vallaha canım abiye konusunda internetten cesaret edemedim hiç, zaten aramaktan çok sıkıldım bende dün gittim elbiseyi ve ayakkabısını takısını hepsini aldım 720 tl tuttu hepsi, yapıcak bişey yok herzaman alınmıyor bulunsun dolabımda biz de düğün çoook :)şıkmış canım. ama fiyatı gerçekten yüksek.
Internetten alışveriş yapıyor musun ve denemeden almaya cesaret edebilir misin bilmiyorum ama bugun trendyolda çok uygun abiyeler var. Ben almadım hiç ama yakın bir arkadaşım hem buradan alıyor ve cok memnun. Aklında olsun.
Güle güle giy canım, düğünlerde oynaya oynaya giy :) dediğin gibi böyle şeyler her gün alınmıyor.vallaha canım abiye konusunda internetten cesaret edemedim hiç, zaten aramaktan çok sıkıldım bende dün gittim elbiseyi ve ayakkabısını takısını hepsini aldım 720 tl tuttu hepsi, yapıcak bişey yok herzaman alınmıyor bulunsun dolabımda biz de düğün çoook :)
Canım keki yemesen daha iyi olurdu bence.Sabah
Süt bir dilim meyveli kek
Ara
sekersiz nescafe
Öğlen
2 etimek
1kk peynir 5 zeytin
Aksam
Kabak yemeği
3 kasık pilav
Yogurt
Bugün menüm böle kızlar.
Sabah
Süt bir dilim meyveli kek
Ara
sekersiz nescafe
Öğlen
2 etimek
1kk peynir 5 zeytin
Aksam
Kabak yemeği
3 kasık pilav
Yogurt
Bugün menüm böle kızlar.
Canım keki yemesen daha iyi olurdu bence.
Canım ben de öyle dusunüyorum. Ben diyette bulgur yerim. Pilavı hele ki akşam tavsiye etmiyorum.Bence kek değil de pilav oradaki asıl tehlike.
Karbonhidrat tüketimini en geç 15.00'de bitirin diyorlar.
Bebegim sen akşam 2 gram proteinden başka hiç bişey yemiyorsun ki zaten :) Hiç bulgur yediğini bile hatırlamıyorum menulerinden.Canım ben de öyle dusunüyorum. Ben diyette bulgur yerim. Pilavı hele ki akşam tavsiye etmiyorum.
Ay harika görünüyor. Benimki de aynısının yumurtasızı..afiyet olsun canım!Nacizane kahvaltim:)))
heheh al tabisi :))Şu Burçak'tan ben de alayım yahu:)))))
aa canım sende mi ankara bende :) neresi ankaranınBizim oradada kelem deniyor canım yani babannem derdi ben de ordan biliyorum ankarada yaşıyorum ben de .patatese de kumpir diyordu
Hehehe beni tanimissin canım. Evde olsa yerim ama özel olarak pisirmiyorum. Patlicana bazen 1 avuç atıyorum bulgur doyursun diye.Bebegim sen akşam 2 gram proteinden başka hiç bişey yemiyorsun ki zaten :) Hiç bulgur yediğini bile hatırlamıyorum menulerinden.
Ilk defa duydum bilmiyordum :)Canım ben Samsunluyum bizim orada beyaz Lahanaya kelem denir:))))
Aaaa gerçekten mi canım,abidinpaşa natoyolu tarafındayım canım askeri dikimevini geçince. sen nerdesin?aa canım sende mi ankara bende :) neresi ankaranın
bende keçiören incirlideyim canımcım :) hee biliyorum biraz oralarıAaaa gerçekten mi canım,abidinpaşa natoyolu tarafındayım canım askeri dikimevini geçince. sen nerdesin?
Tahmin ettim biliyomusun ,Ankarada kimle tanışsam çoğunlukla orada canımbende keçiören incirlideyim canımcım :) hee biliyorum biraz oraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?