50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gitsinde az az gitsin tatlım hiç dert değil dimii :)
Aynen canım ama insan hemen sonuç almak istiyo bi hevesle sabır gerektiriyor bu kilo işleri ama sonuç güzel olcak 5 yıl önceki kiloma döncem artık sıkıldım,yazın 54 kışın 56-57.
49-50 olcam artıkın

canım sana azim olsun diye sölüyorum ben bu diyet vs olayına taa ekimde başladım düşün yani kaç ay oldu :) kimi zaman durdu kimi zaman takır takır gitti kilolar ama yeterki pes etme

kızlar bu hafta muhtemelen son haftam olcak artık malum hedefime çok yakınım 500 gr kadar liste olayını sizlerden birine devredicem kim üstlenir bu görevi ???

kızlar bu hafta muhtemelen son haftam olcak artık malum hedefime çok yakınım 500 gr kadar liste olayını sizlerden birine devredicem kim üstlenir bu görevi ???
Nasıl yapılıyor canım,sınav dönemi bir de işe girme durumları var her an giremezsem ayıp olur arkadaşlara,yine de kimse yapmazsa ben yapabilirim canım
Excelde mi hazırlıyorsun canım

canım sana azim olsun diye sölüyorum ben bu diyet vs olayına taa ekimde başladım düşün yani kaç ay oldu :) kimi zaman durdu kimi zaman takır takır gitti kilolar ama yeterki pes etme
Waooooowww tatlım tebrik ederim seni,ama koru bak mutlaka,iki üç ayda onu takip et sonra alışır vücudun zaten,benim de yazın nişanım olcak hazirandan önce fit ve incecik olmak istiyorum,nişan olmasa bile genel olarak istiyorum canım ya aynaya bakınca mutlu olmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…