50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ya bazen diyetten o kadar sikilip yoruluyorum ki..normalde cok istahli degilimdir yani kendimi serbest biraksam da cok abartmam midem cok buyuk degil. Dusunun evleneli 8 ay oldu ilk 5 ay kendimi hic tutmadim ne istediysem yedim,yine de sadece 2 kilo aldim.

Ama isin kotusu diyet yapsam da ayni kiloda sabit duruyorum. Bu da moralimi bozuyor..duzenli spor yapabilsem diyeti birakicam ama ona da gucum ve zamanim olmuyor hic.

Pofff...bugun bi down oldum nedense. Insallah yarin tarti beni sasirtir ve bu hafta guzel kilo vermis olurum.

Bende şişlik yok ama nedense kilo vermiş gibi hissetmiyorum, görücez yarın.
Sabah; kk peynir haşlanmış yumurta 3 yeşil zeytin domates acı biber 1 dilim tb ekmeği
Öğlen; enginarlı bezelye az ve dereotlu yoğurt
Ara, eti form
Akşam;
Tavada az yağlı baharatlı biftek ve bol yeşillik yağsız
Sabah 45 mekik ve 18 leg raise
Akşam eve gelince Leslie ile iki mile
Arada Çilek yerim

Bugünkü menüm;
Sabah; 1 yumurta pişirdim az tereyağli.
4 zeytin, Az süzme peynir, 2 ceri domates, yarım dilim tam buğday ekmegi.
Arada bir meyveli soda ( 30 kalori )
Öğlen; 1 izgara tavuk butu, ızgara domates.
Ara; Sütlü şekersiz kahve.
Akşam; Tavuk şiş. Izgara domates biber.
Birazdan stepper yapacağım.
1 gün stepper, 1 gün bisiklet cevireyim diyorum. Bu sefer değişiklik olsun.

1700 adım stepper tamamdır.
Kızlar aslında var ya vücudum suan iyi. Kilom da iyi. Ama madem hedef koydum 50 olacağım dedim. Haydi devam edeyim. En azından o zaman 1, 2 kilo felan alınca çok belli olmaz.

Menün harika canım benim. Canım kilo verdiğimiz belli olmaz zaten. Yarın kilo verince ne güzel sürpriz olacak sana :)))
Ben bugün diyete devam etmeye başladım. Bu sebeple herhalde yarın kilo veremem hemen. Ama haftaya başlar herhalde.

Menun cok guzel. Umarim jilliani duzenli yapabilirsun. Nurgul cok guzel sonuclar aldi jillianla. Ancak ben vakitsizlikten duzenli yapamadim.

Daha düzene oturtamadım ama inşallah 30 güne tamamlaycağım.İki oğlum var okullarına git gel bütün gün ayaktayım .İnan bazen o kadar yoruluyorum ki 25 dakika kendime ayıramıyorum. Allah sağlık versin de inşallah düzenli yapacağım.

Ben doğumdan sonra 16-17 kilo verdim.2-3 kg geri aldım.O zaman saat başı 5 dakika kardio hareketleri yapıyordum.Bir de trambolin almıştım.Onun da çok yararı olmuştu.Ne güzel çabuk kilo alan bir bünyen yok.Diyet de yapıyorsun bu hafta güzel sonuç alacağına inanıyorum.

Yarın sana güzel bir süpriz olacak o zaman?Beslenmen güzel,sporunu da yapıyorsun daha ne olsun?

Kızlr bugün tartılma günümüz dü dimi yemek olarak değil ama bu hafta bira kaçamağı fazla olan biri olarak sabah tartıda sok oldum dün akşam iş arkadaşlarımla dışarı cıktıgım içim 3 bira ve kuruyemiş tabağı kaçamağım oldu ve buna ragmen 54.1 i gördüm. Bir hafhaftadır yaptığım tek artı sey akşam yogurt kürü sabah maydanoz suyu ki ikisininde tadı cok güzel bir şekilde işe yaradığını düşünmekteyim çünkü kaç haftadır anca 58.6 lardan 56 ya inen ben bir haftada noldu anlayamadım okuldaki öğretmen arkadaşlarda bir kaç gündür zayıfladın diyip duruyorlardı tartı doğruladı.

Günaydın arkadaşlaar;
Dün Sabah 30 dk tempolu yürüyüş yaptım.
Kahvaltıda:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
biraz marul ve maydanoz
4 zeytin yedim.
Eve giderken 15 dakika hızlı yürüdüm
Öğlen:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase mercimek çorbası ve salata yedim
Dönüşte 25 dakika yürüdüm
Arada:
1 bisküvi
8-10 tane leblebi yedim
Yine 15 dakika eve yürüdüm
Akşam :
2 kaşık mantar sote
2 Kaşık pilav
1 kase cacık yedim
Yatmadan mekik aletinde 30 dk mekik ve bacak çalıştım

Kızlar günaydın!

ben bu sabah 55 çıktım. Bütün hafta tek bir kaçamagım bile olmadı. ama +500 olmuşum.
Inanamıyorum ve cok moralim bozuk

Kizlar bugün tartida malesef 56.5 ciktim.. üc haftadir vercem diye ugrasiyorum.. 54.1 gördüm diye sevinirken. Bu gün itibariyle 3 hafta önceki kiloma geri döndüm. Bugün adette oldum. O yüzden 56.5 inanmak istemiyorum.. kilo almak kadar vermeside keske kolay olsa..

Haftaya daha iyi sonuclar alirim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…