Canım salı günü gidiyorlar. Kilo aldığımı sanmıyorum çünkü 4 gündür dikkat diyorum.Tartıl ama moralini bozma canım bu hafta izinliydin,gitmedi mi misafirler
Kabarık kekim çok sevindim. Ne güzel bak yavaş yavaş gidiyor. Bi ara durakladi ama kendine geldin. Yasasin azim:)))Selam kizlar sabahtan beri ev isleriyle ugrasiyorum
Bu hafta 53.5
Gecen hafta 53.9
Canım gidiyor ya yavaş ya da hızlı farkı yok.Geçen hafta 55.2
bu hafta 54.8
çok yavaş gidiyorum inş diğer hafta daha iyi olur
Nurgulum kutluyorum. Biz superiz. Insan çok mutlu oluyor di mi. Istedigim herseyi rahatça giymek çok büyük mutluluk.Kilo bildirimi 48,5
fark -500
Hedefe 500 gram
Aferim canım o kadar emek verdin uğraştın tabi dikkat et simdi sıra korumakta tatlım,nurgül ve sen için.Canım salı günü gidiyorlar. Kilo aldığımı sanmıyorum çünkü 4 gündür dikkat diyorum.
Aynen canım hedefe ulaşayım da,ama hafta içi bundan az kiloyu da gördüm ya şasırdım o yüzden.Canım gidiyor ya yavaş ya da hızlı farkı yok.
evet kuzuumm harika bi duygu gerçekten kıyafetlerin içinde çıtır çıtır salınmak müthişşNurgulum kutluyorum. Biz superiz. Insan çok mutlu oluyor di mi. Istedigim herseyi rahatça giymek çok büyük mutluluk.
gitsinde az az gitsin tatlım hiç dert değil dimii :)Aynen canım hedefe ulaşayım da,ama hafta içi bundan az kiloyu da gördüm ya şasırdım o yüzden.
işin en zor kısmı da bu olcak sanırım alıştık kilo vermeye şimdi bide bunu korumak varAferim canım o kadar emek verdin uğraştın tabi dikkat et simdi sıra korumakta tatlım,nurgül ve sen için.
tartıl kuzum ama gönül rahatlığıyla tamam mı sen izinliydin çünkü :)Ben tartılmadım tartilsam mi acaba:)))))
Ben henüz hedefime ulaşamadım ama ulaşamamaktan çok ulaştıktan sonra koruyamamak korkutuyor beni.. Daha önce 53ü görmüş ama yine kilo almıştım çünkü..işin en zor kısmı da bu olcak sanırım alıştık kilo vermeye şimdi bide bunu korumak var
Yeni listemiz
Aynen canım ama insan hemen sonuç almak istiyo bi heveslegitsinde az az gitsin tatlım hiç dert değil dimii :)
Korursunuz canım burda koruma grubu var bi süre de orda takılın isterseniz biten oraya geçsin hehehehişin en zor kısmı da bu olcak sanırım alıştık kilo vermeye şimdi bide bunu korumak var
canım sana azim olsun diye sölüyorum ben bu diyet vs olayına taa ekimde başladım düşün yani kaç ay oldu :) kimi zaman durdu kimi zaman takır takır gitti kilolar ama yeterki pes etmeAynen canım ama insan hemen sonuç almak istiyo bi heveslesabır gerektiriyor bu kilo işleri ama sonuç güzel olcak 5 yıl önceki kiloma döncem artık sıkıldım,yazın 54 kışın 56-57.
49-50 olcam artıkın
kesinlikle canım liste sayesinde insan kendiyle adeta yarış ediyor :)Yeni listemiz,nugülcüm şu liste olmasa belki bu kadar motivasyon sağlanmazdı
Nasıl yapılıyor canım,sınav dönemi bir de işe girme durumları var her an giremezsem ayıp olur arkadaşlara,yine de kimse yapmazsa ben yapabilirim canımkızlar bu hafta muhtemelen son haftam olcak artık malum hedefime çok yakınım 500 gr kadar liste olayını sizlerden birine devredicem kim üstlenir bu görevi ???
Waooooowww tatlım tebrik ederim seni,ama koru bak mutlaka,iki üç ayda onu takip et sonra alışır vücudun zaten,benim de yazın nişanım olcak hazirandan önce fit ve incecik olmak istiyorum,nişan olmasa bile genel olarak istiyorum canım ya aynaya bakınca mutlu olmak için.canım sana azim olsun diye sölüyorum ben bu diyet vs olayına taa ekimde başladım düşün yani kaç ay oldu :) kimi zaman durdu kimi zaman takır takır gitti kilolar ama yeterki pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?