evet kuzum excelde hazırlıyorum sana mail olarak atayim istersen hem sıfırdan liste hazırlamakla ugraşmamiş olursun tatlim:) ben dewam ederdim ama işe bşladim ayakta we yorucu iş bi de bunun yaninda kpss hazırlgna bşladm o yûzdn çok yogun bi döneme giriorumNasıl yapılıyor canım,sınav dönemi bir de işe girme durumları var her an giremezsem ayıp olur arkadaşlara,yine de kimse yapmazsa ben yapabilirim canım
Excelde mi hazırlıyorsun canım
aynen kuzum ya diyet modundan kurtulmak ta zor olck zannimca :)Waooooowww tatlım tebrik ederim seni,ama koru bak mutlaka,iki üç ayda onu takip et sonra alışır vücudun zaten,benim de yazın nişanım olcak hazirandan önce fit ve incecik olmak istiyorum,nişan olmasa bile genel olarak istiyorum canım ya aynaya bakınca mutlu olmak için.
olmuş kuzucum :)Taslak olarak hazırladım kızlar nasıl olmuş,nurgülcüm senin yaptığına benzetmeye calıştım
ne sınavı tatlım ?Nasıl yapılıyor canım,sınav dönemi bir de işe girme durumları var her an giremezsem ayıp olur arkadaşlara,yine de kimse yapmazsa ben yapabilirim canım
Excelde mi hazırlıyorsun canım
Ales var iş güvenliği sınavı var kpss var bi sürü var canım yanine sınavı tatlım ?
oy oy oyyy Allah kolaylık versin canım bende seneyeki kpss çalışmaya başladım kısmetsıAles var iş güvenliği sınavı var kpss var bi sürü var canım yani
Bende 2016 cıyım canım soruları görmek için gircem,biliyosun yayınlamıyor sen de gir bence bir fikir olur.oy oy oyyy Allah kolaylık versin canım bende seneyeki kpss çalışmaya başladım kısmetsı
artık yayınlanacak diye karar çıkmıştı canım :)Bende 2016 cıyım canım soruları görmek için gircem,biliyosun yayınlamıyor sen de gir bence bir fikir olur.
Tamamı mı peki yüzde on veya yirmi diye biliyorum canımartık yayınlanacak diye karar çıkmıştı canım :)
Hoşgeldin canım,cuma günleri bildirim yapıyoruzMerhaba.Beni de listeye ekler misiniz? Hangi gün tartılıyorsunuz?
o degişti ya canım artık yayınlanacak diye haber çıkmıştı geçenlerdeTamamı mı peki yüzde on veya yirmi diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?