50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk :)
Spor en sevdiğim şeydi tabii bebeğim gelmeden önce. 54 kiloydum 9 ayda 77 oldum tabii :)
Şimdi 60-62 gidip geliyorum sadece işe gidip gelirken yürüyorum sabah 30+öylen 10+10+akşam 10 dakika kadar.
Mekik aleti aldım akşamları biraz da ondan yaparım artık.

Kizlar selam

Gecen hafta 54.6
bu hafta 54.5

Sadece -100 gerci regliyim ama bu hafta gercekten cok sıkı tutmustum uzuldum sabah tartiya.

Regl zamanı vücut çok su topluyor.Dikkat etmeye devam et.5 gün sonra daha fazla kilo verdiğini görürsün.Benim bir hafta öncesinden vücudum su tutmaya başlıyor.

Merhaba arkadaşlar ben de geldim. Boyum 1.53 kilom 61.8. Çok dikkat etmeme rağmen 60 ın altına inemedim. Ben de dedim ki çok yiyorum herhalde 50-59 kilo aralığındakiler ne yiyo bi bakiyim :).

Hoş geldin.Lahana çorbası ile inersin.Bekliyoruz.

Bugünkü menümü yazayım unutmadan
Sabah
1 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Salata
1kk peynir 4 zeytin
Öğlen
Yeşil çay
Ara
Yulaflı bisküvi 3 tane
Aksam
1 kase çorba
Yarım kase yogurt

Tabloyu kim yapıcak kızlar, kim biliyor Nurgül artık yok birimizin halletmesi lazım, yoksa devamlılık arz etmekte zorlanırız

Menümü yazayım
Sabah Ananas
Kahvaltı, haşlanmış yumurta zeytin KK peynir 1 dilim tb ekmeği
Ara yeşil Çay
Öğlen az türlü yemeği yoğurt
Ara eti form kepekli
Akşam az kızarmış tavuk yoğurt yeşillik yağsız tuzsuz
Sonra misafirliğe gittik, 2 sarma, ince dilim pasta, yuşaflı yaban Mersinli kurabiye. Bu bölüm çok kötü oldu
Sabah 35 mekik, 14 leg raise
Leslie yapamadım bugün üzgünüm

SABAH
07.00 1 Kase Lahana Çorbası
07.30 40 dk. yürüyüş
10.00 Kahvaltı( 1 dilim çavdar-2 dilim peynir-10 yeşil zeytin-1 domates-1 salatalık)
11.00 1 tane eti burçak bisküvi
12.30 2 kase lahana çorbası
Canım 10 yeşil zeytin çok değilmi :)

Sabah
muzlu,cevizli,yulaflı,sütlü smoothie

Öğle
Çeyrek simit
Peynir
yarım yumurta

Ara
1 sütlü neskahve

Akşam

1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurtlu humus
Salata

Bol su ,sassy su.

2 dağa tırmanış.

Tabloyu kim yapıcak kızlar, kim biliyor Nurgül artık yok birimizin halletmesi lazım, yoksa devamlılık arz etmekte zorlanırız
Canım tabloyu ben devraldım,nurgülle konuşmuştuk,ama nurgül hedefine ulaşana kadar beklicektik,kızcağız yoğunmuş şimdiden yapayım en iyisi,hatam olursa bildirin tamam

Dün kü menüyü yazamadım yoğunluktan
sabah
1 bardak maydanoz limon kürü
1 kase müsli süt
öğlen
ton balıklı salata
ara
1 elma
akşam 4 köfte salata 1 dilim kepek ekmeği
yatmadan önce
yoğurt kürü
ama mağlum bugün cumartesi akşam konsere gidicem bir iki bira kaçamağı olabilir:) gecen perşembe katıldığım için sizlere bakalım haftaya cuma tartılınca durum ne olacak

Kızlar ilk defa yaptığım için yanlış veya eksik bir şey varsa lütfen kusura bakmayın,bildirin bana düzelteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…