50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün yediklerimi yazmıyorum.Pazar günü ve anneler günü dolayısıyla kendimi kasmadım.Bugün kaldığım yerden devam.

kızlar günaydın, itiraf edebilirim ki hafta sonu diyet falan kalmadı bende herzaman ki gibi ye birşey olmaz aman ne diyeti senin neyin varki gibi cümlelere yenik düşüp yedim içtim şimdi çookkkk pişmanım herşeye baştan başlıyorum, ama sporlarımı aksatmadım yaptım

HAFTA SONU BEN DE KAÇIRDIM MAALESEF BUGÜN KENDİME GELDİM NEYSE Kİ

SABAH: 40 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

KAHVALTIM: 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
1 KK PEYNİR
10 TANE ZEYTİN
1 DOMATES
1 SALATALIK

Liste süper olmus :) eline saglik

Ben bu hafta veremedim malesef: 55.0

Haftaya 1-2 kilo gider insallah.. kilo vermekte cok zorlaniyorum.. hedefe 5 kilo var ama o 5 kilo beni baya zorluyor
Olsun canım böyle düşünme hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz gördüğün gibi yalnız değilsin,alışmak zaman alcak.

Cumartesi pazar benim de free gün oldu canım ya

Gunaydin canlarim hafta sonu iki ogun beslendim ama kacamaklarim da oldu kahvaltimi biras fazlabkacirdim bugun normale dondum. Hala regli olamadim 9 unda olmasi getekiyordu o yuzden sisim
Ben de olamadım ya canım bekledikce de daha sisiyorum sanki ve bişiler yemek istiyorum 8 inde olmalıydım bende.

İzmir Narlıdereyim.Evimizin arka tarafı da dağ.Biraz daha aşağıda yürüyüş yapılan dağ yolu var canım.
ayyyyyyyy, ben Narlıdere de büyüdüm.Arıkent sitesinin orada. Narlıdere yazısını görünce dayanamayıp yazdım. evlenince Istanbul a yerleştim.Arasıra gidiyorum ama kalbim Ege de kaldı, desem yeridir.
siz nerde yürüyüş yapıyorsunuz?
Biz hep Arıkent in yukarılarında yürürdük.çok özledim çok....

Kızlar selammmm
Sabah 35 mekik 16 leg raise
Kahvaltı; 1 dilim mısır ekmeği, KK peynir, haşlanmış yumurta, 3 zeytin domates yeşillik
Öğlen,
Haşlanmış tiftilmiş az tavuk domates biber yoğurt
Ara; kefir
Akşam;
Haşlama et ili dilim patates, 4/5 adet minik minik sarma, yoğurt
Biraz önce Leslie ile 2 mile ama sonunda 3 mil oldu diyor 46 dakikalık bölüm 2 mil mi 3 mil mi bende anlamadım
Bol su su ve 1 fincan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…