Süper olmuş ellerine sağlık
Rica ederim kızlar,tamam gulfuren kaydediyorum,bi dahaki listede hedefinle birlikte yazarBenim hedef kilom 52.Liste güzel olmuş emeğine sağlık.
Liste süper olmus :) eline saglikEki Görüntüle 1522234 Biraz daha renklendirdim :)
Olsun canım böyle düşünme hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz gördüğün gibi yalnız değilsin,alışmak zaman alcak.Liste süper olmus :) eline saglik
Ben bu hafta veremedim malesef: 55.0
Haftaya 1-2 kilo gider insallah.. kilo vermekte cok zorlaniyorum.. hedefe 5 kilo var ama o 5 kilo beni baya zorluyor
Cumartesi pazar benim de free gün oldu canım yakızlar günaydın, itiraf edebilirim ki hafta sonu diyet falan kalmadı bende herzaman ki gibi ye birşey olmaz aman ne diyeti senin neyin varki gibi cümlelere yenik düşüp yedim içtim şimdi çookkkk pişmanım herşeye baştan başlıyorum, ama sporlarımı aksatmadım yaptım
Rica ederim canımmEVET LİSTEMİZ ÇOK GÜZELL ELLERİNE SAĞLIK
Ben de olamadım ya canım bekledikce de daha sisiyorum sanki ve bişiler yemek istiyorum 8 inde olmalıydım bende.Gunaydin canlarim hafta sonu iki ogun beslendim ama kacamaklarim da oldu kahvaltimi biras fazlabkacirdim bugun normale dondum. Hala regli olamadim 9 unda olmasi getekiyordu o yuzden sisim
Denizcim sen hedefini yazmamışsın onu da söyle ekleyim canım listeyeEVET LİSTEMİZ ÇOK GÜZELL ELLERİNE SAĞLIK
A EVEET YAZMAMIŞIM 54 OLMAM LAZIM YAA BAZANIN ALTI 36 BEDEN PANTOLON DOLU AMA BEN HALAA 42 GİYDİĞİM İÇİN 4 PANTOLONLA İDARE EDİYORUMDenizcim sen hedefini yazmamışsın onu da söyle ekleyim canım listeye
Aynen o kıyafetler için bile kilo verilir.A EVEET YAZMAMIŞIM 54 OLMAM LAZIM YAA BAZANIN ALTI 36 BEDEN PANTOLON DOLU AMA BEN HALAA 42 GİYDİĞİM İÇİN 4 PANTOLONLA İDARE EDİYORUM
Rica ederim canımmHelen_bm eline sağlık canım liste cok güzel olmuş.
ayyyyyyyy, ben Narlıdere de büyüdüm.Arıkent sitesinin orada. Narlıdere yazısını görünce dayanamayıp yazdım. evlenince Istanbul a yerleştim.Arasıra gidiyorum ama kalbim Ege de kaldı, desem yeridir.İzmir Narlıdereyim.Evimizin arka tarafı da dağ.Biraz daha aşağıda yürüyüş yapılan dağ yolu var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?