsam mi acaba:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?