50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallaha canım abiye konusunda internetten cesaret edemedim hiç, zaten aramaktan çok sıkıldım bende dün gittim elbiseyi ve ayakkabısını takısını hepsini aldım 720 tl tuttu hepsi, yapıcak bişey yok herzaman alınmıyor bulunsun dolabımda biz de düğün çoook :)

Güle güle giy canım, düğünlerde oynaya oynaya giy :) dediğin gibi böyle şeyler her gün alınmıyor.

Kızlar ben egzersiz olarak bugun pilatese başladım ama sadece topu var bazı hareketleri yarım kaldı,lastik var daire var,dampıl filan.
Yediklerimi de akşam topluca yazayım toplam ne yemişim göreyim.

Bebegim sen akşam 2 gram proteinden başka hiç bişey yemiyorsun ki zaten :) Hiç bulgur yediğini bile hatırlamıyorum menulerinden.
Hehehe beni tanimissin canım. Evde olsa yerim ama özel olarak pisirmiyorum. Patlicana bazen 1 avuç atıyorum bulgur doyursun diye.

Bugün yediklerim

sabah
yumurta
peynir (normal)
zeytin
çokokrem

öğle
bir parça pasta ve pinqui duramadım napim bari gündüz yedim ama bitti ohh
bir soda
biraz yeşil erik
yeşil çay

akşam

patlıcan közleme
bi sürü diyet zeytin
minik çeri domatesleri bi kaç tane

Bugün yine canım bi sürü şey istedi iki üç defa markete gittim bugün ve hepsini alıp yemek istedim ama almadım tabi,bugünlerde ne bu yeme istediği anlamıyorum

Ne saçma yemişim ama bugun yine dün gibi iyi tuttum free güne dönüşebilirdi.
Bir saati geçkin yürüyüş
Yarım saat filan pilates denemesi

Bugünkü menüm
Sabah; 1 yumurta 1 pastirmayla. Az süzme peynir, yarım dilim tam buğday ekmegi, 4 zeytin.
Şekersiz çay.
Arada az cubuk kraker.
Sütlü kahve şekersiz.
Akşam fırında levrek ve patates.
3,4 tane erik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…