Kızlar süzme peynir diyete uygunmudur acaba, çok beğeniyorum tadını bugün bir kutu aldım ama sabahları yerim diye
Son günlerde istahim bi acildi sormayin. Zor frenliyorum kenimi.. adet dönemide yaklasiyo..bu haftayi + larla kapatmazsam iyi
Günaydın arkadaşlar, herkes iyimi
ben sabah sporumu ve kahvaltımı yaptım şimdi öğle yemeğimi bekliyorum ama iş yerinde tüketebileceğim hiçbirşey yok kara kara düşünmekteyin en masum ne bulabilir de yerim diye
Etmeye çalışıyorum canım.Canım devam ediyorsan diyete sadece cumaları girip bildirip yapsan da olur,ama devam etmeyecekssen söyle tatlım
Ama özledik seniiiimerhaba canlarım nasılsınız bakalım epeydir buraya uğrayamıyordum bugün ufak ta olsa bi zaman bulup bakabildim malum çok yoğunum
Hiç bir değişiklik yoktur sanırım bizde kendimizi koca göbekli olarak görüyoruz canım50 -59 arasi okulda kilo vermek istemek Nasi bi duygu, biraz anlatsaniza( 80-89) arasından sevgiler
Nurgulcum hoşgeldin canım,musait oldukça gel yanımıza tatlım,işinde başarılarmerhaba canlarım nasılsınız bakalım epeydir buraya uğrayamıyordum bugün ufak ta olsa bi zaman bulup bakabildim malum çok yoğunum
Selam 80-89 grubu kardeş50 -59 arasi okulda kilo vermek istemek Nasi bi duygu, biraz anlatsaniza( 80-89) arasından sevgiler
Valla canım çok iyi anlıyorum 1 haftadır aynen böyleyim bende,zaten yemesen de şiş oluyorsun ama yiyyoruz daha beter oluyoruz.Son günlerde istahim bi acildi sormayin. Zor frenliyorum kenimi.. adet dönemide yaklasiyo..bu haftayi + larla kapatmazsam iyi
Bekliyoruz canım gel.Etmeye çalışıyorum canım.
Valla açıkçası ben de buradaki sohbeti sevenlerdenim ama vakit bulamıyorum gerçekten. Ama kilo bildirimi yapacam inş.
Selam 80-89 grubu kardeşbi özelliği yok ,fazlalıkları olan herkes gibi ,aslında sen bizden daha şanslısın azıcık dikkat etsen hemen sonuç alırsın,bizim baya sıkı tutmamız gerekiyor hemen sonuç alamıyoruz ve bu da motivasyonu bozuyor,uzun süre ve sabırlı olmak gerekiyor.
Hiç bir değişiklik yoktur sanırım bizde kendimizi koca göbekli olarak görüyoruz canım
bende bir türlü olamadım 9 unda olmam gerekiyordu. Her sene havalar ısınınca gecikme oluyor benim. Geçen yıl hamile miyim acaba diye doktora bile gitmiştim hamile değilsem kist falan mı var acaba demiştim ama hiç birşey yoktu.Sonunda regl oldum 5 gün gecikti,o geciken sürede yediğim tatlılardan kurtulma zamanı
Ben de kist ve benzeri şeylerden süpelenmeye başlamıştım tambende bir türlü olamadım 9 unda olmam gerekiyordu. Her sene havalar ısınınca gecikme oluyor benim. Geçen yıl hamile miyim acaba diye doktora bile gitmiştim hamile değilsem kist falan mı var acaba demiştim ama hiç birşey yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?