50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar valla oralarda öyleyse ben gelmiyom..zaten Ac yasiyom AC mi olcem ben ya .
Yok ya canım öyle düşünme,hızını alınca hepsi gider merak etme,fren yapma,ama aç kalma bence aksamları ayran filan içemiyormusunuz veya kefir açlığı bastırır,hem de yağ yakımına faydalı

Nurgulcum hoşgeldin canım,musait oldukça gel yanımıza tatlım,işinde başarılar
valla kuzum iş çok ağır bu ay maaşımı alıp kaçmayı düşünüyorum açıkçası :) İnşallah canım fırsat buldukça uğrıcam bu arada benim listenin üstüne renk rötüşü yapmışsın güzel olmuş :)

Yeşil cay iciyorum.. Bazen de çok acikirsam sut iciyorum..ayranda iceyim bundan sonra valla kizlar dayanin o kucuk totolari sakın buyutmeyin eritmek cok zor..
Bir dost

Kaç gel canım ya nasıl iş öyle başka güzel iş olur inşallah,evet her hafta farklı renk yapcam,rengarenk olsun :)

Kaç gel canım ya nasıl iş öyle başka güzel iş olur inşallah,evet her hafta farklı renk yapcam,rengarenk olsun :)
aynen kuzucum inşallah daha iyi yerler nasip olur... tablo konusunda rengarenk olması ayrıca motivasyon sağlar güzel düşünmüşsün canım
Ayrıca çok güzel hazırlamışssın üzerine ekleyecek bişey bulamadım nurgulcumm
elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım işte canımcım artık devir teslim zamanı gelmişti

Aynen hedefine ulaştın tatlım ne kalmıştı ki ama yoğun tempoda dikkat et canım tehlikeli,düzeni bozmamaya çalış.

Sabah

sütlü,tarçınlı neskahve

Öğle

Çeyrek simit,küçük dilim ekmek
Az salam
1 çay kaşığı reçel
Peynir
biberli domates

Ara
Spordan sonra naneli ayran

Akşam
Fırında mücver
dereotlu,sarımsaklı sos
1 kaşık bulgur pilavı

Jillian 1 gün.1 level yapıldı.

Dunku menum:

Kahvalti:2 dilim tb ekmegine yagsiz kasarli tost+sekersiz cay
ara:yesil cay
oglen: ispanakli kofte+yogurt+1 kasik bulgur pilavi
ara: sekersiz az yagli sutlu filtre kahve + 1 parca bitter
aksam:mantarli kiş + sekersiz ev yapimi limonata

Gece: 1 kupa beyaz cay

sabah uyaninca ve aksam 10ar dakika karin hareketleri yaptim.

Menun cok guzel. Umarim jilliani duzenli yapabilirsun. Nurgul cok guzel sonuclar aldi jillianla. Ancak ben vakitsizlikten duzenli yapamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…