- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ayy teşekkür ederim yaa inşallah düşerim haftaya 50 li rakamları görmeyeli 3 yıl oldu artık görmek istiyorum.Arada oluyor öyle Deniz. Haftaya kesin düşecek. Kafanı takma.
Kabarık kekim biz ne kilolardan indik. Bunlar bize viz gelir. Benim dün adet bitti. Herhalde sisligim gitti. Çünkü 1 kilo fazla çıkıyorum öyle olunca.Selam canlarim. 53.2 kiloyum. Gecen hafta 53.4 dum. Dun regli oldum. Sis hissediyorum kendimi haftaya daha fazla duser
Ramak kalmış canım. Yılgınlık yok. Ben 4 sene önce 17 kilo vermiştim. 67den 50ye düşmüştüm. Bu sene de 59.700e çıkmıştım. 3 ay önce basladim. 5te indim. 1 kilo daha vereyim tamamdir:))Ayy teşekkür ederim yaa inşallah düşerim haftaya 50 li rakamları görmeyeli 3 yıl oldu artık görmek istiyorum.
Boyum 1.53 3 yıl önce 54 tüm. Sonra hamilelik doğum sonrası derken 77 olmuşum :)Ramak kalmış canım. Yılgınlık yok. Ben 4 sene önce 17 kilo vermiştim. 67den 50ye düşmüştüm. Bu sene de 59.700e çıkmıştım. 3 ay önce basladim. 5te indim. 1 kilo daha vereyim tamamdir:))
canım keşke dediğin gibi olsa bukadar dikkat etmeye ve başladığım spora rağmen inanılacak gibi değil ama 56.1 çıktım vallaha bezdim offff canım çok sıkılıyor gerçekten...Menün harika canım benim. Canım kilo verdiğimiz belli olmaz zaten. Yarın kilo verince ne güzel sürpriz olacak sana :)))
Ben bugün diyete devam etmeye başladım. Bu sebeple herhalde yarın kilo veremem hemen. Ama haftaya başlar herhalde.
Ne güzel yürümüşsün canım tebrik ederimGünaydın arkadaşlaar;
Dün Sabah 30 dk tempolu yürüyüş yaptım.
Kahvaltıda:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
biraz marul ve maydanoz
4 zeytin yedim.
Eve giderken 15 dakika hızlı yürüdüm
Öğlen:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase mercimek çorbası ve salata yedim
Dönüşte 25 dakika yürüdüm
Arada:
1 bisküvi
8-10 tane leblebi yedim
Yine 15 dakika eve yürüdüm
Akşam :
2 kaşık mantar sote
2 Kaşık pilav
1 kase cacık yedim
Yatmadan mekik aletinde 30 dk mekik ve bacak çalıştım
Canım su tutmuştur vücudun merak etme aralarda oluyor böyle,bir kaç kere evin farklı yerlerinde de tartıl tartı yanlış gösteriyor bazen.Sabah kalkınca tartıldım 61.10 çıktım
Ama ben geçen hafta 60.30 u görmüştüm yaaaa
Ama aralıklı olunca işe yaramıyo gibi geliyo banaNe güzel yürümüşsün canım tebrik ederim
Yok canım öyle düşünme mutlaka yarar,yediklerini sindirirsin.Ama aralıklı olunca işe yaramıyo gibi geliyo bana
Deniycem. Ama bu hafta hep 61 üstü çıkınca hafta sonu daha da dikkat etmeye çalışıcaamCanım su tutmuştur vücudun merak etme aralarda oluyor böyle,bir kaç kere evin farklı yerlerinde de tartıl tartı yanlış gösteriyor bazen.
Yine de vermişsin canım ya geçen hafta dan bu yana 700 gram olmuş bu küçümsenecek miktar değilDeniycem. Ama bu hafta hep 61 üstü çıkınca hafta sonu daha da dikkat etmeye çalışıcaam
60 ları görünce çok umursamıyodum nasılsa veriyorum diye.
Bu arada erik yediğim zaman içim kıyılıyo ve başka birşeyler de yemek istiyorum bu yüzden bir poşet erik çöpe gitti.Bu sabah ve öğle
mantar sote domates biber ve bir parça ekmek
bir nescafe.
Akşamları erik yemicem onun yüzünden nasıl olsa bozuldu diyip yemeklere saldırıyorum,no erik
Benim de öyle oluyor sanırım ya hiç yemesem daha iyi :)Bu arada erik yediğim zaman içim kıyılıyo ve başka birşeyler de yemek istiyorum bu yüzden bir poşet erik çöpe gitti.
Kızlr bugün tartılma günümüz dü dimi yemek olarak değil ama bu hafta bira kaçamağı fazla olan biri olarak sabah tartıda sok oldum dün akşam iş arkadaşlarımla dışarı cıktıgım içim 3 bira ve kuruyemiş tabağı kaçamağım oldu ve buna ragmen 54.1 i gördüm. Bir hafhaftadır yaptığım tek artı sey akşam yogurt kürü sabah maydanoz suyu ki ikisininde tadı cok güzel bir şekilde işe yaradığını düşünmekteyim çünkü kaç haftadır anca 58.6 lardan 56 ya inen ben bir haftada noldu anlayamadım okuldaki öğretmen arkadaşlarda bir kaç gündür zayıfladın diyip duruyorlardı tartı doğruladı.
Günaydın arkadaşlaar;
Dün Sabah 30 dk tempolu yürüyüş yaptım.
Kahvaltıda:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
biraz marul ve maydanoz
4 zeytin yedim.
Eve giderken 15 dakika hızlı yürüdüm
Öğlen:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase mercimek çorbası ve salata yedim
Dönüşte 25 dakika yürüdüm
Arada:
1 bisküvi
8-10 tane leblebi yedim
Yine 15 dakika eve yürüdüm
Akşam :
2 kaşık mantar sote
2 Kaşık pilav
1 kase cacık yedim
Yatmadan mekik aletinde 30 dk mekik ve bacak çalıştım
Sabah kalkınca tartıldım 61.10 çıktım
Ama ben geçen hafta 60.30 u görmüştüm yaaaa
Kızlar günaydın!
ben bu sabah 55 çıktım. Bütün hafta tek bir kaçamagım bile olmadı. ama +500 olmuşum.
Inanamıyorum ve cok moralim bozuk
Adet olduysan 1-1,5 kilo ödem olabiliyor.Bir hafta da 2.400 kilo alman mümkün değil.Kizlar bugün tartida malesef 56.5 ciktim.. üc haftadir vercem diye ugrasiyorum.. 54.1 gördüm diye sevinirken. Bu gün itibariyle 3 hafta önceki kiloma geri döndüm. Bugün adette oldum. O yüzden 56.5 inanmak istemiyorum.. kilo almak kadar vermeside keske kolay olsa..
Haftaya daha iyi sonuclar alirim insallah..
Selam canlarim. 53.2 kiloyum. Gecen hafta 53.4 dum. Dun regli oldum. Sis hissediyorum kendimi haftaya daha fazla duser
hedef tamamdir kizlar nihayet 48 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?