şükür kavuşturana canımm :))Canimmm kavustuk:)))))) Menün harika.
o da olcak canım Allahın izniyle vardır belli bir zamanı :)Canım yaaa ah bi de hamile kalsam süper olacak:))))
amanınn hemde bir pakett ve hergünnNe güzel işte sevdiğin şeyden hiç vazgeçmeden bütün kiloları verdin. Önemli olan 1-2 tanede durmayı bilmek.
Bizim ofiste eskiden çalışan çok kilolu bir kız vardı. Bir oturuşta bir koca paket biskuviyi yerdi. Hayret ederdim, hadi insan canı çeker 2-3-4 yer de, hiç mi kendine, sağlığına ve vucuduna acımaz da her gün koca paketi gömer..
Haklısın canım. Heyecanlaniyoruz ve hemen yazıyoruzkızlar menüleri parça pincik yazmak yerine tüm gün yazsak yorumlalamız daha mantıklı olur diye düşünüyorum öbür türlü kesik kesik oluyo
Canım ben Samsunluyum bizim orada beyaz Lahanaya kelem denir:))))bikem55 kelem Dolması nedir acaba
Bende toplu yazmayı daha mantıklı buluyorum ozaman Herşey daha net görünüyor yorumlamak doğruyu Yanlışı görmek daha kolay oluyor
aynen öle canlarım yani sabah ne yenmiş akşam ne yenmiş tam olarak bilinemediğinden eksiklerimizi kaçırdıklarımızı vs göremiyoruz dolayısıyla yorum da yapamıyoruzHaklısın canım. Heyecanlaniyoruz ve hemen yazıyoruz))
minnoş kekim sende mi burçağa başladınSelam kızlar bugünçok gezdim buraya ugrayamadim.sabah kahvaltı yapmaya fırsat bulamadım.
3 eti yulaflı ve şekersiz çay içtim
teogda gözetmendim saat 12 ye doğru açlıktan karnım guruldamaya başladı 2 tane daha yulaflı bisküviden yedim.
öğlen sucuklu tost
akşam fırında köfte 4 tane
3 kaşık pilav
cacık
biraz önce meyveli soda 30 kalori
Bizim oradada kelem deniyor canım yani babannem derdi ben de ordan biliyorum ankarada yaşıyorum ben de .patatese de kumpir diyorduCanım ben Samsunluyum bizim orada beyaz Lahanaya kelem denir:))))
şıkmış canım. ama fiyatı gerçekten yüksek.
Nurgül ben kilo bildirimimi perşembeden yapsam olur mu canım ?
3 günlüğüne bir kaçamak yapıp gelicem de kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?