50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar

Bu hafta isyerinde o kadar yogunum ki hic yazma firsati bulamadim. Ama diyeti birakmadim..hatta saglam spor yapiyorum bu hafta.45 dk yuruyus + karin egzersizleri yapiyorum her gun..gerci regl oldugum icin biraz siskinim ama regl bitince daha zayif olacagima inancim tam :)

Hepiniz iyisinizdir umarim!

ruj22 canim senin spor programini gordum,plank senin icin agir bi hareket olur bence o kadar yuklenme kendine.

bikem55 canim yine menulerin harika! Ay sonunda hedfine ulasmis olucaksin super!

Nurgul_85 yeni isin hayirli olsun canim! Calisirken diyeti surdurmek cok zor ama senin zaten bisey kalmadi hedefine.

L Lemonagacim gecmis olsun canim, bol bol vitaminli sebze meyve ye..

Canım merhaba. Sana nacizane birkaç tavsiyem var. Benim eşim kalp doktoru. Ben de 4 sene önce 17 kilo verdim. Öğrendim bazı şeyleri.
Light ürünleri kullanmani pek tavsiye etmem. Çünkü hepsinin besin değeri çok düşük. Vücuda zaten yağ almıyoruz neredeyse bırakın o yag yogurttan, sütten vs. girsin. Metobolizmaniz hızlanacak daha fazla kilo vereceksiniz eminim.
Ayrica kepekli makarnanın normal makarnadan pek farkı yok. Öğlen tuketseniz daha hızlı yakarsınız.

Çok teşekkür ederim yorum için yoğurt ve süt yarım yağlı tüketebilirim heralde. Fakat iş yerinde içicek birşeyler konusunda sıkıntı yaşıyorum. çayıda kahveyide hiç bir şekilde şekersiz içemiyorum. Mecburen light içeceklere yöneliyorum. Sakıncası olur mu ki? Birde metabolizma hızlandırma için tavsiye ettiğiniz birşey var mı

Ben de arada light kola içiyorum. Bir zararini görmedim. Protein ağırlıkli beslenmek her zaman daha iyidir. Şekersiz kahvenin metabolizma hizlandirdigini biliyorum. Somon balığı da zayiflamaya yardımcıdır.

Sabah uyanınca bir dilim Ananas
30 mekik, 20 leg raise
Kahvaltı;
2 dilim tb ekmeğine Peynirli tost
Öğlen;
Zeytinyağlı Semizotu yoğurt
Ara; yarım paket eti form kepekli
Akşam;
Kıymalı kuru fasülye, yeşillik
Ara; Çilek
Gün içinde 2 fincan Yeşilçay ve bol su
Eve gelince akşam Leslie 1 mile

canım çok teşekkür ederim ama yeni işimden hiç memnun değilim buraya uğrayamaıyorum sosyal hayat sıfır diyet desen Allaha emanet bu arada yarın listeyi hazırlayamayacağım sabah 7,3 akşam 9 çalışıyorum haberiniz olsun

Merhaba arkadaşlar ben de geldim. Boyum 1.53 kilom 61.8. Çok dikkat etmeme rağmen 60 ın altına inemedim. Ben de dedim ki çok yiyorum herhalde 50-59 kilo aralığındakiler ne yiyo bi bakiyim :).

SABAH
07.00 1 Kase Lahana Çorbası
07.30 40 dk. yürüyüş
10.00 Kahvaltı( 1 dilim çavdar-2 dilim peynir-10 yeşil zeytin-1 domates-1 salatalık)
11.00 1 tane eti burçak bisküvi
12.30 2 kase lahana çorbası

Hosgeldin
Merhaba arkadaşlar ben de geldim. Boyum 1.53 kilom 61.8. Çok dikkat etmeme rağmen 60 ın altına inemedim. Ben de dedim ki çok yiyorum herhalde 50-59 kilo aralığındakiler ne yiyo bi bakiyim :).
hosgeldin :)

Biz yediklerimizi burada paylasiyoruz, burdan takip edebilirsin. Ama genel olarak ne yiyoruz dersen: bol bol sebze,yesillik,et,sut,yogurt, yumurta yiyoruz..diyet urunlerden uzak duruyoruz,yesil cay iciyoruz. Bir de firsat buldukca spor yapmaya calisiyoruz tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…