- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Reglden sonra düzelir tatlım öyle düşünüyorum,öncesi sonrası ayrı derthaklısın canım bir an önce toparlanıp mayısı iyi değerlendirmeliyiz
Yok ya canım öyle düşünme,hızını alınca hepsi gider merak etme,fren yapmaKizlar valla oralarda öyleyse ben gelmiyom..zaten Ac yasiyom AC mi olcem ben ya .
valla kuzum iş çok ağır bu ay maaşımı alıp kaçmayı düşünüyorum açıkçası :) İnşallah canım fırsat buldukça uğrıcam bu arada benim listenin üstüne renk rötüşü yapmışsın güzel olmuş :)Nurgulcum hoşgeldin canım,musait oldukça gel yanımıza tatlım,işinde başarılar
rujumm bende özledim kiiiAma özledik seniiii
Arada uğra hedef tamam mı sende belki yoğunluktan sahada vermişsindir
Yeşil cay iciyorum.. Bazen de çok acikirsam sut iciyorum..ayranda iceyim bundan sonraYok ya canım öyle düşünme,hızını alınca hepsi gider merak etme,fren yapma,ama aç kalma bence aksamları ayran filan içemiyormusunuz veya kefir açlığı bastırır,hem de yağ yakımına faydalı
Kaç gel canım ya nasıl iş öyle başka güzel iş olur inşallah,evet her hafta farklı renk yapcam,rengarenk olsun :)valla kuzum iş çok ağır bu ay maaşımı alıp kaçmayı düşünüyorum açıkçası :) İnşallah canım fırsat buldukça uğrıcam bu arada benim listenin üstüne renk rötüşü yapmışsın güzel olmuş :)
hahahah küçük totolarYeşil cay iciyorum.. Bazen de çok acikirsam sut iciyorum..ayranda iceyim bundan sonravalla kizlar dayanin o kucuk totolari sakın buyutmeyin eritmek cok zor..
Bir dost
aynen kuzucum inşallah daha iyi yerler nasip olur... tablo konusunda rengarenk olması ayrıca motivasyon sağlar güzel düşünmüşsün canımKaç gel canım ya nasıl iş öyle başka güzel iş olur inşallah,evet her hafta farklı renk yapcam,rengarenk olsun :)
elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım işte canımcım artık devir teslim zamanı gelmiştiAyrıca çok güzel hazırlamışssın üzerine ekleyecek bişey bulamadım nurgulcumm
Aynen hedefine ulaştın tatlım ne kalmıştı ki ama yoğun tempoda dikkat et canım tehlikeli,düzeni bozmamaya çalış.aynen kuzucum inşallah daha iyi yerler nasip olur... tablo konusunda rengarenk olması ayrıca motivasyon sağlar güzel düşünmüşsün canım
elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım işte canımcım artık devir teslim zamanı gelmişti
BEN DE 60-69 DAN GELDİM BAKTIM BURDAKİLER NE YİYO DİYEE :)50 -59 arasi okulda kilo vermek istemek Nasi bi duygu, biraz anlatsaniza( 80-89) arasından sevgiler
Hosgeldin canimm!Canlarimm misafirlerim gitti. Yeni özgür olabildim. Çok şükür devam ediyorum ve buradayım. Aynı tempoyla devam edeceğim.
EFSANE GERİ DÖNDÜ:))))
Menun cok guzel. Umarim jilliani duzenli yapabilirsun. Nurgul cok guzel sonuclar aldi jillianla. Ancak ben vakitsizlikten duzenli yapamadim.Sabah
sütlü,tarçınlı neskahve
Öğle
Çeyrek simit,küçük dilim ekmek
Az salam
1 çay kaşığı reçel
Peynir
biberli domates
Ara
Spordan sonra naneli ayran
Akşam
Fırında mücver
dereotlu,sarımsaklı sos
1 kaşık bulgur pilavı
Jillian 1 gün.1 level yapıldı.
Canlarimm misafirlerim gitti. Yeni özgür olabildim. Çok şükür devam ediyorum ve buradayım. Aynı tempoyla devam edeceğim.
esenbikeee hoşgeldin canımCanlarimm misafirlerim gitti. Yeni özgür olabildim. Çok şükür devam ediyorum ve buradayım. Aynı tempoyla devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?