50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy teşekkür ederim yaa inşallah düşerim haftaya 50 li rakamları görmeyeli 3 yıl oldu artık görmek istiyorum.
Ramak kalmış canım. Yılgınlık yok. Ben 4 sene önce 17 kilo vermiştim. 67den 50ye düşmüştüm. Bu sene de 59.700e çıkmıştım. 3 ay önce basladim. 5te indim. 1 kilo daha vereyim tamamdir:))

Ramak kalmış canım. Yılgınlık yok. Ben 4 sene önce 17 kilo vermiştim. 67den 50ye düşmüştüm. Bu sene de 59.700e çıkmıştım. 3 ay önce basladim. 5te indim. 1 kilo daha vereyim tamamdir:))
Boyum 1.53 3 yıl önce 54 tüm. Sonra hamilelik doğum sonrası derken 77 olmuşum :)
1 yılda 17 kilo gitti de kalan 7 yi vericem derken bu kış geri 4 kilo aldım.

canım keşke dediğin gibi olsa bukadar dikkat etmeye ve başladığım spora rağmen inanılacak gibi değil ama 56.1 çıktım vallaha bezdim offff canım çok sıkılıyor gerçekten...
Güncel kilo: 56.1

Selam kızlar ben bu sabah işlerim dolayısıyla erkenden çıktım tartılamadım yarın sabah bildireceğim,regl olduğum için hiç umutlu değilim,bir haftadır tartının yanından geçmiyorum korkudan

Ne güzel yürümüşsün canım tebrik ederim

Canım su tutmuştur vücudun merak etme aralarda oluyor böyle,bir kaç kere evin farklı yerlerinde de tartıl tartı yanlış gösteriyor bazen.
Deniycem. Ama bu hafta hep 61 üstü çıkınca hafta sonu daha da dikkat etmeye çalışıcaam
60 ları görünce çok umursamıyodum nasılsa veriyorum diye.

Bu sabah ve öğle
mantar sote domates biber ve bir parça ekmek
bir nescafe.
Akşamları erik yemicem onun yüzünden nasıl olsa bozuldu diyip yemeklere saldırıyorum,no erik

Deniycem. Ama bu hafta hep 61 üstü çıkınca hafta sonu daha da dikkat etmeye çalışıcaam
60 ları görünce çok umursamıyodum nasılsa veriyorum diye.
Yine de vermişsin canım ya geçen hafta dan bu yana 700 gram olmuş bu küçümsenecek miktar değil

En iyisi hafta sonu lahana çorbama geri dönmem nedenini bilmiyorum ama onu yaparken başka şeyleri yiyceem zaman yememeye çalışıyorum.

Bu sabah ve öğle
mantar sote domates biber ve bir parça ekmek
bir nescafe.
Akşamları erik yemicem onun yüzünden nasıl olsa bozuldu diyip yemeklere saldırıyorum,no erik
Bu arada erik yediğim zaman içim kıyılıyo ve başka birşeyler de yemek istiyorum bu yüzden bir poşet erik çöpe gitti.

Bravo çok iyi..Demek ki yaptığın kürler de işe yaramış.. Maydonoz limon vücudu toksinlerden de temizledi.Senin adına sevindim.

Baya hareket yapmışsın.Menün de güzelmiş.

Sabah kalkınca tartıldım 61.10 çıktım
Ama ben geçen hafta 60.30 u görmüştüm yaaaa

Yaşlandık yaşlandık ondan vücut su tutuyor. Şaka bir yana ben de 39 yaşına geldim,troidler çalışmıyor.İlaca rağmen sabahları elim yüzüm şiş.Sen de troid sorunu var mı?

Kızlar günaydın!

ben bu sabah 55 çıktım. Bütün hafta tek bir kaçamagım bile olmadı. ama +500 olmuşum.
Inanamıyorum ve cok moralim bozuk

Allah Allah herkes artıda gidiyor.Aylarla ilgili bir durum mu acaba?Yeni ay,dolunay?

Adet olduysan 1-1,5 kilo ödem olabiliyor.Bir hafta da 2.400 kilo alman mümkün değil.

Selam canlarim. 53.2 kiloyum. Gecen hafta 53.4 dum. Dun regli oldum. Sis hissediyorum kendimi haftaya daha fazla duser

Zaten kilosu az olan kişiler 200-300 vere vere zayıflıyor.Seni de kutlarım.

Ben kilo mu yeni yazabiliyorum.Sabahtan beri koşturma halindeyim.Oğullarımın piknik gezisi vardı.Yedik,içtik ,eğlendik.

4 Mayıs : 59
8 Mayıs : 58.3
15 Mayıs : 58.1

Fark : -200

İki gün sonra regl olacağım.Hala 58 de sürünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…