Kacirmamissindir canim sen. O kadar irade gosterdin ki,kolay kolay yoldan cikmazsin bundan sonra :)Kızlar hosbulduk. Sanırım çok kaçırmadim. Adetim sadece. Siskinim.
Özledim sizleri. Menümü akşam yazarım.
Bu hafta kilomuz doğru çıkmaz. Ama haftaya çıkar canım:))))bikem55 hosgeldon canim. Bende adet oldum sislik var bende de
Menün harika canım benim. Canım kilo verdiğimiz belli olmaz zaten. Yarın kilo verince ne güzel sürpriz olacak sana :)))Bende şişlik yok ama nedense kilo vermiş gibi hissetmiyorum, görücez yarın.
Sabah; kk peynir haşlanmış yumurta 3 yeşil zeytin domates acı biber 1 dilim tb ekmeği
Öğlen; enginarlı bezelye az ve dereotlu yoğurt
Ara, eti form
Akşam;
Tavada az yağlı baharatlı biftek ve bol yeşillik yağsız
Sabah 45 mekik ve 18 leg raise
Akşam eve gelince Leslie ile iki mile
Arada Çilek yerim
Menun cok guzel. Umarim jilliani duzenli yapabilirsun. Nurgul cok guzel sonuclar aldi jillianla. Ancak ben vakitsizlikten duzenli yapamadim.
Kizlar ya bazen diyetten o kadar sikilip yoruluyorum ki..normalde cok istahli degilimdir yani kendimi serbest biraksam da cok abartmam midem cok buyuk degil. Dusunun evleneli 8 ay oldu ilk 5 ay kendimi hic tutmadim ne istediysem yedim,yine de sadece 2 kilo aldim.
Ama isin kotusu diyet yapsam da ayni kiloda sabit duruyorum. Bu da moralimi bozuyor..duzenli spor yapabilsem diyeti birakicam ama ona da gucum ve zamanim olmuyor hic.
Pofff...bugun bi down oldum nedense. Insallah yarin tarti beni sasirtir ve bu hafta guzel kilo vermis olurum.
Bende şişlik yok ama nedense kilo vermiş gibi hissetmiyorum, görücez yarın.
Sabah; kk peynir haşlanmış yumurta 3 yeşil zeytin domates acı biber 1 dilim tb ekmeği
Öğlen; enginarlı bezelye az ve dereotlu yoğurt
Ara, eti form
Akşam;
Tavada az yağlı baharatlı biftek ve bol yeşillik yağsız
Sabah 45 mekik ve 18 leg raise
Akşam eve gelince Leslie ile iki mile
Arada Çilek yerim
Arada oluyor öyle Deniz. Haftaya kesin düşecek. Kafanı takma.Sabah kalkınca tartıldım 61.10 çıktım
Ama ben geçen hafta 60.30 u görmüştüm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?