50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esenbike canım negüzel menün çok dirençlisin maşallah, imreniyorum vallaha birde ben yapabilsem diye

menüm
sabah kalkınca bir fincan nescafe ve 2 burçak

öğle
bir dilim tb ekmek
menemen
1 dilim peynir
2 çatal bal

ara
6 tane çilek

ara
bir bardak tarçınlı ılık süt

akşam
bir tane tavuk pirzola
3 kaşık pilav

spor pilates

kızlar bugün kahvaltıdaydık maaile kalabalık bir halde
1 yumurta
yarım simit
peynir yeşillik
yeşil zeytin

öğlen dondurma
limonlu soda

akşam
şehriye çorbası
enginar dolması

çarşıda işlerim vardı çok yoruldum onları halletmeye çalışırken uzun yürümüşte oldum.

minnoş kekim sende mi burçağa başladın zor zamanların kurtarıcısı ama napalım açlığı bastırmada bire bir :)
canım sabah kahvaltı yapmayınca doyurucu ve masum olarak burçak geldi aklıma burçak almaya gittim ama burçağın çikolatalısından varmış çikolatalı yemek istemyince yulaflı aldım. O da burçağa benziyor. alırken aklıma sen geldin burçak canavarım:)

Canım benim çok sağol. Kafama koydum ya bi kere. Ödün vermemeye çalışıyorum. Senin diyet nasıl gidiyor canım?
Ben bıraktım hemde fena, zaten başından beri hep bir bahane buldum oydu buydu derken hep bozdum. Yemek öğünleri ve porsiyonla ilgili hiç sıkıntım yok, tek sorun aburcubur ve alkol ne yazık ki ama dediğim gibi şu tatilden döneyim tam motive ve spor destekli başlıcam kısmetse. Burdan kopmak istemediğim için yapmasamda yazıyorum işte

Ah canim sorma ya alkol benim de sorunum.cuma cumartesi aksamlari sarap ya da bira iciyorum genelde.cok kalorili ya onlar da

Ben de bugunki menumu yazayim kizlar.

Kahvalti : yarim simit+ 2 cherry domates+beyaz peynir+4 siyah zeytin+ sekersiz cay
ara:az yagli sutle sekersiz filtre kahve+yulafli sekersiz yagsiz unsuz kurabiye
oglen: yogurtlu ispanak yemegi ve salata
ara: yesil cay + 2 misir patlagi
ara:6 cilek
aksam: 1 yulafli sekersiz unsuz yagsiz kurabiye + beyaz cay

Aksam gec olmustu yemek yemek istemedim. Ama cok acim kizlar

Heheheburcak candir minnos kekim:)

günaydın arkadaşlar;
hafta içi yazmaya fırsat bulamadım.öncelikle kilo veren herkesi kutluyorummm.
benim kilo bildirimim ;
geçen hafta :55.8 kg
bu hafta :55 kg
fark:0.8 kg
bu hafta daha güzel bir sonuç bekliyordum ama dün akşam biraz fazla kaçırdım ve bu güne etkisi olmuş malesef.neyse az olsun öz olsun diyelim.
bu hafta salı günü harici hergün 1-2 saat yürüyüş yaptım.yeme düzenimde pek değişiklik yok.sadece akşamları çerez olayını biraz azaltmam hatta bırakmam gerekiyor.tek sorunum bu şu an.
herkese iyi tatiller diliyorum.inşallah haftaya daha güzel sonuçlar alırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…