50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanınn hemde bir pakett ve hergünn aynen canım amac nefsimizi bastırmak bir iki tane kafi zaten

sabah
bir fincan nescafe ve bir burçak :)

öğle
2 dilim tb ekmek karışık tost
2 çatal bal ve peynir

ara
2 tane patlak
halley

ara
5 tane çilek

akşam
fırında bir tane tavuk pirzola
3 tane köfte

su 2 lt

Bugünkü menüm;
Sabah; 1 yumurta 1 pastirmayla.
Az beyaz peynir, 4 zeytin, 1,2 catal krem peynir, yarım dilim tam buğday ekmegi,
1 meyveli soda.
Oglen 4 kelem dolması yogurt.
Akşam 5 kelem dolması yogurt.
Şekersiz sütlü kahve.
Disardaydim çok yoruldum. Ise gittim herhalde yakmisimdir cogunu.
Kayinvalidemler gidince bisiklete devam.

Selam kızlar bugünçok gezdim buraya ugrayamadim.sabah kahvaltı yapmaya fırsat bulamadım.
3 eti yulaflı ve şekersiz çay içtim
teogda gözetmendim saat 12 ye doğru açlıktan karnım guruldamaya başladı 2 tane daha yulaflı bisküviden yedim.
öğlen sucuklu tost
akşam fırında köfte 4 tane
3 kaşık pilav
cacık

biraz önce meyveli soda 30 kalori

Bende toplu yazmayı daha mantıklı buluyorum ozaman Herşey daha net görünüyor yorumlamak doğruyu Yanlışı görmek daha kolay oluyor

Haklısın canım. Heyecanlaniyoruz ve hemen yazıyoruz))
aynen öle canlarım yani sabah ne yenmiş akşam ne yenmiş tam olarak bilinemediğinden eksiklerimizi kaçırdıklarımızı vs göremiyoruz dolayısıyla yorum da yapamıyoruz

minnoş kekim sende mi burçağa başladın zor zamanların kurtarıcısı ama napalım açlığı bastırmada bire bir :)

Akşam vakti (2 saat önce)
evdeki pastadan
çiğ köfteden
biskuvilerden
erikten
akşamki yemekten
yemedim ama bir yönelimim oldu dolabı açtım çiğ köfte ve en sevdiğim pastayla gözgöze geldik çok tehlikeli anlardı.
kendimi tebrik ediyorum,bugun tatlı yedim zaten bi de bunları yeseydim battı balık olurdum

Sabah
Süt bir dilim meyveli kek
Ara
sekersiz nescafe
Öğlen
2 etimek
1kk peynir 5 zeytin
Aksam
Kabak yemeği
3 kasık pilav
Yogurt
Bugün menüm böle kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…